Direkt konuya dalıyorum!!!
seni germek için birşey yapan yok
gerilen sensin sorumluluk sende..

Bu adama bu süreci teknik olarak anlat ve sperm verme gününü belirlemenin imkansızlığından bahset.
ve sadece yapması gerekeni anlat.
dik dur
Net ol
suçlama
talep et
alamadığında da embryommu olsun diye bir yokla.
ama dengesiz ve dürtü kontrolü yapamıyorsa sakın deneme!!!!!!
ikendine odaklan
istediklerine konsantre ol
kocada yeri geldiğinde bir teferruat
sen önemlisin
Çocuklu çocuksuz farketmezz;))

Efsune bu yazından bir sözü cımbızla çektim sanrım benim durumuma uyuyor:)
'ama dengesiz ve dürtü kontrolü yapamıyorsa sakın deneme!!!!!!
eşim bırak donayonu cinsiyet seçme bile istiyordu ne komik değil mi nerden nereye.
Ne diyeyim şşimdi denge problemi mi var eşimde ki artık öyle düşünüyorum:(

Efsune bu yazından bir sözü cımbızla çektim sanrım benim durumuma uyuyor:)
'ama dengesiz ve dürtü kontrolü yapamıyorsa sakın deneme!!!!!!
eşim bırak donayonu cinsiyet seçme bile istiyordu ne komik değil mi nerden nereye.
Ne diyeyim şşimdi denge problemi mi var eşimde ki artık öyle düşünüyorum:(

Son dönemde malesef kadına karşı ciddi bir kıyım yapılıyor.

Çok kadın ikinci hatta üçüncü eş olmaya zorlanıyor
ve bunu sütü bozuk iman ve dinle ilgisi olmayan hoca takımı yapıyor. Birde bunlara alim diyen var!!
senin eşin böyle bir yere denk geldi kanımca
kolaya kaçıyor.
birde şu gerçek ki;!!! hangi tarafta sorun varsa sanki o taraf eskisi kadar cazibeli algılanmıyor.
ee iyi gün kötü gün yemini havada kalıyor ve hemen hızlı zevke yöneliyorzayıf karakterli taraff

birdaha söylüyorum başka bilinen bir kadınla sakın b u yola çıkmaaaaaa!!!!!'
ayrıl şerefinle( biliyorum kimileriniz kızacak ama en yıkıcı teklifle gelende asyanın kocası))
öbürdünyada allah katında hesabı o versin
sen mazlum olursun . Seni yaratan allah ,, sana yapılan allaha yapılmıştır !!!!

Son düzenleme:
Son dönemde malesef kadına karşı ciddi bir kıyım yapılıyor.

Çok kadın ikinci hatta üçüncü eş olmaya zorlanıyor
ve bunu sütü bozuk iman ve dinle ilgisi olmayan hoca takımı yapıyor. Birde bunlara alim diyen var!!
senin eşin böyle bir yere denk geldi kanımca
kolaya kaçıyor.
birde şu gerçek ki;!!! hangi tarafta sorun varsa sanki o taraf eskisi kadar cazibeli algılanmıyor.
ee iyi gün kötü gün yemini havada kalıyor ve hemen hızlı zevke yöneliyorzayıf karakterli taraff

birdaha söylüyorum başka bilinen bir kadınla sakın b u yola çıkmaaaaaa!!!!!'
ayrıl şerefinle( biliyorum kimileriniz kızacak ama en yıkıcı teklifle gelende asyanın kocası))
öbürdünyada allah katında hesabı o versin
sen mazlum olursun . Seni yaratan allah ,, sana yapılan allaha yapılmıştır !!!!

