Milli bayramlarımızın idrak edilmekte zorlanıldığı bu günlerde

bu coşkuyu anlayan değerini bilen ve korumakla mükellef sayan

tüm T.C. vatandaşlarının

ve tabii ki biz çocukları hasretle bekleyen ve birgün beraber kutlayacağımızı hayal eden

tüm arkadaşlarımızın 23 nisan ulusal egemenlik ve çocuk bayramımız kutlu olsun.

iNşallah bu güzel bayramın uğuruyla ve yüce rabbimizin izniyle bebeklerimize kavuşuruz.

ben sabahın 8 .nde (eski günlerden alışkanlık) kalktım ,bayrağımı astım ve tv de gösteri vardır belki diye kanepe kuruldum.

herkese sevgiler saygılar

fbli bismillah diyip gün saymaya başladın,çok heycanlı bi süreç:)) dün gece bi rahat uyumuşum anlatamam,kaç gündür uyuyamıyordum, sen ve yusufdenizle beraber bende telaşlardaydım inan,sanki dün sizinle beraber transferim olmuş gibi valla çoook rahat uyudum bu gece:))
alpilknur,waltkrayburg ve ben erkenciyiz bugün,şimdi sıra bizde:)) Allahım önce fbli ve yusufdenizin güzel haberlerini almayı nasip etsin,sonrada bizlerinkini ve tüm bebiş isteyenlerinkini nasip eder inşallah....

Saat 12.50 de transferim oldu. 4 a kalite blast aldım..Efsuncuğum tel.dan giriyorum. Bazen bağlantı sorunu oluyormuş o nedenle açık bıraktım , onlineım..Transfer masasından canlı yayın mı yapsaydım yoksa :))) darısı bekleyenlere...
hayırlısıyla bebişlerin sana tutunsun canım Allah yardımcımız olsun tatlım hadi bakalım pozif sonucunu buradan vereceğin günü dört gözle bekliyorum.....kendine ve bebişlere iyi bak:))))))))))))

runya,

gebelik takibi yapılırken, son adet tarihinden itibaren sayılıyor. yani yumurtanın oluşum aşamasından itibaren.
o yüzden bu takip sistemine göre asıl döllenme zamanında yaklaşık 2 haftalık hamile gibi gözüküyorsun.
test yaptığımızda sonuç pozitifse 4 haftalık gebe kabul ediliyorsun. dünyanın her yerinde hesaplama bu şekilde yapılıyor.
adet görmeyen ve yumurta donasyonu yaptıranlar transfer gününden 14 gün önceyi son adet tarihi gibi düşünebilirler sanırım. buna göre gebelik haftası hesaplanabilir.

Son düzenleme:
Yosunnn dün öyle kuvvetli istedimki foruma uğrayasın diye ;))

Sorun bence para değil. İstemiyorsun. Nedenini anla lütfen geç kalmadan. Hazır olman için gerekeni yap mental olarak hazırla kendini....
hayata tabiiki birçok şey anlam katıyor. denizler zaten yanlızların yeri ve özgürlerin..bir gün üzülmeni istemem. eşinle tam bir kaynaşmayıda bu bebek sağlayacaktır.
kaçınma . savunmalarını bul...para gelecektir arkasından:))

selamlar tekrar,

efsunecim inan ki bende aynı kuvvetli hislerle seni aramak istedim o gün ama yalnız kalamadım bir türlü biliyorsun kışın eşimle dipdibeyiz genelde:) ve dün öyle birşey oldu ki senin bu yazdıklarını okuyunca kesinlikle senin güçlü isteğinle oldu galiba dedim :) eşimin yeğeni ankaradan geldi onlara gittik dün tüm gün oradaydık.. akşam saat 8 gibi eşimin telefonu çaldı. bahcedeydik ve kalabalık olduğu için eşim uzaklaştı bizden. duyduğum ve dudak okuma ile anladığım kelimeler " kıbrıs, doktor, yok daha yaptırmadık, hayır olmadı, hangi merkez vs. ben oradan ayrılana kadar çatladım tabi soramadım da orada.. gece geldik eve. yolda konustuk. gecen yaz tatile gelen bir dr müsterisi varmış adam kıbrıslıymış. cocuk konusu acılınca eşim bahsetmiş. oda ben arastırayım en ıyısı hangisi ararım demiş. anca fırsat bulmus sanırım ama zamanlama müthişti. ben artık eşim bunları düşünmüyor aklına bile gelmiyor dediğim ve nedense konuyu hiç açmadığım dönemde bir telefonla tekrar donasyondan bahsetmeye basladık. dün cok rahat uyudum sanki:) peki adamın bahsettiği kişi kim sizce? HIT :p

neyse ki yaz sonu planlarım tekrar alevlendi diyebilirim :)

hepinizin 23 nisan Ulusal Egemenlik ve Cocuk Bayramını kutlarım bu arada :)

