merhaba arkadaşlar, kımısı günah dedı, kımısı olmaz dedi,kımısı kımsesız çocuk dolu heryer dedi, kımısı o senın olmıcak ama dedi veeeeeeeeeeeeeeee hepsine kulağımı tıkadım halil ibrahım tekın de yumurta donasyonu yapacağım önumusdekı ay.bu hayat benım bebeklerımde benım kanım canım olacak, önce allahın ıznıyle sonra doktorların yardımıyla bende anne olacağım ınsallah .hazıran 1 gıbı adet olacağım adete 2-3 gun kala estrofeme başlayacağım . banada şans dıleyın ve dualarınızı eksık etmeyın ,

zaman zaman bu forumu okuyordum ben ve efsune yı hatırlıyorum veee suanda senı kocaman kucaklıyorum cok sevındım hamılelıgıne:)

hepiniz sevgiyle kalın :)
bence de canım boş ver milletin ne dediğine sen ne düşünüyorsun o önemli olan hangisi içine sindi.

milletin dediğine göre yaşıyacak olursak kafayı sıyırıp gideceğim.onlar anlamaz canım senin halinden çaresizliğinden ayn kaderi yaşayan bizler anlarız.Allah ım yardımcımız olsun.bizlere hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin.yaşın kaç,daha önce tüp denemen oldu mu?

bence de canım boş ver milletin ne dediğine sen ne düşünüyorsun o önemli olan hangisi içine sindi.

milletin dediğine göre yaşıyacak olursak kafayı sıyırıp gideceğim.onlar anlamaz canım senin halinden çaresizliğinden ayn kaderi yaşayan bizler anlarız.Allah ım yardımcımız olsun.bizlere hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin.yaşın kaç,daha önce tüp denemen oldu mu?

2 defa tup denedik . 2. denemde hamıle kaldım ama bebegımın kalbı durdu kürtaj olmak zorunda kaldım. hala adet görüyorum duzenlı aslında ama erken menopozum 31 yasına gırdım suanda.yumurtam cok az 2- 3 tane bu aralar 1-2 ye dustu dıyebılırım .

Arkadaslarim disardayim ve telden yaziyorum

Atessn oyle uzuldumki anlatamam... Allah sana sabir versin ama tekrar deneyecigini gordugume cok sevindim.

Kizlar bana tavsiyelerinz icin sagolun. Yarin doktorumla konuscam is konusunu sanirim artik boyle devam etmez. Evet bileklerimde dah il su toplamasi var vucudumun heryerinde.

Larax canim ozelden mesja goremedim. Lutfen birdaha bi kontrol et.

Yarin doktorumda buyuk kontrol var sizlere haber vericem, cinsiyetlerini de bakarsiniz ogreniriz.

Iyiki varsiniz hepiniz :)

kimselere soylemeyı düşünmüyorum, esım sperm verıp gelcek . orda kalmayacağız.transfer gunu bırlıkte gıdıp dönecegız .
[/QUOevet canım bu forum hepimize can yoldaşı..herkesin bilmesine gerek yok buradan sana destek olacağız....yanlız transferden sonra bir gece orada kalıp dinlensen iyi olur diye düşünüyorum..

Atessn oyle uzuldumki anlatamam... Allah sana sabir versin ama tekrar deneyecigini gordugume cok sevindim.

Kizlar bana tavsiyelerinz icin sagolun. Yarin doktorumla konuscam is konusunu sanirim artik boyle devam etmez. Evet bileklerimde dah il su toplamasi var vucudumun heryerinde.

Yarin doktorumda buyuk kontrol var sizlere haber vericem, cinsiyetlerini de bakarsiniz ogreniriz.

canım tuz kullanıyorsan mümkün mertebe azalt çünkü tuz su tutuyor el ayakların şişmesi ondandır..
doktora gitmen iyi olmuş en azından bilen biri...elbette çözüm olur..