Yok zaten efsuneciğim bilinen bir kadınla yola çıkmak istemiyorum.Sonradan olacak şey baştan olsun.
Hayatıma hiç alaksı olmayan bir kadını alıp hegün onun yükünü taşıyamam.
Ama konuşmanın arasına eşimle şöyle bir konuşma geçti onadan sonar ağzını açamadı.
Bana insanın her istediği olcak diye birşey yok dedi.
Ben de aynen insanın her istediği olacak diye birşey yok dedim.
Sen hem bu dünyanı hem öbür dünyanı garnati altına almak istiyorsun bu da bencilce birşey.

Son düzenleme:
nasılsınız kızlar?

ben kabus gibi bir gece geçirdim,evde çekmecede duran bileziklerimi -hepitopu 2tanecik kalmıştı-hediye gelen altın küpelerim,altın zincirim ,altın yüzüklerim,gümüş yüzüklerim ,kardeşimin Erzurumdan getirdiği hediye gümüş set ... alınmış.ve ne zaman olduğunun farkında bile değilim.altın çok kullanmadığımdan çok açtığım bir çekmece değiil,zaten uyumaktan öyle şeylere pek bakamıyorum,malum sürekli yatmaca, dinlenmece.kapı pencerede zorlama falan yok, dağılan bir yer de olmayınca dün gece farkettim olmadıklarını.geceyi karakolda geçirdik, hepsi manevi değeri olan takılardı,hep hediye kalnlardı.ötekileri hep bozdurduk zaten.4 e kadar da uyuyamadım,sarhoş gibiyim ve çok şaşkınız eşimle.kim ve nasıl yaptı tereyağından kıl çeker gibi?
canım yaaa çok geçmiş olsun,canını sıkma canım elinde değil biliyorum ama...canım karıştırma kapı zorlama falan yoksa bence bilen birisi.insanllar da haram anlayışı kalmamış boşver canını sıkma.para tekrar kazanılır sen kendine ve bebişlere iyi bak:emir_bebek:

Bebek bisey soricam transfer sonrasi 12.gun ve 2 gun sinra yaptirdigin testte sonucun kacti benim ilk test 189.4 du 2 gun sonraki kantestinde de sonuc 676 cikti can bey cogul gebelik olabilir dedi merak ettigim ikizden fazlasi varmidir acaba cok merak ediyorum test sonuclarini atmadiysan bir yazarmisin srnin ikizlerin vat ya saglicakla buyut bu arada canimm

selam canim,
baktim notlarima. ilk kan testi döllendikten 11 gün sonra yapilmis, yani blasto transferinden 5 gün sonra mi oluyor - deger 40
döllendikten 13 gün sonra, degerim 170 lere cikmis, yani iki kez katlanma degil, 4 kez katlanmaydi - doktor bu degeri gördügünde ikiz olabilir demisti.
döllendikten 21 gün sonra yapildiginda, 3700 civarindaydi

AMA YÜKSEK HCG ILLA COGU GEBELIK GÖSTERMEZ canim........bazi ikiz ücüz annelerinin degeri norm tabelle lere göre düsük de cikiyor.

senin 189 döllendikten kac gün sonra cikmisti? 676 tam iki gün sonra ise, demek seninkide nerdeyse 4e katlanmis..ozaman büyük ihtimal ikiz olabilir..ne zaman ultrason randevun?

selam canim,
baktim notlarima. ilk kan testi döllendikten 11 gün sonra yapilmis, yani blasto transferinden 5 gün sonra mi oluyor - deger 40
döllendikten 13 gün sonra, degerim 170 lere cikmis, yani iki kez katlanma degil, 4 kez katlanmaydi - doktor bu degeri gördügünde ikiz olabilir demisti.
döllendikten 21 gün sonra yapildiginda, 3700 civarindaydi

AMA YÜKSEK HCG ILLA COGU GEBELIK GÖSTERMEZ canim........bazi ikiz ücüz annelerinin degeri norm tabelle lere göre düsük de cikiyor.

