Bebekciğim bu bahsettiğin omeprazol ü ne zaman kullanmaya başladın? İlk aylarda sakıncalı mı acaba doktoruma sorayım ben de.. Miğde yanmasından öleceğim, tokken de aynı şey oluyor. Bulantıysa cabası... Sen de sabret az kaldı, bebeklerin iyi olsunda... Ben fazla giremiyorum, şu an telden yazıyorum o da zor oluyor. Bilgisayar ekranı miğdemi bulandırıyor...
Hepiniz öpüldünüz...

gecmis olsun canim, migde yanmasi cok ama cok zor!!!! doktoruna sor derim, demin internetde biraz okudum, ilk 3 ay pek tavsiye edilimiyor canim. ben sanirim söyle 15./16. haftaydi basladim. dayanamadim cünkü yanmasina. ondan buyana cok ama cok rahatim, hic mi hic yanmiyor migdem!!

iğne acıtıyor mu.kendimiz vurabilir muyuz.özellikle dikkat etmemiz gereken noktalar nelerdir.yapanlar anlatabilirmisiniz

clexane ignesini esim yapti, internetde youtube da igne tam nasil yapilir diye güzel videolar var, onlara bakmani tavsiye ederim. ben iyiki söyle 8. haftaydi doktor biraktirdi igneyi, cünkü kanamam olmustu. sadece coraspini devam aldim. ama cok da sevinmistim clexaneyi biraktigima, cunkü gercekten cok acitiyor igneyi yaparken. bende en azindan öyleydi

Yine sabah 2 ye geliyor ve uyuyamiyorum tekrar... Allahim her gece artik boyle...nasil olucak bu anlamadim gitti... Bir yandan iyi, doga sanki beni uykusuz gecelerime hazirliyor :))

Yapicak bisey yok...

Sabah 6ya kadar kimbilir yine ayaktayim...

arkadaşlar 4 gündür ilaç kullanıyorum eşimde ameliyatla sperm aranacak öncesinde bende normal tüp bebek için tedavi görüyorum dün doktor kontrolüm vardı moralim çok bozuldu foliküllerden bir tanesi diğerlerine göre çok büyümüş diğerleri daha çok küçük :43:doktor biraz daha büyürse diğerlerini beklemeden çatlatma iğnesini yapmak zorunda kalırız dedi buda diğerlerinin boş olma ihtimalini gösteriyor çok sıkıldım Allah ım bunca ilacı boşuna aldım galiba:43:sizde böyle bir durum yaşayan oldu mu?ne yapacağımı bilmiyorum iptal mi etsem çok ilaç kullandım o kadar üzüldüm ki bunda da bir hayır vardır inşallah yaa iptal etsem mi?şimdi eşimde sperm bulunursa kalitesi çok iyi olmayabilr dondurmazlar yani bende de bir tane yumurta varsa nasıl olcak bilmiyorum?:43:

canım transferin hayırlı olsun beslenme de çok önemli rüzgarselin gelse direkt bol bol protein al derdi neredesin rüzgarselin umarım herşey yolundadır.canım benim hayırlı sonucunu bekliyoruz kan tahlili ne zaman?:16:

kızlar bugün test günümdü, cumartesi test yaptırdığımda beta hcg değerim 12 çıkmıştı. bugün test günümde 9 çıktı. çok üzüldüm. Firdevs hanımı aradım. perşembe tekrar baktır ona göre düşünelim dedi. değerin 9 çıkması yumurtaların yerleştiğini ama büyüyemediğini gösterir dedi. çok stres yapıyorum yaaaaa. sizce düşmesi normal mi? perşembe gününe tekrar yükselirmi? ne olur dualarınızı eksik etmeyin. Allah hepimizin yardımcısı olsun.

kızlar bugün test günümdü, cumartesi test yaptırdığımda beta hcg değerim 12 çıkmıştı. bugün test günümde 9 çıktı. çok üzüldüm. Firdevs hanımı aradım. perşembe tekrar baktır ona göre düşünelim dedi. değerin 9 çıkması yumurtaların yerleştiğini ama büyüyemediğini gösterir dedi. çok stres yapıyorum yaaaaa. sizce düşmesi normal mi? perşembe gününe tekrar yükselirmi? ne olur dualarınızı eksik etmeyin. Allah hepimizin yardımcısı olsun.

canim öncelikle gecmis olsun ne diyecegimi bilemedim bende 9.gün test yaptirmistim 2.86 ydi sanirim cikti 12.günde yaptirdim 2.00 cikti yaa bilmiyorum insallah yükselir insallah bebeklerin seninledir ...

1 tane yumurta bile olsa annelik şansın var eşin de de iyi kalitede sperm 1 tane bile olsa onu döller...bence devam et

dün histeroskopi yaptirdim dr Temiz cikti dedi henüz kagidi almadim jinogologuma gelecek oradan alicam..bu arada nargozla yapildi operasyondan sonra uzun bir süre uyanamamisim Sabah 10 da girdim yarim Saat sürmüs uyandigimda Saat 1 .30 du cok sükür bitti demekki nargoz alinca uyanamiyorum nedenini bilmiyorum ögrenmis oldum sevgiyle kalin....