Büyük aileyiz ..iyiki varsiniz..evet

merhaba arkadaşlar, kımısı günah dedı, kımısı olmaz dedi,kımısı kımsesız çocuk dolu heryer dedi, kımısı o senın olmıcak ama dedi veeeeeeeeeeeeeeee hepsine kulağımı tıkadım halil ibrahım tekın de yumurta donasyonu yapacağım önumusdekı ay.bu hayat benım bebeklerımde benım kanım canım olacak, önce allahın ıznıyle sonra doktorların yardımıyla bende anne olacağım ınsallah .hazıran 1 gıbı adet olacağım adete 2-3 gun kala estrofeme başlayacağım . banada şans dıleyın ve dualarınızı eksık etmeyın ,

zaman zaman bu forumu okuyordum ben ve efsune yı hatırlıyorum veee suanda senı kocaman kucaklıyorum cok sevındım hamılelıgıne:)

hepiniz sevgiyle kalın :)

cok sveindim,aramiza hosgeldin, bol sans diliyorum .her sey gönlünce olsun .
sevgiler

bende cocuk istiyorum ama olmuyor,cok yaslandim yumurtalar üretmiyor artik,yada yavas üretiyor.umut yok bakiyorum acaba benim durumumda cocuk sahibi olan varmi diye.varsa belki bi isik yanar kim bilir

Canım evet az kaldı son 2 gun artık lutfen dualarını eksik etme tatlı dilli bebekcim bu arada çok geçmiş olsun canın iş bulursun sonra yine sen artık 3 canlisin lutfen dikkat et.rüzgarselincim ben transfere girecegim sen doğuma rabbim şıp diye acisiz kucağına almayı nasip etsin canım ...attessn canım geçmiş olsun biliyorum çok üzgünsün bende yasadim ama biz güçlü kadinlariz acı bizi durduramaz inşallah birdahakine olur.efsunecim lutfen carsamba günü bebeklerinle birlikte bana pozitif enerji gonderrsen çok sevinirim..fbli canım değerin yükselmiş hadi bakalim çifter çifter geliyorlar maşallah bizdede devam eder inşallah forumu takip edemiyorum internet arada gelip gidiyo hepinizi öpüyorum sevgiyle kalin

Kızlar nasılsınız bakalım :) salı günü havaalanından direk merkeze geldik. Eşim sperm verdi ve donörden yumurta alındı ama ben kimseyi görmedim :(( sonra merkezde işimiz bitince otele yerleştik zaten hastaneye yakında.ertesi gün aradılar ve 4 kaliteli embriyomuz varmış ve 2 embriyo transfer edilcek umarım herşey güzel olur ve yarın transfer olcak heyecanla bekliyoruz ben ve eşim. bide çok stresliyim nedense. Ayrıca merkez ne kadar kalabalıktı donasyon için gelmiş herkes ne bileyim biz çok şaşırdık

GERDOG cnm hayırlı olsun şimdiden güzel haberlerle döneceksin inşallah haberlerini beklioruz:D:D:D

Kızlar
Değerim
361 yehuuuuu ohhhhhhhh allahım sen büyüksün
Çok mutluyum kızlar sizleir ço seviyorum
Bu forum bana. Çok destek oldu
Tek ailem sizsiniz
Tüm forumdakilere en yakın zamanda dileklerinin gerçekleşmesini diliyorum .
Allahım bu bebeği /bebekleri sağlıcakla doğurmamı nasip etsin..
Hepimize anneli babalı büyüyecek çocuklar diliyorum
Ben. Çok dugulandım;((

EFSUNECİMMMMMMMMM cnm hayırlı olsun çok ama çok sevindim kaç gündür yoktum evde ne güzel haberler okudum çok sevindim rabbim hayırlısı ile kucağına almayıda nasip etsin:D:D:D

Kızlar benim kan değerim 161 ...
Şükürler olsun.... İnşallah sağlıkla devam eder.... :21:
Darısı tüm bekleyenlere....

FBLİİİİİ cnm hayırlı olsun çok sevindim ne güzel haberler var ya süperrrrrr darısı kalp atışına ve kucağına almaya inşallah:D:D:D:D

efsune arkadaslar oncelikle nasilsiniz.uzun zamandir forma giremedim.esimin gelis sorunu,fazla Rahim kalinlasmasi darken,baska sorunlardan 1 haftadir,sehir sehir dolastimm..hersey ani gelisti ve dun kibrisa geldim.suan anadolu oteldeyim ve burasi gercekten harika,esimde bugun sperm vercek ve beklemeye basliycaz....
KIZLAR SUAN KIMLER HAMILE KIMLER BEKLEMEDE BILMIYoRUM...RUZGAR SELIN KIZIMIZ DOGDUMU:)) KIZLAR SONUCLARINIZIDA COK MERAK EDIYORUM...INSALLAHHH NISAN KIZLARI FULL HAMISTIR...DARISI MAYISCILARA:) GERIYE DONUK OKUYCAK FIRSATIMDA YOK...INSALLAH GUZEL HABERLER VARDIR SIZLERI COOOOK SEVIYORUM...DUALARIMDASINIZ...