senin 189 döllendikten kac gün sonra cikmisti? 676 tam iki gün sonra ise, demek seninkide nerdeyse 4e katlanmis..ozaman büyük ihtimal ikiz olabilir..ne zaman ultrason randevun?
bebek sen ve bebişler iyisiniz inşallahhh:))ikizler erkek olcak geçende yazmıştım içimden öyle geçiyor:16:canım bende Allahın izniyle transfer olduktan sonra 8. gün test yapcam,eşim gitcek ve gitmeden önce güzel yada olumsuz haberi beraber yaşamak istiyorum...artık kısmet ne olursa olcaktır canım 8.gün kanda test yapsam sonuç belli olur değilmi???

baharım selam canım..testleri yazmışsın çok teşekkür ederim..100 mesaj yazamadığım için özelden ceap yazamadım canım..yumurtaların gelişmemesi spermde morfolojik bir sorundan olabilirmiş..bizde eşimin sperm DNA sına baktıracağız..ayrıca ben trombofili paneli yaprırıcam..birde bağışıklık sistemi embriyoyu atabilirmiş..bu konuda bilgin vArmı onun için bir test varmı..

efsune selam canım..transfer sonrası nasılsın neler hissediyorsun..senin tecrübelerin bize yardımcı oluyor..son denememden sonra epey sarsılmıştım ama sizlerin yazdıklarını okudukça daha bir heveslendim..şimdi kendime geldim ve eşim için kendim için olabilecek sorunlar ne tespit edip kıbrısa öyle gideyim diyorum..bu arada inşallah sen ve bütün giden arkadaşlar güzel sonuçlar verir bize..heyecanla bekliyorum

efsune selam canım..transfer sonrası nasılsın neler hissediyorsun..senin tecrübelerin bize yardımcı oluyor..son denememden sonra epey sarsılmıştım ama sizlerin yazdıklarını okudukça daha bir heveslendim..şimdi kendime geldim ve eşim için kendim için olabilecek sorunlar ne tespit edip kıbrısa öyle gideyim diyorum..bu arada inşallah sen ve bütün giden arkadaşlar güzel sonuçlar verir bize..heyecanla bekliyorum

zamanını bekliyorsun demekki;)
senin son denemen neredeeydi??
detaylı testler aslında tedavinin nasıl olması gerektiğini belirliyor!!!
testlerini yaptır..
ben dinlenme modundayım...miğdemde bir hassasiyet var .iştahım yerinde, zaten otel çok güzel yemeklerde lezettli.hiç eve gidesim yok!!
Rüzgarselini dinleyip üç akşam proteinleri götürdüm
sabahları 2yumurta..bol meyve.
yarın kısmetse artık eve dönüş;))
Sevgiyle kal

zamanını bekliyorsun demekki;)
senin son denemen neredeeydi??
detaylı testler aslında tedavinin nasıl olması gerektiğini belirliyor!!!
testlerini yaptır..
ben dinlenme modundayım...miğdemde bir hassasiyet var .iştahım yerinde, zaten otel çok güzel yemeklerde lezettli.hiç eve gidesim yok!!
Rüzgarselini dinleyip üç akşam proteinleri götürdüm
sabahları 2yumurta..bol meyve.
yarın kısmetse artık eve dönüş;))
Sevgiyle kal

son denemem Hit deydi..Beni ona istanbuldaki tüp bebek merkezi yönlendirdi..daha öncekilerde bütün testler yapıldı..2 rahim filmi ve bir kez de histereskopi yaptırdım..sorun yok dediler. troid testleri hepsi yapıldı..rutin kan testleri de yapıldı sorun görülmedi..rahim kalınlaşması falanda yılundaydı..Nisan ayındaki deneme sonrası test günü BetaHCG 5 çıktı 2 gün sonra 1 e düştü.İstanbuldaki tüp bebek merkezindeki doktorum bu defada olumsuz olunca eşimin spermlerinde sorun olabileceğini söyledi ona bakalım dedi..sperm sayısı normaldi ama spermde DNA kırığı olabilir buda yumurtayı döllemede sorun çıkarır dedi..ayrıca 3 tane güçlendirici ilaç vereyim 2-3 ay kullansın sonra güçlü gidelim denemeye dedi..bugün ilaçları aldım içmeye başladı..en kısa zamandada şu karyotip analizi denilen testi yaptıracağız.bende pıhtılaşma için hemotolojiden randecu aldım birde onu yaptırayım bakalım..başka varmı yaptıracak test bilmiyorum..
bu arada ye iç eğlenmene bak..senin enerjin hepimize iyi geliyor..habersiz bırakma bizi..

