Selam,
Berk beyden yol haritası bekliyordun ne zaman başlayacaksın diye birr haber çıktımı???donörün bulunmuşmuydu?

Ve muhtemel gidiş tarihlerin hangi aralıkta?
Sevgiyel kal

Dünde Regl olmadım !!!bakalım bugün ne olacak??
Gidiş tarihimiz lök diye 23 nisan tatiline denk geelecek gibi??
Bugün hesap yaptım
Bugün regl olsam ve 10. Gün toplansa 19 nisanda birkişi gidiş geliş 750 tl
Belirsizlikten şimdide alınmıyor. Dua ediyorum cumaya kadar regl olmayayım diye.
Şu tatil hengamesi gitsin sonra ben gideyim dşye ama baakalım beni neler bekiyor bu işte??

Kızlar günaydın :)) ben adet olmayı bekliyorum Allahın izniyle adetimle tedaviye başlıyoruzzzzz.... Sonra transfer için Kıbrısa gidiyorz. Nevin hanımla görüştüm donör için arayacak tekrardan sabırsızlıkla bekliyorum çok heyecanlıyım yaaaa :)))))))

Bugün sabah kan testimi yaptırdım. Sonucum 480 çıktı. İnanamıyorum hala. Çok mutluyum. Hemen sizlerle paylaşmak istedim.

Eki Görüntüle 680319 Eki Görüntüle 680320 Eki Görüntüle 680321 miranda çok çok sevindim sağlıkla büyüsün iki gün yoktum dansözler gecikti ama şimdi senin için bu göbekler:)))
ikizler geliyor :emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:Eki Görüntüle 680321 Eki Görüntüle 680321 Eki Görüntüle 680321 Eki Görüntüle 680321 Eki Görüntüle 680321 :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::16::16::16::16::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Dünde Regl olmadım !!!bakalım bugün ne olacak??
Gidiş tarihimiz lök diye 23 nisan tatiline denk geelecek gibi??
Bugün hesap yaptım
Bugün regl olsam ve 10. Gün toplansa 19 nisanda birkişi gidiş geliş 750 tl
Belirsizlikten şimdide alınmıyor. Dua ediyorum cumaya kadar regl olmayayım diye.
Şu tatil hengamesi gitsin sonra ben gideyim dşye ama baakalım beni neler bekiyor bu işte??

Slm Efsun,
Benim de gidişim 23 nisana denk gelecek diye kaktüs üstündeyim.... ve öyle görünüyor..
Eşimin gidiş tarihi bugün belli olacak... donör kontrol edilecekmiş bugün ona göre tarih verecekler..
Eşimin de aksi gibi 17 ve 18 nisan da önemli işleri var, 19 nisan olursa iyi.... Bu benim için de iyi o zaman transferim 24 nisan olur..
Bu arada muhtemelen yarın veya öteki gün regl olursun...

Son düzenleme:
Kızlar günaydın :)) ben adet olmayı bekliyorum Allahın izniyle adetimle tedaviye başlıyoruzzzzz.... Sonra transfer için Kıbrısa gidiyorz. Nevin hanımla görüştüm donör için arayacak tekrardan sabırsızlıkla bekliyorum çok heyecanlıyım yaaaa :)))))))

canım hadi inşallah güzel güzel haberler ver bize. Bende mayısta gitcem kıbrısa ama daha erken diye Nevin hanımla konuşmadık biraz zaman geçsin arıcam tekrardan. donör işini nasıl hallettiniz merak ettim :))

canım hadi inşallah güzel güzel haberler ver bize. Bende mayısta gitcem kıbrısa ama daha erken diye Nevin hanımla konuşmadık biraz zaman geçsin arıcam tekrardan. donör işini nasıl hallettiniz merak ettim :))

canım bikaç tane fotorğrafımı Nevin hanıma mail attım telefondada konuştum uygun donör bakılcak sonra bana verilcek. açıkçası insan korkuyoda tamamen bebek bana benzemez belki ama ya hiç benzemezse diye tedirginde oluyorum yani hayırlısı olsun yaa i,nşallhhh

Arkadaşlar ben sürekli forumu takip edemiyorum ancak baktıkça görüyorum yeni haberleri.. Tüm hamilelerin gözü aydın olsun inşallah Rabbim kucağınızda görmeyi nasip etsin. analı babalı hayırlı evlatlar olsunlar çekilen bu sıkıntılı günleri gülerek hatırlatsınlar bizlere... Darısı isteyen ve dileyen tüm anne adaylarının başına... dualarda buluşmak dileğiyle.. sevgiler herkese....

