can bey 2 gün sonra terar gebelik testi yaptırmamı istedi mutluluktan nedenini soramadım neden acaba bir terslik mi var acaba sonuç yalnış olabilirmi neden neden of

değerim 335 hamileyim kızlar rabbime şükürler olsun çok mutluyum allah isteyen herkese versin özellikle sizlere forumdaki arkadaşlarıma çok çok çok mutluyum delirecem nerdeyse mutluluktan
canımsabah sabah ne güzel bir haber,hele bana transfer öncesi güzel bir haber verdin,tebrik ederim canım sağlıcakla Allah ım kucağına almayı nasip etsin.hamişin duası kabul olurmuş benim yarın benim transferim var dua et bana da canım....:49::nazar:güzel anne aryadicle

canım günaydın, ne güzel bir haber böyle ikiz olma ihtimali yüksek mi oluyor? 335 değer güzel bir değer değilmi???
çok sevindim çok çok çok güzel bir haber, Hayırlısı olsun...

can bey 2 gün sonra terar gebelik testi yaptırmamı istedi mutluluktan nedenini soramadım neden acaba bir terslik mi var acaba sonuç yalnış olabilirmi neden neden of

canım allahım tamamına erdirsin çok çok sevindim:) allahım kucağına almayı nasip etsin inşallah..gebelik takibi için üst üste 1 er gün arayla bu testi yaptırıyorlar değerin 2 katı artmış olması lazım herşeyin yolunda olup olmadığını görüyorlar,yani hepimiz bu 2.-bazem 3. yü yaptırıyoruz korkma:)))

sana bir tavsiyem var transfer sonrasında çok yatma 2 saat yat kalk biraz yavaş yavaş yürü arada kan dolaşımı için çok önemli olumlu düşün olumlu olsun ben hep böyle düşündüm can bey benim için çok olumlu konuşuyordu ilk günden tammadır dedim zaten herşey dört dörtlüktü zaten
canımsabah sabah ne güzel bir haber,hele bana transfer öncesi güzel bir haber verdin,tebrik ederim canım sağlıcakla Allah ım kucağına almayı nasip etsin.hamişin duası kabul olurmuş benim yarın benim transferim var dua et bana da canım....:49::nazar:güzel anne aryadicle

değerim 335 hamileyim kızlar rabbime şükürler olsun çok mutluyum allah isteyen herkese versin özellikle sizlere forumdaki arkadaşlarıma çok çok çok mutluyum delirecem nerdeyse mutluluktan
Ne guzel bir haber canim. Tekrar testi rutin istenen bisey icini ferah tut degerin iyi.
Canım hamilelerin duasi kabul olur bizede dua et bizimde olsun

canım günaydın nasılsın,
büyük gün yarın, saati belli oldu mu? neler yapıyorsun.
Rabbim senin de yüzünü güldürecek inşallah, Transferin hayırlısı ile geçsin, bebeklerin sana iyice tutunur inşallah, güzel haberlerini almayı nasip etsin bize,
Firdevs hanım ile hergün mü gün aşırı mı görüyorsun? süreç nasıl gidiyor, embriyolardan haber veriyorlar mı?
hayırlı günler dilerim.

transferin saati belli değil ama sabahtan olacak,Firdevs hanım ilk geldiğimiz gün rahim kalınlığına baktı başka muayene için çağırmadı.dün İrem hanım aradıneler yapıyosunuz diye.5.gün transferlerinin embriyolarına transfer günü bakıyorlarmış,rahatsız etmeyelim dediler bakalım yarın kaçı 5.güne ulaşmış kaliteleri ne?dualarınızı eksik etmeyin canımmmm.çok duygusalım bu aralar hergün ağlıyorum kendime engel olamıyorum yaaa bazen herşey güzel olacak diyorum rahim kalınlığı güzel diyorum ,bazen de yaa olmazsa diye moralimi bozuyorum yaa olmazsa diye üzüyorum kendimi Allah ın izniyle hamile kalabilsem offff çok zormuş yaaa.12 gün nasıl beklicem 12 gün sonra test yaptırmaya da cesaretim olmaz herhalde offf ben böyle birisi değildim estrofemden herhalde:9::9:contaları sıyırdım galiba:52::52::52:

canım merak etme hamileliğin tadını çıkar,tekrarlaman gerekir bhcg değerin katlanarak mı gidiyor baktırman lazım canım normal böyle demesi merak etme,sensevinmene bak canım:16::16::16:::nazar::49::nazar:

