Allah tamamına erdirsin. Güzel bir duygudur test sonucunu aldığında gebe olduğunu görmek . Bana kısa süreliğine bir kere bu duygu nasip olmuştu:-). Şimdi rahatlayıp bunun tadını çıkarma zamanı.

Cok saol Canim , daha kendim inanamiyorum biliyormusun 8 sene ısteyısden sonra Allah bana bu duyguy yaşattı , allahım herkeze bu duyguyu yaşatsın .

kızlar bayağı oldu giremeyeli...kızmayın bana olur mu..
Hoş yokluğumuda pek farkeden olmamış ya...
Ne bileyim sessiz sedasız gidip gelmek istedim sanırım...
Bugün sabaha karşı geldik kıbrısdan.. Dün transferim yapıldı...benim biraz sıkıntılı oldu kızlar...rahim kalınlığım kıbrısa gittiğimde yani eşim örnek verdiğinde--cuma günü-- 5,5mm di.estrofemi günde sekize çıkardılar...vajinal eklediler..tabi buda benim dengemi bozdu...şiddetli kusma ve ishal...transferden önceki günü lavaboda geçirdim desem o kadar yani...eşim bayağı bir korkmuş garibim..kimseyede haber vermeden gittiğimiz için..
Neyse sonunda transfer oldu..3 tane blast.....bakalım..dua edin kızlar...umut etmek istiyorum ama korkuyorum..

canım dönem dönem hepimiz ortadan kayboluyoruz.senin kayboluşunda hayırlı bir iş için olmuş.inşallah hamilelik haberinide alırız.transferin biraz zorlu geçmiş.neyse sorunsuz sağsağlim dönmüşsünüz.klinik ve firdevs hanım hakkındada gözlemlerini paylaşırsan çok sevinirz.

beni de ekleyebilirmisiniz tabloya. kızlarrrr ben de varımmmm.28 yaşındayım tüp denemem yok.yumurta donasyonu ilk denemem olacak çok heyecanlıyım HİT e gideceğim.haber bekliyorum estrofem,coraspirin 100mg,elevit kullancakmışım.ön görüşme için gitmedim rahim filmini gönderdim.rahim temiz çıktı.ama yumurta yok.yumurta donasyonu arkadaşlar nelere dikkat etmem gerekir ne yapmam gerekir transferden önce,sırasında ve sonrasında.benim vajinal enfeksiyonum vardı ilaç kullandım şu ara yok ama tekrar olursa diye korkuyorum neler yapabilirim,enfeksiyon için tekrar etmesin.bir de yumurta donasyonu için bazı iğneler farklı ilaçlar kullananlar var acaba ön görüşmeye gitsemiydim.bana sadece bu ilaçları söylediler.çok soru sordum galiba.ben bu forumu çok seviyorum yaaa.ben de inşallah enkısa zamanda uçucam kıbrısa ve ikizlerimi alıp gelicem aminnnnn:=))))))))))

Son düzenleme:
Canim benim,

transferin hayirli olsun..insallah 10 gün sürmez senden iyi haberler aliriz ve burda dansözleri oyantiriz :))

esine kizma, benimkide öyle derdi taa 3. tüp denemede (ondan sonra 4 kez denedik)..yani onlarda korkuyor, senin sagligindan olsun, yiprandigindan olsun.

ay canim, 3 tane blastokist cok iyi!!! hadi hayirlisi artik!!!!!!

biz yarın gidiyoruz. bu süreçte yazamayabilirim. kalbim sizlerle.hepinizi öpüyoruuuuummmm..... yok yok yazarım özlerim ben sizi yazarım mutlaka.:))))

kızlar bayağı oldu giremeyeli...kızmayın bana olur mu..
hoş yokluğumuda pek farkeden olmamış ya...
ne bileyim sessiz sedasız gidip gelmek istedim sanırım...
bugün sabaha karşı geldik kıbrısdan.. dün transferim yapıldı...benim biraz sıkıntılı oldu kızlar...rahim kalınlığım kıbrısa gittiğimde yani eşim örnek verdiğinde--cuma günü-- 5,5mm di.estrofemi günde sekize çıkardılar...vajinal eklediler..tabi buda benim dengemi bozdu...şiddetli kusma ve ishal...transferden önceki günü lavaboda geçirdim desem o kadar yani...eşim bayağı bir korkmuş garibim..kimseyede haber vermeden gittiğimiz için..
neyse sonunda transfer oldu..3 tane blast.....bakalım..dua edin kızlar...umut etmek istiyorum ama korkuyorum..

Öncelikle hayırlı olsun arkadaşım
Allah gönlüne göre versin ((;
benimde oraya gittiğim gün 5.5 civarındaydı bekledim pzrtesiye kadar 6 yı zor buldu
o yüzden geri gönderdi firdevs hn
günde 6 atane ağızdan 4 tane vajinal almama rağmen banamısın demedi
ne bulantı ne ishal tık yok!
Şunu çok merak ettim gülfem ve çok önemli ;
transfer günü kalınlık kaç olmuştu?
8 in altına katiyen yapmam diyor çünki doktor
inşallah tutunurlar annesine (;

ateşsen,fbli,efsune nasıl mutlu oluyorummmm
sanki yıllardır benim arkadaşımmışınız gibi heyecan yaşıyorum

DUALARINIZI BEKLİYORUM LÜTFEN BENDE BURDAKİ RUMUZLARINIZI ANARAK DUA EDİYORUM ALLAH KABUL ETSİN.
ateşsn canım arkadaşım listede yine firdevs hanımda deneyeceğim yazmıyor
ayrıca kısmetse 5.gün 4 tane embriyo transfer edicekler.