Menekşe eşin tese mi mikro tese mi olacak

eşim m tese olacak canım bu 2. denememiz 1.de bulunamadı maalesef bu son şansımız o yüzden çok üzüldüm ne bileyim bende herşey yolunda gitseydi belki eşimin sperm kalitesi iyi olmasa bile olabilirdi ama bende de haşimato çıktı prolaktinim yüksek çıktı birde üzerine bir tane yumurta önden büyüyünce çok altüst oldum :43:valla herşey kısmet artık yapacak bişey yok gideriz belki diğerleri de boş çıkmaz hayırlısı canım senin de sorun azospermi mi?kaan aydosu düşünen sizdiniz değil mi?biz birinciyi orda olduk hastane koşullarını hiç beğenmedim sana yazmıştım zaten.kaan hoca iyi bir doktor ama fazla iyimser bence gereksiz ümit veriyor bende bundan hoşlanmıyorum umarım sizin için de hayırlısı hangisi ise o olur

canım herşeyin hayırlısı firdevs hanımın bir ildiği vardır mutlaka bakalım perşembe kaç çıkacak.seni üzmek istemem ama normalde düşmez yükselmesi gerekir yine de beklemekte yarar var Allah tan hayırlısı canım .ilk denemen mi?kaç embiriyo aldın?

dün histeroskopi yaptirdim dr Temiz cikti dedi henüz kagidi almadim jinogologuma gelecek oradan alicam..bu arada nargozla yapildi operasyondan sonra uzun bir süre uyanamamisim Sabah 10 da girdim yarim Saat sürmüs uyandigimda Saat 1 .30 du cok sükür bitti demekki nargoz alinca uyanamiyorum nedenini bilmiyorum ögrenmis oldum sevgiyle kalin....

bende 1 ay kadar önce hsg çektirdim anestezi almadan ama resmen baygınlık geçirdim 2 gün kendime gelemedim iyiki anestezi almışsın zor yaa .inşallah bir sıkıntı çıkmaz

Sevgili Larax
mesajin icin tesekkür ederim...cevabi gönderemedim maalesef, mesaj kutun doluymus, öyle diyor en azindan sistem.
Selamlar
Bebek

canim cok üzüldüm..normal sartlarda cikmasi gerek...ikiye katlanmasi gerek, sadece ne zaman düsüs oluyor:; misal ikiz gebelik basta, bir tanesi devam büyümüyor, o zaman biraz düsebiliyor. ama bu degerler bana cok düsük geldi. söylesene bi bugün döllendikten sonra kacinci gün? yani yumurtalar ne zaman toplanmisti donörden?`ona göre tabelle ye bi bakalim.
ama doktorun ne diyor asil? yani firdevs hanim degil, kan verdigin doktor??

arkadaşlar 4 gündür ilaç kullanıyorum eşimde ameliyatla sperm aranacak öncesinde bende normal tüp bebek için tedavi görüyorum dün doktor kontrolüm vardı moralim çok bozuldu foliküllerden bir tanesi diğerlerine göre çok büyümüş diğerleri daha çok küçük :43:doktor biraz daha büyürse diğerlerini beklemeden çatlatma iğnesini yapmak zorunda kalırız dedi buda diğerlerinin boş olma ihtimalini gösteriyor çok sıkıldım Allah ım bunca ilacı boşuna aldım galiba:43:sizde böyle bir durum yaşayan oldu mu?ne yapacağımı bilmiyorum iptal mi etsem çok ilaç kullandım o kadar üzüldüm ki bunda da bir hayır vardır inşallah yaa iptal etsem mi?şimdi eşimde sperm bulunursa kalitesi çok iyi olmayabilr dondurmazlar yani bende de bir tane yumurta varsa nasıl olcak bilmiyorum?:43:

selam canim. en büyügü ne kadar büyük sordunmu doktoruna? yani mesela 22 mm lerde oldugu zaman catlatma ignesi veriliyor. bazi doktorlar cok erken de veriyor. yani 18mmlerde falan. o yüzden soruyorum merak ettim. bende aynisni yasamistim bir kez, benim bir tanesi daha cok büyükdü ama o kist cikti iste, kist oldugu zaman diger yumurtalari gelismesini engelledi, o yüzden biz tedaviyi o zaman iptal etmek mecburiyetinde kaldik..........bence doktorun ne tavsiye ediyorsa öyle haraket et..kolay degil, Allah yardimcin olsun...

canım transferin hayırlı olsun...clexane iğneyi bende kullanıyorum,ilk başlarda eşim yaptı,şuan ise kendim yapıyorum,göbek deliği çevrem mosmor,ama 3 aya kadar kullancam sanırım...

bebek canım sana sorcaklarım var;senindemi miden çok bulandı,birde kahverengi akıntın oldumu hiç,benim bugün yine başladı akıntım,özelden yazacaklarım var...

Back
X