bu akşam son hapı yuttum kısmetse cumartesi kanamam gelir , pazar günü estrofeme başlıyorum.
Verda hanımla tekrar görüştüm , estrofemin 12. Günü orda olmamı istedi . 6 haziranda nasipse uçuyorum.

Ilaçlarımı aldım, paramı tamamladım hazırım allahım yürü kulum de yeter :)

tress sen ne zaman başlıyorsun estrofeme.. Başladın mı .. Firdevse gidiyordun dimi..?

Laraks senin transfer ne zaman.. Sürece başladın mı kaçırdım galiba.. Yazarsan sevinirim arkadaşım

herşey inşallah gönlünce olur...gülel güle git güle güle gel...

Terssciğim herşerde vardır bir hayır... Ne yapalım....doktorumuza güvenip tamam diyeceğiz ne yapalım...benimde her ay düzenli olan reglim bu ay gecikince benimde trnsfer biraz erken olacaak:))ilaçlarımı kullanmaya başladım..tahminen haziran ortası donasyona gideceğim....kendine iyi bak ve kaygılanma ....

Arkadaşlar birşey soracağım. Benim transfer tarihim 30 nisan. Ama doktor bana 4 hafta 5 günlük hamilelik dedi. Başka doktora da ölçtürdüm. Ikisinin kese ölçümü farklı çıkıyor. Sorun mu var ki. Kese göründüğünde kaç haftalıktınız? Karından ve vajinal ultrason ölçümleri faklı çıkıyor normal mi bu durum

Nerden yazıyorum bilin bakalım?kbrıstan otele yerleştik bebişleri almaya geldik.Allah ım lütfen hayırlısıyla hamile kalmamı nasip et amin.....kızlar hadi sıra ben degönderin pozitif enerjilerinizi bana bol dua edin çok ihtiyacımız var.bu arada baharcığım çok mutlu oldum hayırlısıyla kucağına da almayı nasip etsin,dün giremedim internete ama hep seni düşündüm tebrikler bana dua edin görüşürüz.......:72::72:

Son düzenleme:
Nerden yazıyorum bilin bakalım?kbrıstan otele yerleştik bebişleri almaya geldik.Allah ım lütfen hayırlısıyla hamile kalmamı nasip et amin.....kızlar hadi sıra ben degönderin pozitif enerjilerinizi bana bol dua edin çok ihtiyacımız var.bu arada baharcığım çok mutlu oldum hayırlısıyla kucağına da almayı nasip etsin,dün giremedim internete ama hep seni düşündüm tebrikler bana dua edin görüşürüz.......:72::72:

sessiz bu siralar form,arada giriyorum baktim gördüm yazayim dedim.iyi yolcular cnm,sag salim otelinize yerlesmissiniz cok güzel.
Hangi klinikte yaptin ?
hangi oteldesin cnm.

tüm enerjimi ve duami gönderiyorum.annelik icin tüm tuglalar örüldü az kaldi bebegini alip gelmek.
bol sans diliyorum,allahim elini bos döndermesin cnm.simdidien hayirli olsun.

sevgilerimle.

sessiz bu siralar form,arada giriyorum baktim gördüm yazayim dedim.iyi yolcular cnm,sag salim otelinize yerlesmissiniz cok güzel.
Hangi klinikte yaptin ?
Hangi oteldesin cnm.

Tüm enerjimi ve duami gönderiyorum.annelik icin tüm tuglalar örüldü az kaldi bebegini alip gelmek.
Bol sans diliyorum,allahim elini bos döndermesin cnm.simdidien hayirli olsun.

Sevgilerimle.
firdevs hanıma geldim canım biz paket aldık anadolu oteldeyiz.şükür sağ salim geldik.Allah ım elimizi boş çevirmesin Rabbim.dualarınızı eksik etmeyin görüşürüz....

Son düzenleme:

kardelencım ınsallah ınsallah alıp geleceksın bebeklerını:) dualarım senınle ısteyen herkes ıle.. Bende agustos ayında gıdıp alacagım allah kısmet ederse bebıslerımı,:)) pozıtıf dusun hep olacak olacak bılıyorum :))
sevgıler..

kızlar forumda hamıs haberlerını olunca cok mutlu oluyorum. Benımde ıcımı umut kaplıyor sureklı dusunuyorum. Allahım ısteyen herkese versın dıye bol bol dua edıyorum.

yumurta donasyonu ıle hamıle kalıp doguran arkadaslarıma seslenıyorum bebişlerini kime benzetiyorlar, yasadıkları duyguları merak edıyorum bıraz paylasırlar mı acaba?

sevgıler

Canim bol sanslar...

kızlar, Kıbrıs tayken ceptelden arayanlar bızım yurtdışında olduğumuzu anlıyomu ? operatör falan dıyebılır sankı görüşme yurtdışı tarıfesınden ucretlendırılcektır falan dıye, lutfennn cvp verın

kızlar, Kıbrıs tayken ceptelden arayanlar bızım yurtdışında olduğumuzu anlıyomu ? operatör falan dıyebılır sankı görüşme yurtdışı tarıfesınden ucretlendırılcektır falan dıye, lutfennn cvp verın

evet canım türkiyeden arayanlar için yurtdışı tariffesi uygulanacak diyor

Hadi bakalım tüm enerjimiz senle.. Herşey senin iyiliğine hizmet edecek şekilde gelişsin ve şekil alsın!!!
Sağlıkla bebeğini kucağına alırsın inşallah!!!

Hadi bakalım tüm enerjimiz senle.. Herşey senin iyiliğine hizmet edecek şekilde gelişsin ve şekil alsın!!!
Sağlıkla bebeğini kucağına alırsın inşallah!!!
inşallah canım Türkiyem cennetmiş yaaa.bu gün geldik pek bir yer görmedik ama ben şimdiden Türkiye yi özledim ne olurdu yani donasyon Türkiye de de yasal olsaydı,bizi buralarda süründürmeselerdi,neyse yapcak bir şey yok.beni unutmayın pozitif enerjilerinizi gönderin bol dua edin:72:

kardelencım ınsallah ınsallah alıp geleceksın bebeklerını:) dualarım senınle ısteyen herkes ıle.. Bende agustos ayında gıdıp alacagım allah kısmet ederse bebıslerımı,:)) pozıtıf dusun hep olacak olacak bılıyorum :))
sevgıler..
iyi dileklerin için teşekkürler canım,dua edin bana. Allah ım isteyen herkese bebek nasip etsin gerçekten çok zor

Son düzenleme:
Kardelenkaranfilciğim ....bende haziran ayı içerisinde gideceğim de.paket programı irem hanım 700 dolar demişti.sende mi bu paketten yararlanıyorsun...otel hakkında izlenimlrini paylaşırsan sevinirim...

Kardelenkaranfilciğim inşallah herşey yolunda gider ve bebişlerinle dönersin yurda....dualarım seninle...darısı başıma....

Back
X