geldim bennn :)
nihayet 8 gün sonra evimdeyim oh be yastığımı yorganımı koltuğumu masamı bile özlemişim.

evettt perşembe günü saat 10:05 de 3 adet ışık aldım.. şirinlerim benimle artık.
gayet iyi ve rahat geçti.. artık merkeze o kadar alışmışız ki babamızın evi gibi rahattık 3 saat yattım kimse bana kalk git demedi ben sıkıldım hadi beni otelime götürün dedim.
tatilim iyi geçti kendimi iyi hissediyorum.
tarnsferden hemen sonra prognex iğne yapıldı, progesteran takviyesi olarak burdaki doktorumun ve verda hanımın ortak fikriydi.
estrofem ve progesteran fitil günde 4e çıkarıldı
prednol ve tetredoksu transfere kadar belirtilen miktar kullandım zaten defter tutuyorum (gün ve öğün olarak) neyi kaç miktar kullandığımı not ediyorum.

sabah 9da otelden çıkıp merkeze gittik yine iğne yapıldı. taaa o saatten beri yollardaydım 11e doğru ancak evime gelebildim epeyce yorulmuşum.
test günüm 25 haziran . erken yapmak pozitifi ötelemek istemiyorum bakalım ne kadar sabredebilirim :)
genelde kokuya karşı hassasım şimdi her an herşey kokuyor ..

nillll tahlil günün gelmi olmalıydı hadi bize kendinden havadis ver tatlım.

Somtik bende seni merak ediyordum.. dünya güzli bir bebek size geleceği zamanı bekliyor demekki.. yakın zamanı en yüce annelerinden olacaksın canım

Minasare ve meltemdağ dualarımız sizinle bu süreç sizin lehinize ve hayrınıza işlesin herşey rast gitsin dilerim.

Kardelenkaranfilcim biraz okuyabildim olanları, lütfen şu bir sonraki deneme mevzusunu şu an için aklından çıkarırmısın.
halen daha içinde bir embriyo var belliki tutunma savaşı veriyor olur ya bir mucize şekilde bayrağını yukarı taşır..
herşeyden önce senin sağlığın önemli kendi sıhhatine dikkat et ki kalan erşey olacağına varır derim.. hayrına işlesin zaman..

Tres ve nazlım acaleye luzum yok nasıl olsa tahlil günlerimiz gelecek o güne kadar olumlu düşünerek iyi şeylerle uğraşalım.
umarım arka arkaya sevinçli haberler paylaşırız..

asya, mormenekşe, hazanumut; kendi şahsi düşüncem eşimin yanımda sağ sağlıklı bir şekilde olması . elbette dünyada en çok istediğim şey bebeğim olması fakat ondan önce gelen eşimin yanımda olması. ondan daha büyük bir servet yok benim için.

bizde şöyle oldu, sorun benden kaynaklandığı için eşim bana tek değerin ben olduğumu hissetirdi her zaman . sen yoksan hiç bir şey yok dedi.
hazanumut eşine zaman ver derim, sevgini ve değerini hissettir bebeğin ortak paylaşılacak sevgi olduğu şekilde değin derim. erkeklerin üstüne gitmeye gelmiyor bizim gibi ince düşünemiyor kesip atıyorlar mevzuyu genelde..

sevgiyle duayla kalın

Canim hayirli olsun isiklarin :) onlar simdi ne guzel tam yerinde, anasinin rahmine iyi e yerlesiyorlardir insallah.... Hayirli olsun!!!!

Kardelen, çıktığımız yol uzun,virajlı...belki karanlık bir tünel... Dikkat, emek, sabır istiyor o yolu tamamlamak... Hepimiz aynı yoldan geçiyoruz; inandığımız ortak nokta bu yolun sonundaki aydınlık çıkış...umudumuz...

Umudunu yitirmeden sabırla o aydınlığa ulaşmanı diliyorum...
Mutlu kall..

Kızlar günaydın hepinize,
Sabahın 4 ünde uyanmış ve hala ayakta olan, miğde yanmasını karpuz ve peynirle bastırmış sorunlu bir gebe kadın olan ben, sorunumdan azıcık uzaklaşınca hemen çöktüm laptop a.... :52:

Yeni transfere gideceklere bolşans,
Transfer yaptıranlara da sağlıkla bebeklerine kavuşmalarını diliyorum...

Arkadaşlar bazen serzenişler oluyor; transfere gittim soran olmadı, transferden geldim soran olmadı diye... Bu forum hepimizi kucaklıyor, alınganlığa lüzum yok... O kadar çoğuz ve kalabalığız ki artık, bazen tek tek isimle hitabedilemeyebiliyor veya bir süre girememişsen foruma atlayabiliniyor... Önemli olan iyi niyet.... Eğer merak ediliyorsak varlığımızı kendimiz hissettirelim.... Ben de sıkıntılı bir hamilelik geçiriyorum mesela; foruma girmediğim sürece kimse merak edip nasılsın diye sormadı (özelden tanıştığım arkadaşlar hariç).. Alınmıyorum, gücenmiyorum..... Benim açımdan bu forumun en önemli amacı paylaşım platformu olması...

