Menekşe eşim tese ve mikro tese oldu hiç sperm hücresi çıkmadı.germ hücre aplazisi..
Beni de hazırlamışlardı ancak sperm çıkmayınca yumurtalarım toplanmadı.
Sperm bulunmadıysa bi daha yaptırmaya gerek yok.biz e.bakırcıoğluna gitmiştik.umut yok asla dedi
şimdi embriyo transferi oldum benim yumurtalarım var ama kullanmak istemedim..1-2 kere yanlış hazırladılar 30 yumurta toplandı boş çıktı
embriyo daha iyi geldi..eşimle de aynı şartlarda oluyoruz.o da kendini ii hissetti.bakalım tutacak mı
fazla belirti yok.bugün 4. Gün

dün histeroskopi yaptirdim dr Temiz cikti dedi henüz kagidi almadim jinogologuma gelecek oradan alicam..bu arada nargozla yapildi operasyondan sonra uzun bir süre uyanamamisim Sabah 10 da girdim yarim Saat sürmüs uyandigimda Saat 1 .30 du cok sükür bitti demekki nargoz alinca uyanamiyorum nedenini bilmiyorum ögrenmis oldum sevgiyle kalin....

Canım temiz çıkmasına sevindim.Ben narkoz almadan yaptırmıştım.

Kardelen geçmiş olsun canım düşmesi demek kimyasal gebelik demek.
Yani tutmuş ama gelişmemiş...
Kendini toplamaya çalış

Canım nasılsın .belirtilerin var mı.malum aynı gün sonuç alıcaz.birde nazlım transfere girmeden rahim kalınlığın en son kaçtı.kaç tane transfer edildi sana .

canım transferin hayırlı olsun...clexane iğneyi bende kullanıyorum,ilk başlarda eşim yaptı,şuan ise kendim yapıyorum,göbek deliği çevrem mosmor,ama 3 aya kadar kullancam sanırım...

Teşekkürler canım valla beklemedeyim.hiç belirti yok bende.sende lekelenme kaçıncı gün olmuştu.clexaneyi benim karşı komşum hemşire Rica ettim o yapıyor.benim pek cesaretim yok bu konuda.

canım nasılsın .belirtilerin var mı.malum aynı gün sonuç alıcaz.birde nazlım transfere girmeden rahim kalınlığın en son kaçtı.kaç tane transfer edildi sana .

canım kalınlığa bakmadı dr
ama her şey yolunda dedi
grade 1 - 2 tane
grade 2- 1 tane
3 bebek koydular
pek bi şey hissetmiyorum
rahmin 2 tarafında biraz çekme ve dolgunluk var ara ara o kadar
sen de durumlar nasıl

canım kalınlığa bakmadı dr
ama her şey yolunda dedi
grade 1 - 2 tane
grade 2- 1 tane
3 bebek koydular
pek bi şey hissetmiyorum
rahmin 2 tarafında biraz çekme ve dolgunluk var ara ara o kadar
sen de durumlar nasıl

Canım valla bende hiç belirti yok.sadece çok afedersin bağırsaklarda gaz var çok fazla.. bu da rahatsız ediyor.banada 4tane embriyo verdiler.

kızlar bugün test günümdü, cumartesi test yaptırdığımda beta hcg değerim 12 çıkmıştı. bugün test günümde 9 çıktı. çok üzüldüm. Firdevs hanımı aradım. perşembe tekrar baktır ona göre düşünelim dedi. değerin 9 çıkması yumurtaların yerleştiğini ama büyüyemediğini gösterir dedi. çok stres yapıyorum yaaaaa. sizce düşmesi normal mi? perşembe gününe tekrar yükselirmi? ne olur dualarınızı eksik etmeyin. Allah hepimizin yardımcısı olsun.

canım geçmiş olsun. inşallah değerin yükselir. dualarımız seninle...

selam canim. en büyügü ne kadar büyük sordunmu doktoruna? yani mesela 22 mm lerde oldugu zaman catlatma ignesi veriliyor. bazi doktorlar cok erken de veriyor. yani 18mmlerde falan. o yüzden soruyorum merak ettim. bende aynisni yasamistim bir kez, benim bir tanesi daha cok büyükdü ama o kist cikti iste, kist oldugu zaman diger yumurtalari gelismesini engelledi, o yüzden biz tedaviyi o zaman iptal etmek mecburiyetinde kaldik..........bence doktorun ne tavsiye ediyorsa öyle haraket et..kolay degil, Allah yardimcin olsun...

