Ben haptan yanlışlıkla sondan iki tane içinde kanamam geldi.doktorumda yurt dışındaydı.başka bir doktora gittim ara kanama dedi.doktorum bugünn geldi.vee adet oluyormuşum.erken olunca panikledim.bilginisacım sen extrofemi mi bir hafta sonra içmiştin canım.

Ne okuyabiliyorum nede yazabiliyorum. Sizleri takip edemiyorum.:(((

Bir huzursuzluk ve miğde bulantısı bulutu içindeyim.
Limon portakal ekşi erik canım bunları istiyor habire. Yemek yiyemiyorum herşey kokuyor. Kamyon çarpmış gibi halsiz ve bitkinim!!

Perinatolog:)
birtanesinde kalp atışı göremedi muhtemelen devam etmez dedi.
Üzerimden birmilyonlarla ifade edilen tonlarca bir yük kalktı.

Sadece birinde embryo kesesini büyük pek beğenmedi ama konuşmak için 8. Haftayı bekleyelim dedi..
İkisininde kalbi atıyor. 3,94 ve 3,54 mm ler;))))

Yaşım gereği ikiz bile tercih etmedğini söyledi.
8. Haftadan sonra sağlıklı olup olmadıklarını söyleyebiliriz dedi.
Yine beklemedeyiz!!!!!

herkeze günaydın dün rahim kalınlığımı öçltürme günümdü 7 .ci gün ve yüksek muayne ücreti vermemek için yaşadığım yere yakın bir kadın doğum merkezi vardı oraya gittim sabahtan ölçtürdüm 4 mm cıktı sonra firdevs hanımla görüştüm günde 3 tane aldığım estrofermi 6 taneye çıkardı ve bana eminsiniz değilmi doğru ölçtü dedi bunun üzerine benimde içimi bir şüphe kapladı ve 2 ayrı özel doktordan randevu aldım ve işten izin alıp tektar gittim ölçtürmeye ikiside 8,5 mm olarak ölçtü daha sonrasında firdevs hanımı aradım haber verdim ..dünde aynı durum bir hastamın başına geldi nebiçim yapıyorlar bu işi anlamadım falan dedi...uzun lafın kısası kızlar rahip kalınlığınızın ölçüldüğü yerin güvenilir olmasına dikkat edin bu tamame benim şahsi düşüncem fakar tekrar ölçtürmeseydim fazla kalınlaşaaktı ve buda olumsuz etkileyecekti..buradan paylaşmak istedim bunu bu tür sorun yaşayanlar olabilir diye...

Waltkrayburg olumsuz sonucunu paylaşarak değilde yanlızlığı seçerek katlanmaya çalışacakmış..

Durugen alacağnı aldı artık sonucunu bie bildirmedi!!!

Baharım heyecanlı ama yanlız sonuç almak istemiyor

Tress doktora güvennnnnnnn yoksada değiştir. Didikleme tek menepozdaki hasta srn değilsin!!

Beee83 üzülmek. Yerine sevinebile kapasiteni artırman lazım..

İbeloka34 listede adın kalıyor çünkü önemli olan anne olman!!!! kimin yumurtasıymış biz iplemiyoruz.

Diğer arkadaşlar okuyun lütfen :))))) emeksiz hişbirşey olmuyor!!!

Bilginisa ve larazx ise ilaç günü sayıyorlar!!

Seni öyle iyi anladımki perinatologla konuşunca.

Onun için ne yapıp ettiğini merak ediyorum..
Seni önemsiyor ve tercihlerine saygı duyuyorum. Çok zor bir süreçte yanındayız forumcak;))

Baharım günaydın. Biz iyiyiz teşekkür ederiz. Ela da iyi. Bugün acıbadem eve gelip muayene edecek kızımızı. Onları bekliyoruz. Her kontrolde tuhaf bir heyecan. Sanki sınava girecekmişim gibi :)) geçen gün işitme testi yapıldı. Odyolog testten geçti diyince karnesinin hepsi 5 olan çocuklar gibi sevindim :)
Bugün senin pozitifinle bir kez daha bahar gelsin. Bu tuhaf hallere hepiniz bürünün.
Elacık sizi mis mis öpüyor...