lütfen dualaraınızı eksik etmeyin yeni hamileler 4 ekim runya aykızım hele rüzgarselin beni unutmamalısın
ALLAHIM Nasıl bir şey değilmi insan bu haberleri aile den kanından olan kimseyle paylaşamıyorum iyiki sizler varsınız ALLAH HEPİMİZİN ELLERİNİ KOLLARINI BOŞ BIRAKMICAK İNŞALLAH

biz yarın gidiyoruz. bu süreçte yazamayabilirim. kalbim sizlerle.hepinizi öpüyoruuuuummmm..... yok yok yazarım özlerim ben sizi yazarım mutlaka.:))))

atessncim demek gitme zamanı geldi.ayyy çok güzel yaa formda bir yoğunluk aldı başını gidiyor.gidenler gelenler trafik çok yoğun.herşey çok güzel olsun canım.bizleri habersiz bırakma.analizlerini ve gözlemlerini dört gözle bekliyor olucaaazz..

DUALARINIZI BEKLİYORUM LÜTFEN BENDE BURDAKİ RUMUZLARINIZI ANARAK DUA EDİYORUM ALLAH KABUL ETSİN.

lütfen dualaraınızı eksik etmeyin yeni hamileler 4 ekim runya aykızım hele rüzgarselin beni unutmamalısın
ALLAHIM Nasıl bir şey değilmi insan bu haberleri aile den kanından olan kimseyle paylaşamıyorum iyiki sizler varsınız ALLAH HEPİMİZİN ELLERİNİ KOLLARINI BOŞ BIRAKMICAK İNŞALLAH

Yusuf denizcim sen şuan kıbrısta mısın.bilgileri bazen karıştırıyorum.

Allah yardımcın olsun canım bizi habersiz bırakma merak ederiz seni.foruma girip yaz sık sık.ben de seni öpüyorum bizim kalbimizde seninle....

yusufdeniz rüyalarıma kadar girdin. nasıl unutayım :)
atessn , fbli, efsune, sen, baharım ve bu aralar kıbrısta olanlar ; transferden 1 gün önce yazabilirseniz yazın da biz de pozitif enerjilerimizi gönderelim :))

yolunuz , şansınız açık olsun :)

Son düzenleme:
yusufdeniz rüyalarıma kadar girdin. Nasıl unutayım :)
atessn , fbli, efsune, sen, baharım ve bu aralar kıbrısta olanlar ; transferden 1 gün önce yazabilirseniz yazın da biz de pozitif enerjilerimizi gönderelim :))

yolunuz , şansınız açık olsun :)

yazmam mı yazmam mı

senin beni unutmadığını biliyorum seni ufak ufak takip ediyorum canım benim.
Ay bütün fıstıklar burda buluşucak inşallah.
Seni bebeğini öptüm.
Sevgiyle kal.

Dogumuna az kalmis cn msnein 23.05.2013 yaziyor.ne güzellll.allahim kucagina almak nasip eder .bende hamile kalirsam ilk isim allataki hamilelik cetvelini ayarlamak.tabiki nasip ederse yüce rabbim.
sevgiler

larax doğumum sezeryan olacak. o yüzden 23 mayıs değil 10 mayısta :) yani 3 hafta kaldı.

inşallah hepinize nasip olacak. ben eklediğimde nasıl mutlu oldum tahmin edersin. senin eklediğin günü de göreceğiz ve mutlu olacağız hep birlikte.

larax doğumum sezeryan olacak. o yüzden 23 mayıs değil 10 mayısta :) yani 3 hafta kaldı.

inşallah hepinize nasip olacak. ben eklediğimde nasıl mutlu oldum tahmin edersin. senin eklediğin günü de göreceğiz ve mutlu olacağız hep birlikte.

Ay canim heyecan doruktadir simdi.sag salim kucagina almak nasip eder insallah. evet az kalmis dogumuna.Senmi istedin sezeryan cnm?
Insallah bende eklerim ,yüce rabbim o günleri gösterecek diyorum.
herkesi burdan kutlyuorum bol sans- dualar diliyorum.
Dogumda bizim niklerimizle duani bekleriz cnm.Kabul olurmus ))
sevgiler güzel paylasimlar dilerim.

atessncim demek gitme zamanı geldi.ayyy çok güzel yaa formda bir yoğunluk aldı başını gidiyor.gidenler gelenler trafik çok yoğun.herşey çok güzel olsun canım.bizleri habersiz bırakma.analizlerini ve gözlemlerini dört gözle bekliyor olucaaazz..

sevgili Atessen
Güle güle git yolun acik olsun cnm.Insallah güzel haberlerle geleceksin. bizi güzel haberler vermeni beklyioruz insallah.
bol sans diliyoruz.yolunuz acik olsun.

sevgiler

Ay canim heyecan doruktadir simdi.sag salim kucagina almak nasip eder insallah. evet az kalmis dogumuna.Senmi istedin sezeryan cnm?
Insallah bende eklerim ,yüce rabbim o günleri gösterecek diyorum.
herkesi burdan kutlyuorum bol sans- dualar diliyorum.
Dogumda bizim niklerimizle duani bekleriz cnm.Kabul olurmus ))
sevgiler güzel paylasimlar dilerim.

plasentanın aşağıya, rahim ağzına yerleşmesi nedeniyle sezeryan olacağım canım. 14. haftadan beri belli.
ama zaten öyle olmasaydı da ben sezeryan isterdim. normal doğum pek bana göre bişey değil :))

doğumda nicklerimizle dua etmemi istemişsin ya, zaten artık doğumdayken de size yazıcam gibi geliyor :)
hep aklımdasınız. doğuma girerken de öyle olacak. Allah hepimizin yardımcısı olsun.
sevgiyle,

Back
X