Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
beni unutmuşsunuz yine![]()
Bugün sabah kan testimi yaptırdım. Sonucum 480 çıktı. İnanamıyorum hala. Çok mutluyum. Hemen sizlerle paylaşmak istedim.
Dünde Regl olmadım !!!bakalım bugün ne olacak??
Gidiş tarihimiz lök diye 23 nisan tatiline denk geelecek gibi??
Bugün hesap yaptım
Bugün regl olsam ve 10. Gün toplansa 19 nisanda birkişi gidiş geliş 750 tl
Belirsizlikten şimdide alınmıyor. Dua ediyorum cumaya kadar regl olmayayım diye.
Şu tatil hengamesi gitsin sonra ben gideyim dşye ama baakalım beni neler bekiyor bu işte??
Kızlar günaydın :)) ben adet olmayı bekliyorum Allahın izniyle adetimle tedaviye başlıyoruzzzzz.... Sonra transfer için Kıbrısa gidiyorz. Nevin hanımla görüştüm donör için arayacak tekrardan sabırsızlıkla bekliyorum çok heyecanlıyım yaaaa :)))))))
canım hadi inşallah güzel güzel haberler ver bize. Bende mayısta gitcem kıbrısa ama daha erken diye Nevin hanımla konuşmadık biraz zaman geçsin arıcam tekrardan. donör işini nasıl hallettiniz merak ettim :))
bu rahimin ince veya kalın olduğunu öğrenmek için adet liyken mi bakılıyor.ben eylülde gitcem bunu gitmeme yakınmı baktırayım yoksa şimdiden baktırsam olurmu.
bilgilerini yazar mısın liste için....
slm krem,
gitmene yakın olacak. adetin 2 yada 3.günü ilaçlarına başlayacaksın ve dr seni yönlendirecek. duruma göre ilaç dozu ayarlanacak.