Bir başka değinmek istediğim konu da şu 'nazar değer' meselesi: BU FORUM NAZARIN UĞRAMAYACAĞI KÖR NOKTADIR!!!!!
Bu fikirde olanlar bu forumda yer almamalı, çünkü foruma girip özelden-genelden paylaşımda bulunup, işi bitip, hamile kalıp kaçıyorsa burdaki herkese saygısızlık ediyor ve burdaki herkesi kullanıyor demektir..
Ya da transfere kadar her şey çok güzel paylaşılıyor, sonra gebe kalmışsa sırra kadem basıyor... Neden? Bu iki yüzlülük niye? Endişeni, korkunu,çaresizliğini,bilmediklerini-öğrenmek istediklerini ve hatta kimse ile paylaşamadıklarını burda bizimle paylaş,ama herkesle paylaşacağın güzel haberini burayla paylaşma!!! Nasıl bir kişilik meselesidir bu???

Fbli de sabahın körü desdur çekmiş diyeceksiniz ama bu hepimiz adına rahatsızlık duyduğum bir konu bir süredir, ama yazamadım bir türlü... Aslında yazmayacaktım ama transfere hazırlanan veya yeni katılacak forumdaşlar belki okur da burda bir koyun sürüsü olmadığını,paylaşımda bulunduğu insanların hassasiyetini anlar, eskilerden de payına düşenler mesajını alır umarım...
Hepinize sevgiler...

Son düzenleme:
geldim bennn :)
nihayet 8 gün sonra evimdeyim oh be yastığımı yorganımı koltuğumu masamı bile özlemişim.

evettt perşembe günü saat 10:05 de 3 adet ışık aldım.. şirinlerim benimle artık.
gayet iyi ve rahat geçti.. artık merkeze o kadar alışmışız ki babamızın evi gibi rahattık 3 saat yattım kimse bana kalk git demedi ben sıkıldım hadi beni otelime götürün dedim.
tatilim iyi geçti kendimi iyi hissediyorum.
tarnsferden hemen sonra prognex iğne yapıldı, progesteran takviyesi olarak burdaki doktorumun ve verda hanımın ortak fikriydi.
estrofem ve progesteran fitil günde 4e çıkarıldı
prednol ve tetredoksu transfere kadar belirtilen miktar kullandım zaten defter tutuyorum (gün ve öğün olarak) neyi kaç miktar kullandığımı not ediyorum.

sabah 9da otelden çıkıp merkeze gittik yine iğne yapıldı. taaa o saatten beri yollardaydım 11e doğru ancak evime gelebildim epeyce yorulmuşum.
test günüm 25 haziran . erken yapmak pozitifi ötelemek istemiyorum bakalım ne kadar sabredebilirim :)
genelde kokuya karşı hassasım şimdi her an herşey kokuyor ..

Canım transferin hayırlı uğurlu olsun . Uzun zamandır foruma giremedim hastane çantamı hazırlamakla eksiklerimi tamamlamaya çalışmakla uğraştım, bide 8 ayı bitirdim ciddi bel ağrım ve ara ara kasıklarıma giren küçük kramplar başladı sürekli yatıyorum bu aralar sürekli birde uyku durumum var kesintisiz tv seyredemiyorum bir türlü mutlaka uyuyakalıyorum.
Sen nasılsın? Transferin hayırlı olsun okuyunca çok sevindim , bebeklerin sana sımsıkı tututanacak emin ol canım :)

arkadaşlar ben izmirde yaşıyorum. burda gidebilecğim iyi bir doktor tavsiye edebilirmisiniz.SGK anlaşmalı bir yer olursa iyi olur. 2 gündür bakıyorum bulamadım. tekrar histereskopi yaotırmak istiyorum. eski gittiğim doktora gitmeyeceğim. iyi bir doktor bilen varsa söylermi. gitmeden bu sefer herseyi tam yapmak istiyorum. son şansım. birde öneriler varsa gitmeden önce yapmam gerekenler için yardımcı olun lütfen...

canım hayırlı yolculukların olsun.
Allah yardımcınız olsun. Bol şans diliyorum.
transferin çok çok güzel geçsin.
kafanda belli bir şey var mı? kaçıncı gün embriyosu istiyorsun.?
yoksa doktoruna mı bırakıyorsun?

rosedali kafamda hiçbirşey planlamadım doktoruma bıraktım...iyi dileklerin için teşekkürler...hepimizin allah yardımcısı olsun.....

nihayet dün gece kıbrısa geldik ve sabah eşim sperm verdi...ben firdevs hanıma kontrol oldum...şimdilik herşey yolunda...ilaçlarım arttı okadar...yorucu bol maceralı ve bol aksilikli günlerden sonra kıbrıstayım....
girnede otelden yazıyorum...karmakarışık duygusal mutlu bir ruh hali içindeyim...çok fazla billmek istemeyip kurcalamadığımdan sakin ve dingin allah izin verirse perşembe günkü transferimi bekliyorum....kaderde ve nasibimde ne varsa hayırlısı neyse onu versin rabbim...BİLGİNİSACIĞIM transferin hayırlı olsun....bol şanslar....
irem hanımla tanıştım pozitif şeker gibi biri...sabırlı...her soruya her telefona sabırla cevap veriyor...FİRDEVS HANIM çok mütevazi sıcak davrandı...azda olsa varolan kaygılarımı bitirdi...her karrarı ve her adımı firdevs hanıma bıraktım...5.gün transferi yapacaklar...
az sonra girneyi keşfetmeye çıkacağım ve gözlemlarimi paylaşaacağım...
eşimle biz paket progarmdan yararlandık...kliniğe getirip tekrar otele bırakıyorlar...araçlar gayet konforlu...inşallah sonum hayırlı olurda gerisini hiç takmıyorum...şimdilik bu kadar...hepinize selamlar....

Back
X