Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canımsabah sabah ne güzel bir haber,hele bana transfer öncesi güzel bir haber verdin,tebrik ederim canım sağlıcakla Allah ım kucağına almayı nasip etsin.hamişin duası kabul olurmuş benim yarın benim transferim var dua et bana da canım....değerim 335 hamileyim kızlar rabbime şükürler olsun çok mutluyum allah isteyen herkese versin özellikle sizlere forumdaki arkadaşlarıma çok çok çok mutluyum delirecem nerdeyse mutluluktan
can bey 2 gün sonra terar gebelik testi yaptırmamı istedi mutluluktan nedenini soramadım neden acaba bir terslik mi var acaba sonuç yalnış olabilirmi neden neden of
canımsabah sabah ne güzel bir haber,hele bana transfer öncesi güzel bir haber verdin,tebrik ederim canım sağlıcakla Allah ım kucağına almayı nasip etsin.hamişin duası kabul olurmuş benim yarın benim transferim var dua et bana da canım....güzel anne aryadicle
Ne guzel bir haber canim. Tekrar testi rutin istenen bisey icini ferah tut degerin iyi.değerim 335 hamileyim kızlar rabbime şükürler olsun çok mutluyum allah isteyen herkese versin özellikle sizlere forumdaki arkadaşlarıma çok çok çok mutluyum delirecem nerdeyse mutluluktan
canım günaydın, ne güzel bir haber böyle ikiz olma ihtimali yüksek mi oluyor? 335 değer güzel bir değer değilmi???
çok sevindim çok çok çok güzel bir haber, Hayırlısı olsun...
canım günaydın nasılsın,
büyük gün yarın, saati belli oldu mu? neler yapıyorsun.
Rabbim senin de yüzünü güldürecek inşallah, Transferin hayırlısı ile geçsin, bebeklerin sana iyice tutunur inşallah, güzel haberlerini almayı nasip etsin bize,
Firdevs hanım ile hergün mü gün aşırı mı görüyorsun? süreç nasıl gidiyor, embriyolardan haber veriyorlar mı?
hayırlı günler dilerim.
canım merak etme hamileliğin tadını çıkar,tekrarlaman gerekir bhcg değerin katlanarak mı gidiyor baktırman lazım canım normal böyle demesi merak etme,sensevinmene bak canımcan bey 2 gün sonra terar gebelik testi yaptırmamı istedi mutluluktan nedenini soramadım neden acaba bir terslik mi var acaba sonuç yalnış olabilirmi neden neden of
canım merak etme hamileliğin tadını çıkar,tekrarlaman gerekir bhcg değerin katlanarak mı gidiyor baktırman lazım canım normal böyle demesi merak etme,sensevinmene bak canım![]()
forumda değeri ikiye katlanmayan oldumu hiç
sağlıkla büyüsünler inşallah......Eki Görüntüle 723495 Eki Görüntüle 723496 Eki Görüntüle 723497 :Eki Görüntüle 723495 Eki Görüntüle 723496 Eki Görüntüle 723497 Eki Görüntüle 723496 Eki Görüntüle 723497 ACH]
Ben tam olarak bilmiyorm da nasıl genetik annesi olmadığınız
evet can bey muhtemelen ikiz dedi bende ikiz istiyordum zaten allahım tamda istediğim gibi şükürler olsun
değerim 335 hamileyim kızlar rabbime şükürler olsun çok mutluyum allah isteyen herkese versin özellikle sizlere forumdaki arkadaşlarıma çok çok çok mutluyum delirecem nerdeyse mutluluktan
Canım ben coraspine kullanmadım ama clexane a transfer sonrası başladım. Yumurta toplamada kanamayı artırmasın diye coraspin kullanma bence. Transferle başlarsın. Ya da yumurta toplama sonrası.