Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arkadaşlar Merhaba,
Tüp bebek tedavisine istanbul'da başlamaya karar verdim sanırım haftaya istanbul' da olacağım.1 Günlüğüne gelip hem İstanbul tüp bebek merkezinde hemde şişli memorilda muayene olacağım.Bu yerler ile ilgili bilgisi olan arkadaş varmı Tşk, Sevgiler,
2 kızda ısrar ediyorum :) limonlar, erikler şahidim :))
canım ya ben istanbul dayım şişli memorial a nur hanıma gitmiştim. bana kilolu olduğum için olabilir dedi. belki yaşımdan erken menapoz olabileceğimi düşünmedi bilemiyorum ve yumurtalık rezervi testini yapmamıştı. ben 1-1,5 sene sonra başka bir doktora gittiğimde bu testi yapmamız lazım dedi ve sonucu o zaman öğrendim. belki sonuç değişmeyecekti ama 1-1,5 sene zaman kaybetmiş oldu. bizim için her regl döneminde yumurtalıklarımızın daha da azaldığını düşünürsek ben halen kızgınım.
sana tavsiyem cem demirel diye bir doktor varmış memorial da istersen bir araştır.arkadaşlarım bana halen tavsiye ediyorlar.
herşeyin hayırlısı olsun.
Ne okuyabiliyorum nede yazabiliyorum. Sizleri takip edemiyorum.((
Bir huzursuzluk ve miğde bulantısı bulutu içindeyim.
Limon portakal ekşi erik canım bunları istiyor habire. Yemek yiyemiyorum herşey kokuyor. Kamyon çarpmış gibi halsiz ve bitkinim!!
Perinatolog:)
birtanesinde kalp atışı göremedi muhtemelen devam etmez dedi.
Üzerimden birmilyonlarla ifade edilen tonlarca bir yük kalktı.
Sadece birinde embryo kesesini büyük pek beğenmedi ama konuşmak için 8. Haftayı bekleyelim dedi..
İkisininde kalbi atıyor. 3,94 ve 3,54 mm ler)))
Yaşım gereği ikiz bile tercih etmedğini söyledi.
8. Haftadan sonra sağlıklı olup olmadıklarını söyleyebiliriz dedi.
Yine beklemedeyiz!!!!!
Canım Ben erken adet oldum .firdevs hanım başlayalım diyor.yarın üçüncü günüm olucak ilaca yarın başlarız dedi.sizdede mi böyle oldu...
2 kızda ısrar ediyorum :) limonlar, erikler şahidim :))
Ne okuyabiliyorum nede yazabiliyorum. Sizleri takip edemiyorum.((
Bir huzursuzluk ve miğde bulantısı bulutu içindeyim.
Limon portakal ekşi erik canım bunları istiyor habire. Yemek yiyemiyorum herşey kokuyor. Kamyon çarpmış gibi halsiz ve bitkinim!!
Perinatolog:)
birtanesinde kalp atışı göremedi muhtemelen devam etmez dedi.
Üzerimden birmilyonlarla ifade edilen tonlarca bir yük kalktı.
Sadece birinde embryo kesesini büyük pek beğenmedi ama konuşmak için 8. Haftayı bekleyelim dedi..
İkisininde kalbi atıyor. 3,94 ve 3,54 mm ler)))
Yaşım gereği ikiz bile tercih etmedğini söyledi.
8. Haftadan sonra sağlıklı olup olmadıklarını söyleyebiliriz dedi.
Yine beklemedeyiz!!!!!