Son düzenleme:
sağlıkla büyüsünler inşallah......:nazar::nazar::nazar::nazar::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:Eki Görüntüle 723495 Eki Görüntüle 723496 $212d99t.gif:Eki Görüntüle 723495 Eki Görüntüle 723496 $212d99t.gifEki Görüntüle 723496 $212d99t.gifACH]

canım benim çok güzel , çok sevindim senin adına.Allah sağsalim kucağına almayı nasip etsin canım.hadi bakalım bi geri sayım daha başladı kese günü bekliceksiniz şimdi.inşallah ikizdir canımm:)hadi gözün aydın:)

transferin saati belli değil ama sabahtan olacak,Firdevs hanım ilk geldiğimiz gün rahim kalınlığına baktı başka muayene için çağırmadı.dün İrem hanım aradıneler yapıyosunuz diye.5.gün transferlerinin embriyolarına transfer günü bakıyorlarmış,rahatsız etmeyelim dediler bakalım yarın kaçı 5.güne ulaşmış kaliteleri ne?dualarınızı eksik etmeyin canımmmm.çok duygusalım bu aralar hergün ağlıyorum kendime engel olamıyorum yaaa bazen herşey güzel olacak diyorum rahim kalınlığı güzel diyorum ,bazen de yaa olmazsa diye moralimi bozuyorum yaa olmazsa diye üzüyorum kendimi Allah ın izniyle hamilekalabilsem offff çok zormuş yaaa.12 gün nasıl beklicem 12 gün sonra test yaptırmaya da cesaretim olmaz herhalde offf ben böyle birisi değildim estrofemden herhaldecontaları sıyırdım galiba ...

kardelencim canımcım....
sen şansını almaya gittin, bunun iki seçeneği var kendini umutsuzluğa kaptırma,ama olmayabilir de bunun farkında olmalısın,olmaz ise canın sağolsun, nefes aldığımız süre içersinde şansımız var, belki maddi ve manevi olarak çöküntü yaşıyoruz ama çıkmadık candan ümit kesilmez yola devam.seninde eşininde sağlıklı olması en önemlisi, Allah sizi kazadan beladan sakınsın,
canım sen tatile gittin öyle düşün... güzel bir tatil dönüşü de test sonucu güzel olursa evin neşelenecek,
lütfen kendini strese sokma,
kolay değil ama git gez dolaş, kafandan olumsuz düşünceleri sil, yarın ne güzel bir gün olacak,sonucu inşallah hayırlısı ile güzel olursa güneş sizin için doğmuş olacak...

Ben tam olarak bilmiyorm da nasıl genetik annesi olmadığınız

bu forumda yazanlar ve yaşadıklarını paylaşanlar genllikle yumurta veya sperm donasyonu ile tüp bebek sahibi olan arkadaşlardır. Bu süreç T ÜRKİYE de yapılamıyor yasalar izin vermiyor.
Bu yolu
1) normal yolla veya tüp bebek ile bebek sahibi olamayanlar.. ( rahminde problemi olan , yumurtalıklarında kisti olan veya tüpleri tıkalı veya alınmış olan)
2 ) erken menpoaz girmiş olan bayanlar
3 ) yaşı ilerlemiş yumurta rezervi azalmış veya bitmiş olan bayanlar
4 ) spermi olmayan, az olan, kalite düşüklüğü olan erkekler
veya hem erkekte hem baynda sorunlu olanlar
teşhis ve tedaviye başladığı kıbrıstaki klinikçe yaşınıza fiziksel özelliklerinize ve belli isteklerinize göre araştırıp buldukları ve bir dizi güvenilir testten geçirdikleri ve size uygun olduğunu bildirdikleri verici( donörü) tavsiye edip ,kabul edikten sonra sizin yumurta veya sperminzle ve donörünki ile aynı tüp bebekteki gibi labotuvar ortamında döllenip annenin rahmine yerleştirilmesidir.
Dolayısyla eğer annenin yumurtası değil ise yani donörünü (vericini) yumurtası ise donörün genetik özelliklerini de taşıyacaktır. ama %50 si babanın kendi spermi ise babaya benzeyecektir. bu durumda anne kanı ile bebeği besleyeceği için anneden de birçok özellik aldığı düşünülür.

kısacası budur.

bu siteye sık girip eski yazıları okursan ,takip mesafeni kısa tutarsan:)herşeyi daha çabuk kavrayacağını düşünüyoruz.

sevgiyle kal

Back
X