Arkadaşlar Merhaba,

Tüp bebek tedavisine istanbul'da başlamaya karar verdim sanırım haftaya istanbul' da olacağım.1 Günlüğüne gelip hem İstanbul tüp bebek merkezinde hemde şişli memorilda muayene olacağım.Bu yerler ile ilgili bilgisi olan arkadaş varmı Tşk, Sevgiler,

canım ya ben istanbul dayım şişli memorial a nur hanıma gitmiştim. bana kilolu olduğum için olabilir dedi. belki yaşımdan erken menapoz olabileceğimi düşünmedi bilemiyorum ve yumurtalık rezervi testini yapmamıştı. ben 1-1,5 sene sonra başka bir doktora gittiğimde bu testi yapmamız lazım dedi ve sonucu o zaman öğrendim. belki sonuç değişmeyecekti ama 1-1,5 sene zaman kaybetmiş oldu. bizim için her regl döneminde yumurtalıklarımızın daha da azaldığını düşünürsek ben halen kızgınım.
sana tavsiyem cem demirel diye bir doktor varmış memorial da istersen bir araştır.arkadaşlarım bana halen tavsiye ediyorlar.

herşeyin hayırlısı olsun.

2 kızda ısrar ediyorum :) limonlar, erikler şahidim :))

canım yaa o elamızın o minik ellerini tutmak koklmamak ne güzeldir şimdi:16:bizim yerimize de kokla kıyamam:16:merak etme annesi bundan sonra karnesi hep 5 olacak inşallah. güle güle büyütün canım yaa beni de heyecan ve stres bastı şimdiden tedavi başlayınca ne yaparım bilemiuorum gereksiz bir gerginlik var sanırım şansımızı düşündükçe üzülüyorum belki ondan :26:

canım ya ben istanbul dayım şişli memorial a nur hanıma gitmiştim. bana kilolu olduğum için olabilir dedi. belki yaşımdan erken menapoz olabileceğimi düşünmedi bilemiyorum ve yumurtalık rezervi testini yapmamıştı. ben 1-1,5 sene sonra başka bir doktora gittiğimde bu testi yapmamız lazım dedi ve sonucu o zaman öğrendim. belki sonuç değişmeyecekti ama 1-1,5 sene zaman kaybetmiş oldu. bizim için her regl döneminde yumurtalıklarımızın daha da azaldığını düşünürsek ben halen kızgınım.
sana tavsiyem cem demirel diye bir doktor varmış memorial da istersen bir araştır.arkadaşlarım bana halen tavsiye ediyorlar.

herşeyin hayırlısı olsun.

Kafam o kadar kariştıki sorma.İstanbul' a geldiğimde her iki merkezede gidip muayene olacağım ona göre karar vereceğim.
Doktorum yasmin vermişti ama ilaç bitmeden 1 haftadır sürekli kanamam var.İlaç bugün bitti.Doktor ilaç bitince çoğalacak kanama o zaman görüşelim dedi.Hastamıyım değilmiyim anlayamadım.Bu ay boşamı geçecek diyede üzülüyorum.Bizim için heray önemli.
Allah yardımcımız olsun inş.Sevgilerimle,

Kafam o kadar kariştıki sorma.İstanbul' a geldiğimde her iki merkezede gidip muayene olacağım ona göre karar vereceğim.
Doktorum yasmin vermişti ama ilaç bitmeden 1 haftadır sürekli kanamam var.İlaç bugün bitti.doktorilaç bitince çoğalacak kanama o zaman görüşelim dedi.Hastamıyım değilmiyim anlayamadım.Bu ay boşamı geçecek diyede üzülüyorum.Bizim için heray önemli.
Allah yardımcımız olsun inş.Sevgilerimle,

Tutku bana da doktor yasmin vermişti.
karnımda şişkinlik regl olacakmış gibi sancılar ve damla damla kahverengi akıntılar da vardı.
regl oluyorum zannettim korkmuştum.
regli öncesi kırmızı değil de koyu akıntım oluyordu.
ilaç bittikten sonra regli görmeye başlıyordum.
doktora sorduğumda her bayanda farklı yan etkiler olur. bu çok doğal dedi.
neden peki akıntılar oluyor diye ısrar ettiğimde ilaçın dozu hormonlarına yetersiz geliyordur . demişti. çok üstüne bile durmadı.
sen de doktora sor derim. geldiğin zaman aynı cevapları vereceklerini düşünüyorum. ama için rahat eder.
lütfen kendini üzme, telefon ile asistanlarına sor belki doktorun önceden çağırır durumu ultrasyon ile kontrol etmek ister,

Limon portakal ekşi erik canım bunları istiyor habire. Yemek yiyemiyorum herşey kokuyor. Kamyon çarpmış gibi halsiz ve bitkinim!!