Son düzenleme:
Milli bayramlarımızın idrak edilmekte zorlanıldığı bu günlerde

bu coşkuyu anlayan değerini bilen ve korumakla mükellef sayan

tüm T.C. vatandaşlarının

ve tabii ki biz çocukları hasretle bekleyen ve birgün beraber kutlayacağımızı hayal eden

tüm arkadaşlarımızın 23 nisan ulusal egemenlik ve çocuk bayramımız kutlu olsun.

iNşallah bu güzel bayramın uğuruyla ve yüce rabbimizin izniyle bebeklerimize kavuşuruz.

ben sabahın 8 .nde (eski günlerden alışkanlık) kalktım ,bayrağımı astım ve tv de gösteri vardır belki diye kanepe kuruldum.

herkese sevgiler saygılar

Bugün bende bir kalbim kırık 23 nisan geçiriyorum.
Türkiyenin dört bir bölgesinde çocukluğum geçti . Cumhuriyetin kuruluşunun anlamlı bayramı gerçekten bayramdı. Kortejler bandolar fener alayı. Anılarım geldi pankart taşımam kortejde önde bayrağı taşımam..

Merkeze indim hiçbirşey yok.
Elimizdekileri kaybedince anlayacağız bu ülkede kadın olmanın ne zor olabileceğini;((

selamlar tekrar,

efsunecim inan ki bende aynı kuvvetli hislerle seni aramak istedim o gün ama yalnız kalamadım bir türlü biliyorsun kışın eşimle dipdibeyiz genelde:) ve dün öyle birşey oldu ki senin bu yazdıklarını okuyunca kesinlikle senin güçlü isteğinle oldu galiba dedim :) eşimin yeğeni ankaradan geldi onlara gittik dün tüm gün oradaydık.. akşam saat 8 gibi eşimin telefonu çaldı. bahcedeydik ve kalabalık olduğu için eşim uzaklaştı bizden. duyduğum ve dudak okuma ile anladığım kelimeler " kıbrıs, doktor, yok daha yaptırmadık, hayır olmadı, hangi merkez vs. ben oradan ayrılana kadar çatladım tabi soramadım da orada.. gece geldik eve. yolda konustuk. gecen yaz tatile gelen bir dr müsterisi varmış adam kıbrıslıymış. cocuk konusu acılınca eşim bahsetmiş. oda ben arastırayım en ıyısı hangisi ararım demiş. anca fırsat bulmus sanırım ama zamanlama müthişti. ben artık eşim bunları düşünmüyor aklına bile gelmiyor dediğim ve nedense konuyu hiç açmadığım dönemde bir telefonla tekrar donasyondan bahsetmeye basladık. dün cok rahat uyudum sanki:) peki adamın bahsettiği kişi kim sizce? HIT :p

neyse ki yaz sonu planlarım tekrar alevlendi diyebilirim :)

hepinizin 23 nisan Ulusal Egemenlik ve Cocuk Bayramını kutlarım bu arada :)
Çok sevindim yosunncuğum..
İnşallah herşey gönlüne göre olacak;))

Toplam 6 kullanıcı konuyu okuyor. (6 üye ve 0 ziyaretçi)
yosunnnn, tress06, ruzgarselin, Elif8686, waltkrayburg, efsune12+

selamlar tekrar :) kalabalık artıyor :)

bugün kıbrıs çok sıcak. ve sıcak devam edecekmiş. ona göre kıyafet al yanına olur mu?
bugün güneşlendim. acaip yandım. sabah girneye gittik çok sıcaktı.
progestan aldım buradan 30 tl. acaba proluton depotu bize klinik mi verecek kendimiz mi alacağız artık çok geç oldu sanırım ama biz alacaksak türkiyeden alsak bana da alır mısın diyecektim.
bugün eczaneler kapalıydı fiyatını soramadım. bilenler var mı acaba ne kadar ??
doğuşa mı sorsak onlar bilirler galiba değil mi??

bugün kıbrıs çok sıcak. ve sıcak devam edecekmiş. ona göre kıyafet al yanına olur mu?
bugün güneşlendim. acaip yandım. sabah girneye gittik çok sıcaktı.
progestan aldım buradan 30 tl. acaba proluton depotu bize klinik mi verecek kendimiz mi alacağız artık çok geç oldu sanırım ama biz alacaksak türkiyeden alsak bana da alır mısın diyecektim.
bugün eczaneler kapalıydı fiyatını soramadım. bilenler var mı acaba ne kadar ??
doğuşa mı sorsak onlar bilirler galiba değil mi??