BAHARCIMMMM hayırlı olsun arkadaşım şimdiden güzel haberlerle dön inşallah:D:D:D:D:D

Çok üzüldüm arkadaşım senin adına ve kendi adıma.

Biz senle transferdaş olarak çifte düğünü hakediyorduk.

Eşinin umudunu kaybetmemesi çok iyi bence ve bir denemenin daha yolu gözüktü sen ikinci kere hamile kalacaksın buna cani gönülden inanıyorum;))

Biraz dinlen biraz kafa dağıt senle birlikteyiz yanlız değilsin
Sıkıca sana sarılıyorum

cnm ya çok üzüldüm vardır elbet bundada bir hayır canını sıkma üzme kendini kolay değil biliorum ama insan işte yıpranıo ne güzel tekrar denemek istiomuş eşin çok güzel buda inşallah en kısa zamanda tekrar gitme heycanını burda paylaşırız

yrnki testini sabırsızlıkla bekliorum hayırlı haber ne ise onu alırız inşallah cnm

sonuç negatif...
aslında bunu cuma yaptırdığım kan testinde öğrendim ama transferdaşım efsune ve bebeği üzülmesin diye yazmadım.
sadece beni çok merak eden bir kaç arkadaşıma özelden yazdım sağolsunlar çok destek oldular.
bu sabah kan testi yaptıracaktım ama idrar testi yaptım ve negatif.
çünkü test günüm yarın can bey mutlaka yarın tekrarlayın diyecekti tekrar delinmek istemedim. ama yarın yaptıracağım yine de.

herşey mükemmeldi bu nedenle şimdi neyi sorgulamalıyım bilmiyorum.
ama neden sorusunun cevabını bulur ve onu iyileştirebilirsem yine deneyeceğiz.
başlangıçta donasyona pek sıcak bakmayan canım eşim bunu unutup yeniden umutlanmama yardımcı oluyor..
şimdi tekrar umutla yola çıkan arkadaşların yardımına tecrübelerine ihtiyacım var nasıl tekrar umutlanırım bilmiyorum şu an.

Öncelikle çok üzüldüğümü belirtmek isterim ve önce donasyona sıcak bakmayan eşinin şimdi seni umutlandırması beni çok duygulandırdı.. Onun için bile bi kere daha denemeye değer atessn, çok iyisin ben biliyorum Rabbim sana bi evlat verecek ben inanıyorum sadece bu kadar yazabiliyorum ben çok duygusalımdır kusuruma bakma :((

cnm bebişinizi Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin az kaldı prensesimiz gelio inşallah ne güzel bişi Rabbim aile mutlulıuğunuzu bozmasın bebişinizi size sizide ona bağışlasın arkadaşım

merhaba,
kafam karıştı kızlar firdevs hanım ve şevket bey aynı binadalar,ama farklı ekipleri var tuhafıma gitti.doktorlar hakkında yorumları hem iyi hem kötü sonuca göre iyi ya da kötü diyen var? en son gidenler kimi önerirsiniz?

Selam canım. Ben Halil ibrahim tekinde tedavi görüyorum hatta yeni geldim kıbrıstan :)) ben çok memnun kaldım canım HİT tavsiye ederim aşarılı bi doktor ama tercih senin hakkında hayırlısı olsun, yolun açık olsun :))

Arkadaşım ne diyeceğimi bilemedim şimdi... Kaç gündür allah biliyor ürkek bir şekilde senin sonucunu bekliyorum, zira çok sessizdin...
Hayırlısı olsun, vakti gelmemiş bence... Sen birkaç ay önce doğal hamilelik yaşamış bir kadınsın.. Şuna eminim ki bir daha ki denemen pozitif...Ama nacizane tavsiyem 2 değil 4 embrio al arkadaşım...
Eşinin desteği ve donasyona pozitif bakması da çok güzell...
Lütfen kendini yıpratma... Seni seviyoruzz...

Back
X