canim cok nazli cikti yegenlerimiz ucundan azicikk cinsiyetlerini gösterselerde rahatlasak valla hergün bakiyorum belki belli olmustur diye :) hayirlisiyla gelsinlerde canim olmadi geldiklerinde ögrenicez artik :)
canim hic sorma aynen nazli bilhassa biri, digeri birazcik gösterdi doktor bir tanesi erkek olabilir dedi ama kesin degil henüz...belli olur olmaz sizlerle hemen paylascam.....darisi sana insallah canim. sen de regl olmusun, basliyorsun demekdir - hayirlisi artik canim
canım inşallah normal sancılardır,doktorunu arasan..üşütdünmiki acaba...valla bende korktum,doktoruna sor..
baharim, vallahi bilmiyorum, hala biraz agrim var, hafifledi ama doktora da gidemiyorum, ayaklarim öyle sis bugün, yürümekte zorluk cekiyorum..bugün formumda degilim
canım çok geçmiş olsun inşAllah önemli bişey değildir. canım ya ben çok korkuyorum ,kiz bebeklerde çok risk oluyormu?ne bilim içimde bi korku var. bişey olursa bebeklerime diye...
sagol canim....insallah...korkma tunanehir Allahin dedigi olur..icindeki korkuyu atmaya bak ve kader sana ne getirirse kabullenmeye bak derim..yoksa korkuyla bu zamani atlatamassin canim.......
Canım bende adet sancısı gibi bişey olmadı. Ama muhtemelen gaz sancısı çekiyorsun. Çünkü Hormonlar bağırsakların yavaş çalışmasına neden oluyor. Bir de annemler hamilelikte de her ay adet döneminde o sancının az da olsa olduğunu söylerler. Ama yine de ihmal etme derim. Orada arayabileceğin doktorun varsa ona danış. Yoksa firdevs hanıma da sorabilirsin. Geçmiş olsun canım. Oralar soğuktur, ayaklarını da sıcak tutmaya çalış. Sıcak su torbası da işe yarar
Rüzgarselin sagol...gaz sancisi olabilir bak..doktor la telefonlastim, kanama falan olmadiktan sonra merak etme diyor. bazen karin büyüdügü zaman da agri yaparmis. ikiz oldugu icin daha siddetli yasiyorsundur dedi. aksama kadar gecmezse istersen gel dedi.bol bol yaticam artik bugün....
Günaydin cnm ,yazini okudum hemen yazayim dedim.Normalde agrilarini doktorunla konustunmu cnm? Dogum yapmis biri olarak cevapliyorum.Agrialrin nasil bir agri ?? nasil agrialrin baslyior ve süreklimi ? arada agrimi oluyor? biraz paylasirmisin? gerci cok bilgili donanimli bir annesin ama yinede belki bir parca bilgiyle paylasabiliriz cnm.Acil sifalar diliyorum..
Korkma cnm insallah iyi olacaksin ilk 3 aydan sonra korkma derim.
görüsmek üzere
Sevgili Larax, sagol canim.......elbette dogum yapmis olarak bilgin müthisdir bu konularda...agri öyle geceden basladi, sürekli aslinda canim, yani gelip gitmiyor, hep böyle sanci var, bazen biraz daha siddetli bazen biraz daha hafif..doktor diyorki karin büyümeden de olabilir diyor. istersen gel dedi aksama kadar gecmezse. ne biliyim iste korku giriyor bazen öyle....sanirm bir defa 10. hafta gibiydi düsük yapmistim gecen sene, bazen hala o olay tabii aklima geliyor nede olsa. elbette simdi 19. haftadayim Allahdan insallah bisey olmaz, yavrularim iyidir. Birde biliyormusun cevremde bazi insanlar da beni korkutuyor, artik öyle laflari dinlemiycem...biz simdi esya yavas yavas sadece bakalim diyoruz, daha almiycagiz. bana demezmi kiz arkadasim, dur napiyosun dogana kadar alma, bir tanesi gidebilir, bu ikizlerde cok oluyor diye. ben böyle seyleri duymak istemiyorum dedim. anlatma bana, ben 3 ayi atlatmisim artik Allaha güveniyorum.........elbette herzaman hersey olabilir, dogduktan sonra da olabilir Allah korusun ama öyle korkuyla da yasamak istemiyorum
Saat 12.50 de transferim oldu. 4 a kalite blast aldım..Efsuncuğum tel.dan giriyorum. Bazen bağlantı sorunu oluyormuş o nedenle açık bıraktım , onlineım..Transfer masasından canlı yayın mı yapsaydım yoksa :))) darısı bekleyenlere...
Fbli canim benim - hayirli olsun - 4a kalite blasto - hadi canim insallah gebe kalicaksin canim benim.......Allah onlari rahmine düsürmesine nasip etti, bundan sonrada insallah büyüyüp gelismesinidi nasip eder canim benim....
canım doktora gittin mi?merak ettim ya inşallah önemli bişi değildiir sen bizim nazar bocuğumuzsun uğurumuzsun dikkat et lütfen:)
sagol canim benim. hayir gitmedim, ayaklarim falan cok agriyor, esimi bekliyorum, aksama kadar agri gitmezse gidecem.