canım bahçecinin kadın doğumcuları iyi ama bizde eşim için iyi bir ürolog ve mikrobiyolog lazım iyi diye duyduk gidicez bilmiyorum ki bahçeci imkan olarak nasıl orayı da düşünebilirdik aslında kımet artık.zaten iptal oldu sürecim 2 ay sonra dedi doktor kısmetse ağustosta başlıcm.adetin 21. günü lucrin yap sonra adetle birlikte tedavi başlarız dedi doktor firdevs hanımda aynı tedaviyi vermişti forumdan biliyorum keşke en başından yapsaydık o kadar aksilik çıktı ki sanki boşa kürek çekiyorum gibi hissettim önce tiroit sorunu sonra prolaktin ve şimdi de iptal olunca iyice bunaldım hayırlısı eşimde bu son başka hiçbirşey yapmam dedi dün donasyonu kastediyor bende ne yapıcaz dedim o zaman boşanalım dedi direkt herşeyin hayırlısı o direkt söyleyince bende sinirimden hiç denemden boşanalım o zaman dedim .çok bozuldm ben onca şeye katlanmışken burnundan kıl aldırmıyor ne yapabilirim çok istiyorsa boşanırım yapacak bişey yok.neyse başınızı şişirmeyeyim şimdi .durumlar karışık anlayacağınız.
üzüldüm canim, ne demek öyle hemen bosanalim..esin nedne öyle bir tavir yaptiki..dedigin gibi biz kadinlar nelere katlaniyoruz.....anlamiyorum gercekten....sorabilirmiyim senin yasin kac, kac yildir evlisiniz? gercekten sence esin bosanmak istermi?