son denemem Hit deydi..Beni ona istanbuldaki tüp bebek merkezi yönlendirdi..daha öncekilerde bütün testler yapıldı..2 rahim filmi ve bir kez de histereskopi yaptırdım..sorun yok dediler. troid testleri hepsi yapıldı..rutin kan testleri de yapıldı sorun görülmedi..rahim kalınlaşması falanda yılundaydı..Nisan ayındaki deneme sonrası test günü BetaHCG 5 çıktı 2 gün sonra 1 e düştü.İstanbuldaki tüp bebek merkezindeki doktorum bu defada olumsuz olunca eşimin spermlerinde sorun olabileceğini söyledi ona bakalım dedi..sperm sayısı normaldi ama spermde DNA kırığı olabilir buda yumurtayı döllemede sorun çıkarır dedi..ayrıca 3 tane güçlendirici ilaç vereyim 2-3 ay kullansın sonra güçlü gidelim denemeye dedi..bugün ilaçları aldım içmeye başladı..en kısa zamandada şu karyotip analizi denilen testi yaptıracağız.bende pıhtılaşma için hemotolojiden randecu aldım birde onu yaptırayım bakalım..başka varmı yaptıracak test bilmiyorum..
bu arada ye iç eğlenmene bak..senin enerjin hepimize iyi geliyor..habersiz bırakma bizi..

Benim eşimde kromozom testi normal sorunsuz çıkmıştı
sonra dna fragmentasyon testinde %20 dna deformasyonu çıktı
bunu. Sonucu zaten bizim
17 yumurtadan. 11 i döllendi
9 devam etti
5. Gün ise sadece 2 tane a kalite kalmıştı..3ü transfer edilebildi...
mutlaka o testi yaptırın
aslında hitte çok detaylı inceliyor nasıl atlamışlar bunu hayret!!!
merak etme aceleolacağına yerinde olsun herşey

sonra dna fragmentasyon testinde %20 dna deformasyonu çıktı .
Sonucu zaten bizim durum teyitlior şöyleki
9 devam etti
mutlaka o testi yaptırın

baharım selam canım..testleri yazmışsın çok teşekkür ederim..100 mesaj yazamadığım için özelden ceap yazamadım canım..yumurtaların gelişmemesi spermde morfolojik bir sorundan olabilirmiş..bizde eşimin sperm DNA sına baktıracağız..ayrıca ben trombofili paneli yaprırıcam..birde bağışıklık sistemi embriyoyu atabilirmiş..bu konuda bilgin vArmı onun için bir test varmı..
canım benim bu bağışıklık sisitemiyle ilgili öğrendiğim cd56 diye bi test varmış,onuda yaptırmadım zaten,başkada bende burdaki arkadaşlardan öğrendiğim testleri yaptırdım,o listeyide sana yollamıştımm...:))

sonra dna fragmentasyon testinde %20 dna deformasyonu çıktı .
Sonucu zaten bizim durum teyitlior şöyleki
9 devam etti
mutlaka o testi yaptırın
efsune iyce dinlen ve inşallah yakında güzel haberini alcazz:16::16:bu sperm konusuna gelince biz sadece ocak ayında eşimin yaptırdığı sperm tahlilini frdevs hanıma yolladık,bi sorun yok dedi...ve böylece çıktık bu güzel yola:1:

sonra dna fragmentasyon testinde %20 dna deformasyonu çıktı
bunu. Sonucu zaten bizim
9 devam etti
mutlaka o testi yaptırın

eşimin sperm sayısı normal olduğu için eşime hiç bakılmadı..sadece ben sürekli kontrol edildim..bir kez normal yoldan hamilelik oldu ama kalp atışı durdu kürtaj oldum..demekki sonrasında hem sperm analizi hemde bana trombofili paneli yaptırmalıymışız..bir şekilde atlanmış...
neyse dediğin gibi yeri ve zamanı gelmemiş
..allah büyük herkes gibi bizde pozitif sonucu görürüz inşallah

nasılsınız kızlar?

