Merhaba bebekcim,
Annelik çok güzel ama çok da meşakatli bişeymiş. Şimdiden uykusuzluğa alıştım. Tüm günüm süt arttırma peşinde. Bir de ela son 4-5 gündür çok huzursuz. Aslında tüm gün değil, günde 5 saat falan. Aç değil ama aranıyor, ağlıyor ama tam emmiyor. Nedenini anlamaya çalışıyorum. Şu içtiğim incir suyunu kesmeyi deneyeceğim. Belki de o huzursuzluk yapıyor.
Günler jet hızıyla geçiyor. Şimdilik bilinçli bir gülme olmasa da güldüğünde gerçekten başka bir dünyaya geçiş yapıyorum. Gün o zaman aydınlanıyor.
Oda konusunda geç kalmadınız ama bence hazırlklara başlayın. Biz oda takımını 1 ay önceden eve getirdik koku hala çıkmadı. Keşke daha önce alsaymışız.
Senin de hamileliğin çok zor geçiyor ama sabır arkadaşım. Öyle güzel bir koku ki tüm yaşadıklarını unutacaksın.
Dileyen herkesin yaşaması dileklerimle...
Sevgili rüzgarselin, bebeğini mutlulukla büyüt.
Bebekler ilk 2 hafta sakin oluyorlar, hatta uykudan uyandırıp beslemek gerekebiliyor. Sonraki 3 ay maalesef biraz yorucu olabiliyor. Yani gaz sancısı çeken bebeklerde. Tabi ki çekmeyenler de var, ama onlar mutlu azınlık sanırım. Huzursuzluk hangi saatlerde oluyor? Genelde aynı zamanlara mı denk geliyor?
Emme konusunda ilk başlarda nasıldı? Yani tam emmiyor demişsin, daha önce tam emiyor muydu? Parfüm, deodorant benzeri bir şey bir şey kullandıysan bebeği huzursuz etmiş olabilir. Yada baharatlı bir şeyler sütün tadını değiştirmiş olabilir. Bunları gözden geçirmeni öneririm.
Sütüm artsın diye her denileni yeme, ben doğumdan sonra 7-8 kilo aldım bu yüzden