Sadece birinde embryo kesesini büyük pek beğenmedi ama konuşmak için 8. Haftayı bekleyelim dedi..

Yine beklemedeyiz!!!!!

Vücudun hamileliğe, beynin de anne olacağın fikrine alışmaya çalışıyor sanırım. Bırak ikisi de rahat rahat çalışsınlar. Biraz kendine ve şansına güven bu konuda. Şans diyorum, çünkü ilk denemede 3 tane birden tutunma başka ne olabilir ki?

Canım Ben erken adet oldum .firdevs hanım başlayalım diyor.yarın üçüncü günüm olucak ilaca yarın başlarız dedi.sizdede mi böyle oldu...

Slm cnm, ne cevap alirsan al cnm mutlaka kendi doktorunla kontaga gec en sagliklisi budur cnm.
Firdevs hanim baslayalim diyorsa adet adettir olabilir tabiki,cook az kanda gelse adetten sayiliyor..(benim doktorumun söylemisne göre yorumdur)
Hayir canim bende öyle olmadi, bu sene benim dengem altüst oldu ..gec adet oluyorum onun icin adetim oldumu basliyorum estrofeme kismetse..

Ucak isini okudunmu cnm? tamammidir cnm?
allahim kolaylikalr versin ,bol sans diliyorum cnm.
sevgiler

İbrahim bildiricinin sayfasından alıntıdır. Sizlere yol göstersin dye!!
bunu ansu için yayınladım;)))

Perinatolog Kimleri Görür?

Çeşitli risk faktörleri bulunan ve gebelik düşünen hanımlar ile gebeliklerinde çeşitli riskler tespit edilen, komplikasyon gelişen ya da çeşitli nedenlerle gebeliği hakkında endişeleri olan gebeleri görür.

Gebeler aşağıdaki gibi tanısal veya tedavi edici işlemler için bir perinatoloğa başvururlar;

Detaylı Ultrasonografi
Fetal EKO
Koryon Villus Örneklemesi
Genetik Amniyosentez
Kordosentez
Fetal Cerrahi veya Tedavi

Medikal veya cerrahi sorunları olan gebeler;

Kalp Hastalığı
Yüksek tansiyon
Preeklampsi(Toksemi)
Şeker,hipo-hipertiroidi gibi endokrin hastalıklar
Böbrek,Barsak Hastalığı
İnfeksiyon Hastalıkları

Kendileri sağlıklı olmakla birlikte gebeliklerinde çeşitli nedenlerle risk artışı olanlar;

Anormal ikili,üçlü,dörtlü test,Yüksek αFP
İkizler,Üçüzler ve diğer çoğul gebelikler
Erken Doğum öyküsü
Erken Membran Rüptürü
Tekrarlayan gebelik kaybı
Anne karnında büyüme geriliği

2 kızda ısrar ediyorum :) limonlar, erikler şahidim :))

Canım sen veminik Ela nasıl sanırım her şey yolunda...

Bence ısrar etme :))) Çünkü gebelikte midemiz bir şey almadığı için ekşi veya tuzlu yemek istiyoruz.... Ben oğluma hamileliğimde yine bu mevsimlerdi veeee hep erik yiyordum.. normalde de erik severim.....Limonu meyve yer gibi yiyordum... O kadar ki sabahın kör vakti erik yiyordum..
Bana etrafımdakiler 'ye ekşiyi doğur Ayşeyi' diyordu.. :)))) Ya da ye tatlıyı doğur Hakkıyı:))) derler ya..... Ben de öyle olmadı; Ayşe değil Hakkı geldi ekşiyle....
Şimdi de öyle, evde erik eksik değil... Zaten doğru düzgün bi şey yiyemiyorum, hep ekşi tuzlu.... Tatlı hiç hoşuma gitmiyor.. Arasıra ızgara et yemek istiyorum.. Midemi kaldırmadan yiyebildiğim şey meyve... Tabii ki bu kez Ayşe gelirse sevinirim.. :)))

Hayırlı ve sağlıklı olsunlar da....

Yine beklemedeyiz!!!!!

CANIM beni inşallah Rabbim gönlüne göre verir,herşey güzel olur sizin için..

Back
X