canım çarşamba günü yaptırcaksın.biz öyle yaptırmıştık çünkü.çarşamba ve cuma günü yaptırmıştık. bana öyle geliyorki seninde ikiz:)))))) değerin bayağı güzel. kaçıncı gündü bugün senin. bizimki 11.gün 83 13. gün 253 çıkmıştı:)

Canım benim bugün 9.günüm.133 değerim.inşallah ikiz olur daha be isterimki.iki tane birden.

Bebekcim çok saol desteğini samimi cevaplarını hiç bir zaman unutamam Beni hep rahatlattın.inşallah sağlıklı bir şekilde devam eder

şimdi Ben bugün kan testi yaptırdım.ikigün sonra tekrarla dedi irem hanım.yani çarşamba mı perşembe mi tekrarlamalıyım.

terssss ay çok sevindim bende hep mide bulantısından öğürünce aklıma geliyorsun sen bilginsa
hep size dua ediyorum inşallah aynısı onlarada olur da bebekleri olur diye sıra bilginsada
öpüyorum hepinizi bütün transfer olan arkadaşlara pozitif alan almayan herkese hakkında hayırlı olsun inşallah ALLAHA emanet olun inşallah

epeyce aradım dansözlerimizi sayfalar arasında .. buldum ama beceremedim oynatmayı
atessn yetişş dansöz istiyoruz :)

Son düzenleme:
Tressciğim ne mutlu bir haber, Allah tamamına erdirsin... Çok sevindim adına.... Dilerim tüm gözyaşların mutluluktan olsun...

Canım benim bugün 9.günüm.133 değerim.inşallah ikiz olur daha be isterimki.iki tane birden.

Bebekcim çok saol desteğini samimi cevaplarını hiç bir zaman unutamam Beni hep rahatlattın.inşallah sağlıklı bir şekilde devam eder

Seve seve canim lafi mi olur.. Insallah ikizdir degerin masallah
Cok yuksek, ucuz olmasinda sanirim o cok zor olur.
Ilk ultrason ne zaman canim?

Canım çarşamba testi tekrsrlıycaz.ondan sonra ne zaman ultrason olur bilemiyorum.bu konularda çok acemiyim.internetten okuya okuya öğreniyorum valla.Ayy hemen gitmek isterim.

fbli'cim durumun nasıl.. tekrar ultrasona girdinmi .2. görünen kese ne durumda
kendinden biraz bilgi verirmisin

tress ve nazlım tebrik ederim,çok güzel duygular değil mi yaşadıklarınız? ikizler gelsin ,sağlıklı hamilelikler diliyorum...

dün doktordaydık,kızım olacakmış,artık hareketlerini hissetmeye başladım soldan soldan.çok mutluyum,hep konuşuyorum onunla,kıpırdandıkça Allaha ve bebeğime teşekkür ediyorum.

İDİL ECE düşünüyoruz adını .sizce nasıl?

Back
X