seni burda görmek ne güzel ben de seni merak ediyordum,nasılsın daha iyimisin.üzülmüyorum desem yalan olur üzülüyorum ama yapacak bir şey yok ben de sürekli forumun eski sayfalarını okuyorum şu ara gerçekten bir sonraki deneme de ne yapılabilir onu araştırıyorum.sizin de bildiğiniz bişeyler varsa benimle paylaşırsanız çok sevinirim.bu gebelik için bilmiyorum ki ama umutsuzluk daha çok çünkü katlanacak olsa katlanırdı diye düşünüyorum ilaçlara aynen devam edicem pazartesiye kadar ondan sonra olmazsa bırakıcam.klinik çözümleri nasıl bulabilirim sen de benim için doktoruna sorabilir misin benim değerler niye böyle olmuş olabilir yardımlarını bekliyorum herkesin bir bilği benim için altından daha kıymetli bütün testleri yaptırıp öyle giderim bir daha ki sefere.Bazan hayatta umduğumuza ulaşmak çok zaman alıyor!!
herdeneme bir deneyim bir mevcut sorunun aydınlanması.
enerjini üzülmek yerine olanı anlamak ve klinik çözümlerini bulmaya harca!
daha zamanı değil demekki. Yinede bu gebelik için alalhtan umut kesilmez . Sprizlerde var arasıra!
kendine dikkat et!!
kendine dikkat et canım bu arada önceki sayfalarındaki yazılarını çok beğendim,bazılarını kopyalayıp kaydediyorum.ayrıca rüyan da gerçek oldu bak artık bebek berelerini kendi çocuğuna alırsın artık:)))))sevgiler Allah yardımcın olsun,sağlıcakla kucağına almanı nasip etsin.