Selam,
Tam bende valiz hazırlamaya çalışıyordum.
Sıcak pek iyi değil ama ne yapalım ben odadan çıkmam o zaman!!
Bir yazı okumuştum yazın yapılan tüp bebeklerde şansın sıcaklardan ötürü düşük olduğuna dair ..

Nöbetçi eczaneye uğramaya çalışayım yarın sabah
4 adet alıyorum sana ibaşka birşey var mı??

benim nerden aklımda kaldıysa 25o tl gibi bir rakam kalmış aklımda.ama şimdi netten bakıyorum 4.5 tl falan yazıyor yanlışmı bakıyorum acaba??
hadi burada da 10 tl olsun getirmeye değmez o zaman efsunecim birde şu var galiba onun saklanması önemliymiş buz kalıbıyla kısa sürede falan kullanmk lazım galiba emin değilim ama yine öyle bişi kalmış aklımda.. en iyisi soralım ona göre davranalım canım zaten haftada 2 tane kullanılacak sanırım bu iğne bana bir tane o gün lazım 28 inde dönmüş olucam zaten ben. fb li de bilir ona da sorabiliriz. ama doğuşa soralım garanti olsun

benim nerden aklımda kaldıysa 25o tl gibi bir rakam kalmış aklımda.ama şimdi netten bakıyorum 4.5 tl falan yazıyor yanlışmı bakıyorum acaba??
hadi burada da 10 tl olsun getirmeye değmez o zaman efsunecim birde şu var galiba onun saklanması önemliymiş buz kalıbıyla kısa sürede falan kullanmk lazım galiba emin değilim ama yine öyle bişi kalmış aklımda.. en iyisi soralım ona göre davranalım canım zaten haftada 2 tane kullanılacak sanırım bu iğne bana bir tane o gün lazım 28 inde dönmüş olucam zaten ben. fb li de bilir ona da sorabiliriz. ama doğuşa soralım garanti olsun

Benim uçağım erken.
Proluton depot 4,5 tl
Ovitrelle buz kalıbıyla olması gereken şlaç. Ama ben onu sperm verildiği gün kullandım..
Başkada ilaç şöylenmedi:))

Kızlar hepinize selam, döndüm ben....Herşey gayet iyi geçti... Darısı başınıza...

Atessciğim evet o iğnler çok ucuz... Ben tüm ilsçlsrı birden almıştım ama yanılmıyorsam 4 veya 5 tl civarı pruloton depot.. Transferden sonra 1 tane yaptılar, kalan 3 tanesi 3 ya da 4 gün ara ile yapılacak. Toplam 4 kutu iğne.. Benim kutuların üzerine günlerini yazdı İrem.. Sonuncusu test günü...
Bana Kıbrıs çok sıcak gelmedi... Ama ben sabah havaalanına geçtim 11.30 uçağım vardı. Belki öğleden sonra ısındı. Dün transferden sonra ayaklarım dondu ki ben eşofmanla gittim,ayaklarımda çorap vardı. Akşam otelde küvete sıcak su doldurup ayaklarımı ısıttım.. o derece yani..
Hadi siz de alın gelin bebişlerinizi...

kıbrısa giden ve dönen tüm arkadaşlar yolunuz açık olsun,inşallah rabbim hayırlı evlatlar nasip etsinn

Denizciğim sana tlf. numaramı verdim ama seninkini almayı unuttum bu yüzden arayamıyorum seni... Ben şu an evimdeyim... kendine iyi bak..

herşey oldu bitti bile hayırlısıyla bekleme de geçecek inşşalh ve mutlu bir süreç başlyacak ......
dün akşam soğuktu haklısın. bugün öğleden sonra ısındı 26 dereceydi. bu günden sonrada ısınack diye konuşuyorlardı.
ama hava çok güzel öyle antalyanın sıcağı gibi değil bu mevsimde geceleri serin sabahları çok güzel.

bana can bey transfer sonrası kullanacağız dedi o iğneyi bu nedenle söylememiş bende onu getirmemiştim. ama vardır sanırım burada da. pahalı değilmiş sanırım.

nasıl geçti nasıl oldu anlatsana transferini...

Back
X