bebek canım sana sorcaklarım var;senindemi miden çok bulandı,birde kahverengi akıntın oldumu hiç,benim bugün yine başladı akıntım,özelden yazacaklarım var...
Baharim, simdi özelden cevap da yazdim..migde bulantisina gelince, hic sorma, 4 aya kadar mahvolmustum ben, bütün gün yatiyordum, migdem cok ama cok bulaniyordu, sadece belirli seyleri yiyebiliyordum, mesela portakal, salatalik, tursu, domates. normal yemeklerden bir kasik alip fazla yiyemiyordum..Allah a sükür o bulantilar söyle 15./16. hafta gibi gecti ve sonrada migde yanmasi basliyor canim :)) yani bitmiyor :)) migde yanmasina ama ilac kullaniyorum.
kahverengi akintiya hic dert etme, cok dogal. progesteronu olmazsa bir fazla daha al, doktorunla konus. birde clexane vurdugun icin ondan da gelebiliyor dedi bana doktor. yani o zaman ben clexane yi iste 8. hafta gibi biraktim, sadece coraspin aliyordum.
teşekkür ederim canım. en büyüğü 16 mm diğerleri 12 13 civarındaydı büyüğü 18 e geldiği zaman çatlatma iğnesini yapıcaz dedi bu durumda diğerleri boş çıkabilir dedi canım çok sıkıldı doktora 22 mm bekleyelim desem mi acaba:?böylelikle diğerlei de büyümüş olur .bende kist yoktu öncesinde ama şimdi bilmiyorum öyle bir durum var mı ne yapacağımı şaşırdım sence ne yapmalıyım tedaviyi iptal etsem mi doktor devam dedi gerçi bende ilaç almışken bu kadar olsun istiyorum ama zor gibi bakalım
Mormenekse canim, 18mm fazla büyük degil, ilginc hemen catlatma ignesini vermeleri. hangi merkez bu? ben istanbul bahceci de bir de almanyada 7 kez
tüp bebek yaptirmistim kendi yumurtalarimla o zaman, almanyadakilerde 18mm den hemen catlatiyorlardi, istanbuldaki bahcecidekiler genelde söyle 20-22 ye kadar bekletiyorlar. cetrotide aliyorsun dimi? yani catlatmayi önleyen igne.
12-13 civarindakiler evet bos cikabilir, genelde 14mm den sonra icinde olgun yumurta olabiliyor diye biliyorum. aslinda söyle1-2 gün daha bekletseler, her gün yumurtalar biliyorsundur 2mm büyüyor. doktorunla kuskularini konus derim. ama bu durumda tedaviyi birakmam senin yerinde olsam. ben kist var zannettim.