teşekkür ederim canım. en büyüğü 16 mm diğerleri 12 13 civarındaydı büyüğü 18 e geldiği zaman çatlatma iğnesini yapıcaz dedi bu durumda diğerleri boş çıkabilir dedi canım çok sıkıldı doktora 22 mm bekleyelim desem mi acaba:?böylelikle diğerlei de büyümüş olur .bende kist yoktu öncesinde ama şimdi bilmiyorum öyle bir durum var mı ne yapacağımı şaşırdım sence ne yapmalıyım tedaviyi iptal etsem mi doktor devam dedi gerçi bende ilaç almışken bu kadar olsun istiyorum ama zor gibi bakalım

kızlar bugün test günümdü, cumartesi test yaptırdığımda beta hcg değerim 12 çıkmıştı. Bugün test günümde 9 çıktı. çok üzüldüm. Firdevs hanımı aradım. Perşembe tekrar baktır ona göre düşünelim dedi. Değerin 9 çıkması yumurtaların yerleştiğini ama büyüyemediğini gösterir dedi. çok stres yapıyorum yaaaaa. Sizce düşmesi normal mi? Perşembe gününe tekrar yükselirmi? Ne olur dualarınızı eksik etmeyin. Allah hepimizin yardımcısı olsun.

kardelencim canım geçmiş olsun.
Ne söylenir bilemedim şimdi, çok geçmiş olsun. Dualarımız senin ile....

bebek canım sana sorcaklarım var;senindemi miden çok bulandı,birde kahverengi akıntın oldumu hiç,benim bugün yine başladı akıntım,özelden yazacaklarım var...

Baharim, simdi özelden cevap da yazdim..migde bulantisina gelince, hic sorma, 4 aya kadar mahvolmustum ben, bütün gün yatiyordum, migdem cok ama cok bulaniyordu, sadece belirli seyleri yiyebiliyordum, mesela portakal, salatalik, tursu, domates. normal yemeklerden bir kasik alip fazla yiyemiyordum..Allah a sükür o bulantilar söyle 15./16. hafta gibi gecti ve sonrada migde yanmasi basliyor canim :)) yani bitmiyor :)) migde yanmasina ama ilac kullaniyorum.

kahverengi akintiya hic dert etme, cok dogal. progesteronu olmazsa bir fazla daha al, doktorunla konus. birde clexane vurdugun icin ondan da gelebiliyor dedi bana doktor. yani o zaman ben clexane yi iste 8. hafta gibi biraktim, sadece coraspin aliyordum.

teşekkür ederim canım. en büyüğü 16 mm diğerleri 12 13 civarındaydı büyüğü 18 e geldiği zaman çatlatma iğnesini yapıcaz dedi bu durumda diğerleri boş çıkabilir dedi canım çok sıkıldı doktora 22 mm bekleyelim desem mi acaba:?böylelikle diğerlei de büyümüş olur .bende kist yoktu öncesinde ama şimdi bilmiyorum öyle bir durum var mı ne yapacağımı şaşırdım sence ne yapmalıyım tedaviyi iptal etsem mi doktor devam dedi gerçi bende ilaç almışken bu kadar olsun istiyorum ama zor gibi bakalım

Mormenekse canim, 18mm fazla büyük degil, ilginc hemen catlatma ignesini vermeleri. hangi merkez bu? ben istanbul bahceci de bir de almanyada 7 kez tüp bebek yaptirmistim kendi yumurtalarimla o zaman, almanyadakilerde 18mm den hemen catlatiyorlardi, istanbuldaki bahcecidekiler genelde söyle 20-22 ye kadar bekletiyorlar. cetrotide aliyorsun dimi? yani catlatmayi önleyen igne.
12-13 civarindakiler evet bos cikabilir, genelde 14mm den sonra icinde olgun yumurta olabiliyor diye biliyorum. aslinda söyle1-2 gün daha bekletseler, her gün yumurtalar biliyorsundur 2mm büyüyor. doktorunla kuskularini konus derim. ama bu durumda tedaviyi birakmam senin yerinde olsam. ben kist var zannettim.

