canım çok şükür işlemini sıkıntısız atlatmışsın geçmiş olsun canım zor bir karardı amaa üstesinden geldin hayırlısı olsun inşallah ikizlerini de sorunz-suz kucağına alırsın canım.merak ettiğm işlem nasıl oldu forumda artık sık üçüz haberi almaya başladık belki arkadaşlara tecrübe olur bebği redüksiyonla aldılar mı?küretaj gibi mi?sonrasında nelere dikkat ettin

cnm çok teşekkür ederim Rabbim diğer bebeklerime sağlık ver kucağıma almayı nasip etsin.....cnm işlem çok basit ilk başta devlet hastanesinden heyet raporu alıosun işlem yapılmasını istediğine dair bi yazı....sonra karından iğne ile girilerek bebeğin kalbine ilaç verilio cnm işlem 10 dk falan sürüo sadece iğne vurulunca hissettiğin acı var sadece o acı oluo.....sonra beni 1 saat dinlendirdiler cnm orada hemen kalkmadım tekrar ultrasonla baktı sorun olmadığını söledi doktor.bebek orada kaldı cnm diğer bebekler büyüdükçe o ebbeğin kaybolacağını sölediler.doktorumda kayboluo dio.3-4 günün çok önemli olduğunu söledi cnm doktor düşük olduğu zaman 3 -4 günde oluomuş.ama ben hala fırsat buldukça dinleniorum.bugün doktorumda kont.vardı rahat ol herhangi bir sıkıntı olmadığını söledi şükürr.umarımda olmaz bundan sonra cnm

sagolun arkadaslarim..........evet geldim 24. haftaya Allahin izniyle...............darisi insallah sizlere........

bilginisa canim, insallah Allah bu defa yüzünü hayirlisiyla güldürecek canim..insallah..dualarimiz seninle ve diger tüm tedavi gören arkadaslarla..herseyin hayirlisi canim..........

aykizim...prens ve prenses vallahi iyilerdir umarim..insan hep merak ediyor iste...ikizlerin birni cok hissediyorum, digerini pek degil..ozaman iste icimde korku geliyor...ayni zamanda aman olumlu düsün diyorum. Allah korusun diyorum......yani insallah 36. haftaya kadar bende kalirlar diyorum yavrularim........

Merhaba,

Sanırım aynı yaşlardayız.Bende Firdevs hanım için İrem hanımla görüşüyorum.Tedaviyi kimle yapmıştınız biraz detay alabilirmiyim lütfen ? Tşk, Sevgiler,

dün kıbrıstaydım bugün evime döndüm .rahim kalınlığım ölçüldü eşim sperm verdi kısmetse cumartesi günü transferim yapılacak cumadan itibaren 15 günlük rapor ayarladım işe gelmiycem iş yernin yolları çok bozuk 600 metre kadar zıplayarak gidiyorsun arabada ilk yolların için ilk önceki pplanım bu sonra nasıl bir cözüm bulurum hiç bilmiyorum...
lütfen her aklınıza geldiğimde benim içinde dua edin cumartesi transferimin hayırlı olması ve hamile kalabilmem için ben bu anı cok bekledim dualarınızı lütfen eksik etmeyin arkadaşlar.....allaha emanet olun...

Hayırlısı ile inş iyi haberleer alırsın canım.Kimle yaptırdınız tedaviyi ? Biraz detay ve görüş alabilirmiyim ? Tşk,
Sevgiler,

mrb arkadaşlar bugün doktordam geldim şükür bebişlerim iyilermiş bi sıkıntı yokmuş doktorum korkma dedi rahat ol dedi:D:D:Dve bir bebişimizin cinsiyetini öğrendik oğlan dedi doktor diğerini göremedim dedi:D:D.D:D

Canim sizin sperm donasyonuydu ya esiin nasil kiziniza karsi bizimde buyuk ihtimal embriyo donasyonu olacagi icin eşim kabullenebilirmi diye korku var

Eslemsena benim eşim hemen sahiplendi bir problem yaşamadık. Zaten çocukları çok seven biriydi. Öyle güzel, öyle masum ki sevmemek mümkün değil. Bu arada eşimin tarafı kızımızı babasına benzetiyor :))
Eğer eşin donasyonu kabullendiyse korkmana gerek yok :))

arkadaşlar coraspine ne zaman başladınız folbiole başladım coraspini adet bitiminden snra mı kullanmak lazım?

Canım ben coraspine kullanmadım ama clexane a transfer sonrası başladım. Yumurta toplamada kanamayı artırmasın diye coraspin kullanma bence. Transferle başlarsın. Ya da yumurta toplama sonrası.

