canım çok şükür işlemini sıkıntısız atlatmışsın geçmiş olsun canım zor bir karardı amaa üstesinden geldin hayırlısı olsun inşallah ikizlerini de sorunz-suz kucağına alırsın canım.merak ettiğm işlem nasıl oldu forumda artık sık üçüz haberi almaya başladık belki arkadaşlara tecrübe olur bebği redüksiyonla aldılar mı?küretaj gibi mi?sonrasında nelere dikkat ettin
cnm çok teşekkür ederim Rabbim diğer bebeklerime sağlık ver kucağıma almayı nasip etsin.....cnm işlem çok basit ilk başta devlet hastanesinden heyet raporu alıosun işlem yapılmasını istediğine dair bi yazı....sonra karından iğne ile girilerek bebeğin kalbine ilaç verilio cnm işlem 10 dk falan sürüo sadece iğne vurulunca hissettiğin acı var sadece o acı oluo.....sonra beni 1 saat dinlendirdiler cnm orada hemen kalkmadım tekrar ultrasonla baktı sorun olmadığını söledi doktor.bebek orada kaldı cnm diğer bebekler büyüdükçe o ebbeğin kaybolacağını sölediler.doktorumda kayboluo dio.3-4 günün çok önemli olduğunu söledi cnm doktor düşük olduğu zaman 3 -4 günde oluomuş.ama ben hala fırsat buldukça dinleniorum.bugün doktorumda kont.vardı rahat ol herhangi bir sıkıntı olmadığını söledi şükürr.umarımda olmaz bundan sonra cnm