Ben 1 defa yumurta donasyonu negatif doktor berk bey
şimdi yeni yumurta donasyon nisanda dr.firdevs uğuz

liistede olması gereken bilgiler yukarıdaki gibidir.düzeltirseniz çok sevinirim.

öpüldünüz listenin güzelleri
sevgiler

Selam kızlar,

Ben mi uzun zamandır gelmedim yoksa sayfalar mı hızla ilerliyor anlamadım :) şöyle göz atabildim sadece.. yeni gelenler hoşgelmiş.. pozitif haber alanlara tebrikler.. umut oluyorsunuz.. yeni gidecek olanlara da iyi yolcukluklar dilerim..

Efsunecim stresini anlıyorum bu son dönemde en cok bu bilet belirsizliği sıkıyor insanın canını.. benim gidiş tahminimizden yaklaşık 4-5 gün sonrasına olmuştu.. endometriumda istenilen kalınlığa gelmemişti ordada 5.günü bekledik.. herşey olacağına varıyor sen sakin ol şekercim.. tabi ben menopoz olduğumdan beklemek sorun değildi.. siz adet olanlar için daha farklı. bu arada sanırım cyclo kullandın. ilk kullanımda hemen bittiğinde adet olamamıştım. hala kullanıyorum çarşamba bitiyor pazara adet oluyorum. stress yapma gecikmesindaha fazla..

öpüyorum hepinizi..

bu rahimin ince veya kalın olduğunu öğrenmek için adet liyken mi bakılıyor.ben eylülde gitcem bunu gitmeme yakınmı baktırayım yoksa şimdiden baktırsam olurmu.

bu arada anne olamadan anneanne olcam ben:) mini mini kedicik torunlar verecek kızım bana inşallah:) herkes kısırlaştır demişti ama ben bu kadar uğraşırken, bir canlının anne olma hakkını elinden alamazdım değil mi?

$415276_387393358011751_108800603_o.webp

bu rahimin ince veya kalın olduğunu öğrenmek için adet liyken mi bakılıyor.ben eylülde gitcem bunu gitmeme yakınmı baktırayım yoksa şimdiden baktırsam olurmu.

slm krem,

gitmene yakın olacak. adetin 2 yada 3.günü ilaçlarına başlayacaksın ve dr seni yönlendirecek. duruma göre ilaç dozu ayarlanacak.

Toplam 4 kullanıcı konuyu okuyor. (2 üye ve 2 ziyaretçi)
yosunnnn, shanthi

shantiii ne güzel bir tesadüf bu... hoşgeldin.. kızın nasıl, büyümüştür şimdi bıcır bıcır konuşuyordur :)

bende Mayıs bası kıbrıs yolcusuyum.. Ama ön görüşme için 2 doktor ıle gorusecegım biri Berk Bey (buradakı doktorumun tavsıyesıdir)
digeri de Firdevs hanım. (Fırdevs hanım'ı da burada cok okudum:)

Oldukca heyecanlıyım. merkezlerın her ıkısını de gorup kafamdakı tum soruları sormak ve karar vermek ıstıyorum. Benden Berk bey fotograf ıstedı dünya bırde eşimin son 6 ay içinde yapılmış sperm testını.. Agustos ayında transferi gerceklestırmek ıstıyorum.
umarım emeklerımız bosa gıtmez. Allah herkesın gönlündekini versin..

sevgılerımle..

Back
X