Bazan hayatta umduğumuza ulaşmak çok zaman alıyor!!
herdeneme bir deneyim bir mevcut sorunun aydınlanması.
enerjini üzülmek yerine olanı anlamak ve klinik çözümlerini bulmaya harca!
daha zamanı değil demekki. Yinede bu gebelik için alalhtan umut kesilmez . Sprizlerde var arasıra!
kendine dikkat et!!
seni burda görmek ne güzel ben de seni merak ediyordum,nasılsın daha iyimisin.üzülmüyorum desem yalan olur üzülüyorum ama yapacak bir şey yok ben de sürekli forumun eski sayfalarını okuyorum şu ara gerçekten bir sonraki deneme de ne yapılabilir onu araştırıyorum.sizin de bildiğiniz bişeyler varsa benimle paylaşırsanız çok sevinirim.bu gebelik için bilmiyorum ki ama umutsuzluk daha çok çünkü katlanacak olsa katlanırdı diye düşünüyorum ilaçlara aynen devam edicem pazartesiye kadar ondan sonra olmazsa bırakıcam.klinik çözümleri nasıl bulabilirim sen de benim için doktoruna sorabilir misin benim değerler niye böyle olmuş olabilir yardımlarını bekliyorum herkesin bir bilği benim için altından daha kıymetli bütün testleri yaptırıp öyle giderim bir daha ki sefere.
kendine dikkat et canım bu arada önceki sayfalarındaki yazılarını çok beğendim,bazılarını kopyalayıp kaydediyorum.ayrıca rüyan da gerçek oldu bak artık bebek berelerini kendi çocuğuna alırsın artık:)))))sevgiler Allah yardımcın olsun,sağlıcakla kucağına almanı nasip etsin.

canım ne diyeceğimi bilemedim değerin farklı burda herkes net bir sonuç aldı belli olmaz belki de olumlu olur ama sonuç ne olursa olsun üzülme canım Allah tan hayırlısı belki daha vakit vardır.ALLAH HEPİMİZİN GÖNLÜNE GÖRE VERSİN EN HAYIRLI ZAMANDA İNŞALLAH
amin canım sağol iyi dileklerin için.Allah hepimizin yardımcısı olsun herkese en yakın zamanda cennet kokulu melekler nasip etsin,sevgiler

canım çok geçmiş olsun. inan senin kadar olmazsa da ben de çok üzüldüm.
lütfen toparlanmalısın, transferinde her şeyin hayırlısını dilemiştik.
kızma lütfen belki tutunan embriyolar sağlıksız olacaktı, belki sorunları olacaktı.
çok geçmiş olsun. Allahtan ümit kesilmez.
geçmiş olsun...

insan üzülüyor ama beni daha çok üzen ilk baştaki değerin erken bakılmasına rağmen iyi gelmesi oldu,ümitlenmiştim yani.ne yapalım canım üzülsekte bir şey değişmeyecek Allh tan ümit kesilmez inşallah en kısa zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eder aminnnn...

mrh arkadaşlar geçen haftadoktora gittim kese var içi boş 6 haftalık dortor bir hafta sonra herşey belli olur dedi bu durumla karşılaşan oldumu paylaşırsanız sevinirim

mrh arkadaşlar geçen haftadoktora gittim kese var içi boş 6 haftalık dortor bir hafta sonra herşey belli olur dedi bu durumla karşılaşan oldumu paylaşırsanız sevinirim

canım çok üzüldüm inşallah haftaya hayırlı bir haber alırsın ama bilginisa arkadaşımızın da aynı şekikde olmuştu düşük ile sonuçlandı.sen ultrasona erken gittiysen ondan kaynaklanmış da olabilir.inşallah bir sorun olmaz canım hakkında hayırlısı

Arkadaşlar selamlar,

Allahın izniyle yarın sabah Kıbrısa transfere gidiyoruz. Embriyolar iyi durumdaymış ve 8 döllenme olmuştu 5 tanesi iyi kalitede. Yarın ola hayrola inşallah. Sabır sabır sabır dedim ve bugüne geldim çok şükür. Sizlerden ricam dualarınızdan eksik etmemeniz. Ayrıca cumanız hayırlı olsun kalbimizden geçenler bizim olsun.......

bu ara ne oluyorrr foruma niye bir güzel haber veren yok.doğum yapanlarrr nerelerdesiniz siz olsun gelinnn de bize morallll verinnnnn.güzelll haberler duymak istiyorum artıkkkkk.yeni hamile haberleri....

araştırmam gerekli ama nasıl ve kimden öğrenebilirim,hangi testleri yaptırmalıyım bilmiyorum
kardelen karanfil canım benim düşünceme göre bi hematoloji bölümüne gidip,doktorla konuşman zaten ordan genetik bölümüne gönderirler ve cd56 testinide yaptırabilirsin...
Kızlar sonucum çıktı o' ın altı çıktı:)

nazlım üzülme,6. gün çok erken sanırım...12.gün değerleri düşük çıkıyoken..seninki çok erken...inşallah değerin yükselir..

aykızım inşallah sen ve bebişler iyisiniz..uzun zamandır yoksun,canım sana soracaklarım var...bilgilerine ihtiyacım var...

Back
X