Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canim mesaj kutun dolu, gonderemedim cevabimi(
canım evine hoş geldin...güzel haberlerini alcaz inşallah...
geldim bennn :)
nihayet 8 gün sonra evimdeyim oh be yastığımı yorganımı koltuğumu masamı bile özlemişim.
evettt perşembe günü saat 10:05 de 3 adet ışık aldım.. şirinlerim benimle artık.
gayet iyi ve rahat geçti.. artık merkeze o kadar alışmışız ki babamızın evi gibi rahattık 3 saat yattım kimse bana kalk git demedi ben sıkıldım hadi beni otelime götürün dedim.
tatilim iyi geçti kendimi iyi hissediyorum.
tarnsferden hemen sonra prognex iğne yapıldı, progesteran takviyesi olarak burdaki doktorumun ve verda hanımın ortak fikriydi.
estrofem ve progesteran fitil günde 4e çıkarıldı
prednol ve tetredoksu transfere kadar belirtilen miktar kullandım zaten defter tutuyorum (gün ve öğün olarak) neyi kaç miktar kullandığımı not ediyorum.
sabah 9da otelden çıkıp merkeze gittik yine iğne yapıldı. taaa o saatten beri yollardaydım 11e doğru ancak evime gelebildim epeyce yorulmuşum.
test günüm 25 haziran . erken yapmak pozitifi ötelemek istemiyorum bakalım ne kadar sabredebilirim :)
genelde kokuya karşı hassasım şimdi her an herşey kokuyor ..
kızlar bu gün doktora gittim bebeğim gründü kalp atışlarınıda duydum allahıma şükürler olsun alllah isteyen herkese versin .
kızlar bu gün doktora gittim bebeğim gründü kalp atışlarınıda duydum allahıma şükürler olsun alllah isteyen herkese versin .
canım hayırlı yolculukların olsun.
Allah yardımcınız olsun. Bol şans diliyorum.
transferin çok çok güzel geçsin.
kafanda belli bir şey var mı? kaçıncı gün embriyosu istiyorsun.?
yoksa doktoruna mı bırakıyorsun?