Canım valla bende hiç belirti yok.sadece çok afedersin bağırsaklarda gaz var çok fazla.. bu da rahatsız ediyor.banada 4tane embriyo verdiler.

Slm cnm,belirti arama cnm ,bazen belirti olmuyor ,ilaclarda cok migde bulanstisi yapiyor.zaten az kaldi testine insallah kutlariz burada.
4 adet cok iyi embiyo .
gör üzere
sevgiler

kızlar bugün test günümdü, cumartesi test yaptırdığımda beta hcg değerim 12 çıkmıştı. bugün test günümde 9 çıktı. çok üzüldüm. Firdevs hanımı aradım. perşembe tekrar baktır ona göre düşünelim dedi. değerin 9 çıkması yumurtaların yerleştiğini ama büyüyemediğini gösterir dedi. çok stres yapıyorum yaaaaa. sizce düşmesi normal mi? perşembe gününe tekrar yükselirmi? ne olur dualarınızı eksik etmeyin. Allah hepimizin yardımcısı olsun.

Doktorunla kontaga gec canim.9 kötü bir deger degil ve 5-9 ile hamile kisiler taniyorum.
Pruloton depot yapiliyormuydun? günde kac defa? Firdevs hanim ne dedi bu duruma bize bilgi verirmisin? Duam seninle cnm .panik yapma desemde üzülürsün haliyle .yalniz degilsin cnm.
Normalde düsmemesi gerek ama snein neden düsük cikti anlamadim..)) kanama oldumu?
yüce rababim yardimcimiz olsun güzel hberlerle gel tekrar buraya cnm.
sevgiler

Bebekciğim bu bahsettiğin omeprazol ü ne zaman kullanmaya başladın? İlk aylarda sakıncalı mı acaba doktoruma sorayım ben de.. Miğde yanmasından öleceğim, tokken de aynı şey oluyor. Bulantıysa cabası... Sen de sabret az kaldı, bebeklerin iyi olsunda... Ben fazla giremiyorum, şu an telden yazıyorum o da zor oluyor. Bilgisayar ekranı miğdemi bulandırıyor...
Hepiniz öpüldünüz...

bugün rastladim yazina cnm ama vallahi gülümsettin beni..)) ay migden bulansinda bebesin iyi olsun dgeilmi??
Bigisayardan migden bulaniyormusyaaa )) keske benimde olsaaaa ,belki az calisirim ..bebisimide büyütürdüm rabbim kismet ederse..
Ne güzel tatli bir aciklama..iyide oluyor aslainda uyumakla dinleniyorsun ,3 aydan sonra gecer insallah cnm.
darisi bize simdiden dört gözle migde bulantisini bekliyorum sizin kevrana katilmak icin.
sevgiler.selamalr cnm.

canım perşembeyi bekle ama daha düşük çıkarsada çok üzme kendini.hayırlısını diledik hep Allahtan böylesi hayırlıdır belkide hakkında,bilemeyiz.değerin normalde katlanması gerekirdi,umudumuzda buydu.ama düşmesi pek iyi değil canım.kendini çok üzme nolursun:( toparlanırsan bidaha denersiniz inşallah.öpüyorum çok...

Doktorunla kontaga gec canim.9 kötü bir deger degil ve 5-9 ile hamile kisiler taniyorum.
Pruloton depot yapiliyormuydun? günde kac defa? Firdevs hanim ne dedi bu duruma bize bilgi verirmisin? Duam seninle cnm .panik yapma desemde üzülürsün haliyle .yalniz degilsin cnm.
Normalde düsmemesi gerek ama snein neden düsük cikti anlamadim..)) kanama oldumu?
yüce rababim yardimcimiz olsun güzel hberlerle gel tekrar buraya cnm.
sevgiler
proluton depot toplam 4 tane vuruldum transferden sonra.inşallh canım dediğin gibi olur da değerim artıverir.üzülüyorum üzülüyorum hem de çok ama yapabileceğim bir şey yok sevindirdi bizi önce şimdi de böyle oldu.firdevs hanım 2 gün sonra tekrar baktır dedi.kanamam hiç olmadı.bana dua edin arkadaşlarımmmmm

Back
X