ben kabus gibi bir gece geçirdim,evde çekmecede duran bileziklerimi -hepitopu 2tanecik kalmıştı-hediye gelen altın küpelerim,altın zincirim ,altın yüzüklerim,gümüş yüzüklerim ,kardeşimin Erzurumdan getirdiği hediye gümüş set ... alınmış.ve ne zaman olduğunun farkında bile değilim.altın çok kullanmadığımdan çok açtığım bir çekmece değiil,zaten uyumaktan öyle şeylere pek bakamıyorum,malum sürekli yatmaca, dinlenmece.kapı pencerede zorlama falan yok, dağılan bir yer de olmayınca dün gece farkettim olmadıklarını.geceyi karakolda geçirdik, hepsi manevi değeri olan takılardı,hep hediye kalnlardı.ötekileri hep bozdurduk zaten.4 e kadar da uyuyamadım,sarhoş gibiyim ve çok şaşkınız eşimle.kim ve nasıl yaptı tereyağından kıl çeker gibi?

Cok gecmiş olsun , kım ne yapar başkalarını eşyalarını anlamamkı ne ınsanlar varya . :41:

canım benim bu bağışıklık sisitemiyle ilgili öğrendiğim cd56 diye bi test varmış,onuda yaptırmadım zaten,başkada bende burdaki arkadaşlardan öğrendiğim testleri yaptırdım,o listeyide sana yollamıştımm...:))

evet canım teşekkür ederim listeni aldım..mesaj sayım az olduğu için özel mesaj gönderemedim.. kan pıhtılaşması testini yaptıracağım hemotoloji doktoruna şu cd 56 testinide bir sorayım bakalım yapıyorlamı..onuda yaptırayım..da içim rahat etsin eksik bir şey kalmasın..
desteğiniz için çok teşekkür ederim

nasılsınız kızlar?

Ben kabus gibi bir gece geçirdim,evde çekmecede duran bileziklerimi -hepitopu 2tanecik kalmıştı-hediye gelen altın küpelerim,altın zincirim ,altın yüzüklerim,gümüş yüzüklerim ,kardeşimin erzurumdan getirdiği hediye gümüş set ... Alınmış.ve ne zaman olduğunun farkında bile değilim.altın çok kullanmadığımdan çok açtığım bir çekmece değiil,zaten uyumaktan öyle şeylere pek bakamıyorum,malum sürekli yatmaca, dinlenmece.kapı pencerede zorlama falan yok, dağılan bir yer de olmayınca dün gece farkettim olmadıklarını.geceyi karakolda geçirdik, hepsi manevi değeri olan takılardı,hep hediye kalnlardı.ötekileri hep bozdurduk zaten.4 e kadar da uyuyamadım,sarhoş gibiyim ve çok şaşkınız eşimle.kim ve nasıl yaptı tereyağından kıl çeker gibi?

çok geçmiş olsun...hep aklımdaydın....hamileliği nasıl gidiyor diye...allah bir daha yaşatmasın...böyle kötü yüreklileri ıslah etsin ve hepimizden uzak tutsun...

Cok tesekkur ederim minasera bu forumdaki herkes gercekten maddi manevi elinden geleni yapiyor tahlilde pozitif degerini gormek icin rabbim hepimizin emeklerini bosa cikarmasin saglikli ve hayirli bebekler nasip etsin

Back
X