canım Allahın izniyle sağlıkla bebişini kucağına alcan inşallah..
10 mayısta bebişin dünyaya gelceği vakitde benimde transferim hayırlısıyla o günlerde yapılmış olacak:))) 10 mayıs diyince ben heycanlandıysam senin duyguların nasıldır acaba:))))
baharım o kadar çok duygu bir arada ki :)) biraz korku başladı. daha önce hiç ameliyat olmadım. ameliyathaneye bile girmedim maske narkozu haricinde narkoz almadım. nasıl olacağını bilmediğim için biraz tırsıyorum
ama en baskın duygu heyecan. geçen gün ilk emzireceğim 'an'ı hayal etmeye çalıştım. kalbim öyle gümgüm attı ki anlatamam :))
inşallah sağlıkla yaşarız o anları. hepimiz.
benim doğum zamanı birçok kişinin transferi olacak ya da sonuç alacak. ben de sizinle iki kat heyecanlanacağım. o dönemde bana özelden bir mesaj yazar mısın?
canım hayırlı doğumlar sana .güzel bir hamilelik geçirdin mi?özetlersen nasıldı?artık hamilelik de bitiyor ,az kaldı?bebek geliyor?duygularını alalım ?ne mutlu sana.hayırlısıyla bebeğini kucağına aldığın haberleri gelsin bize buradan inşallah.
bebekçiğim geçmiş olsun,evine dönmüşsün ne güzel.bol bol su iç,ben 5 lt.lik suyu koydurdum sehpanın üstüne yanıma,doldurup doldurup içiyorum gördükçe gün boyu.sık sık da boşaltmak gerekiyor tabii ama olsun bebeğim için her şeye değer...tekrar çok çok geçmiş olsun canım...
4 ekim benim hamileliğim biraz problemli geçti. ilk 3 ay tansiyonun aşırı düşmesi ve 3-4 gün süren migren atakları beni zorladı. plasenta previa nedeniyle 4-5-6 ve 7. ayları yatakta hiç kıpırdamadan geçirdim. sürekli düşük ve erken doğum riskinden yüreğim ağzımdaydı. sadece tuvalete gidebildim. yoğun kanama sebebiyle kan değerlerim sapıttı. hamilelik şekerim çıktı vs. 1 - 1.5 aydır çok daha iyiyim. sırt ağrılarım ve reflüm var ve şeker nedeniyle diyetteyim ama ilk 7 aya göre şu an balayında gibi hissediyorum kendimi :))
geçen gün düşündüm de bu kadar probleme rağmen ben hamileliği çok sevdim. minicik bir kızın ben burdayım deme şekline bayıldım.
onu beklemek bu kadar güzelse, gelince yaşayacaklarım nasıldır kimbilir. hepimize güzel bir hamilelik ve sağlıkla büyüteceğimiz minikler diliyorum.
canım bana şu an doktorlarım izin vermiyor ama yine de bu yola girmek ve o mutluluğu yaşamak istiyorum.o yüzden Kıbrıs'a gidip herşeyi detaylıca konuşmak istiyorum.sana geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum.umarım sağlıklı hamilelik dönemin çok yakındadır.
ansu hamilelik gerçekten çok güzel ve isteyen herkesin yaşamasını dilerim.
ama sağlık durumun bu kadar ciddiyse, hamilelik durumunda hayati riskin varsa düşünmek lazım. yani tabii ki bana düşmez ama , sen önemlisin. böyle bir risk varsa başka bir çıkar yol denesen olmaz mı?
evlat edinme olabilir. ya da yumurta donasyonunu taşıyıcı anneye yaptırsan. mutlaka düşünmüşsündür ama yine de sormak istedim. sana birşey olmasını istemeyiz.