Canım dualarını eksik etme lütfen. şu an Kıbrıs ta hava sıcak, ama çokta yakıcı bi sıcak yok. Perşembe transferim var ama zaman hiç geçmiyor sanki. Offfff. En sinir olduğum şey ise; Eşim havuza giriyor,ben giremiyorum, bana hava atıyor. bende diyorum ki şu bebişler bi olsun, bende onları alıp gelcem, seni götürmicem diyorum eşime. İyi dileklerin ve duaların için çok teşekkür ederim. Allahım hepimize sağlıklı, hayırlı evlatlar nasip eder İnşaallah..

Kardelenkaranfil ben transfer gününe kadar denize girmiştim. Bir sorun olmayacağını hem oradaki hem de tr deki doktorum söylemişti. Transferden sonra girme dediler. Bence sen de doktorunu ara. Gir derse atla havuza, kocan şaşırsın :))

heyecan olmaz mı?heyecan stres korku herşeyin hadsafasındayım eşimde öyle bizim aileye katılan yeni minikleri gördükçe de daha da duygulanır olduk maşallah çok tatlılar eminim ela da öyledir:16:haftasonu kafamız dağılsın diye 3 günlüğüne tatile çıktık iyi geldi yoksa çok gerilmiştim.kullandığım ilaçtan sanırım prolaktinim yüksek çıktı dostinex kullanıyorum çok huzursuzluk yaptı bende gereksiz gerilir oldum o yüzden tatil çok iyi geldi:16: .ameliyat tarihimiz tam belli değil ancak ayın 5 i gibi adet olursam muhtemelen 17 si gibi ameliyat olur eşim inşallah bulunur yaa bazen çok umutlanıyorum bazen de kendimi pollyana gibi hissediyorum bakalım hayırlısı ile olur inşallah burdan paylaşıcam bana dua etmeyi unutma canım pozitif enerjinize ihtiyacım var bu ara yalnız olucaz hastanede zor olucak belki ama olsunda razıyım teşekkür ederim canım sorduğun için:16:

Umutlan tabii ki, umut olmasa denemezdiniz ki. İnşallah bulunacak. Bulunamazsa da bu bir son değil yeni bir sürecin başlangıcı olacak. Bunu bilerek devam edersen daha rahat olursun canım.

Hayırlısı ile inş iyi haberleer alırsın canım.Kimle yaptırdınız tedaviyi ? Biraz detay ve görüş alabilirmiyim ? Tşk,
Sevgiler,

ben uzun zamandır araştırıyordum bu formu okumanı tavsiye ederim sana eline kağıt kalem alaraktan notlar al ben o şekilde yaptım ve sonunda firdevs hanıma karar verdim allah nasip edersede cumartesi transferim olacak... sanadabol şans diliyorum içinden kim geçerse onu seç derim...

cumartesi günü eczaneden aldığım gebelik testini yaptım bir çizgi kırmızı birid silik çıktı batmalarımda oluyor baş dünmem var kabızlığım var

cumartesi günü eczaneden aldığım gebelik testini yaptım bir çizgi kırmızı birid silik çıktı batmalarımda oluyor baş dünmem var kabızlığım var

sevgili arkadasim hayirli olsun ben evde 12.gün test yaptim tek cizgi cikti sonucumda negatifti yani silik cikmis olmasi bence gebesin demek oluoyr hayirli olsun canim Allah kucagina almayida nasip etsin

Eslemsena benim eşim hemen sahiplendi bir problem yaşamadık. Zaten çocukları çok seven biriydi. Öyle güzel, öyle masum ki sevmemek mümkün değil. Bu arada eşimin tarafı kızımızı babasına benzetiyor :))

Kabullendi canım esim benim esimde oyle cocuklari cok sever hatta kendinede soruyorum kabullenme konusunu o da diyor baskasinin cocuklarini bile seviyorumda bunu mu sevmicem diyor nasil olursa olsun o bizim bir parcamiz olacak diyor.
Insallah olur allahim bizede nasip ederde dualarinizi bekliyorum

3 4 gün koyu kahve rengi lekelemem oldu can bey preluton depot önerdi 2 gün içinde kesilir dedi öyle oldu . embiriyolar rahime yerleşmeye çalıştığı için kanama oluyormuş

canım eşine benzetmelerine çok sevindim zira eşim bu yüzden çok tedirgin bana değil başşkasına benzicek diyor bizim aileler de çocuk doğduktan ilkokula kadar benzeme muhabbeti yaparlar şurası şuna burası buna benziyo diye.çok sevindim bu eşinin kabullenmesi hızlanır :16:

Back
X