Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
minasare sagol canim aminn insallah ..bugun test günümdü degerim 1083 cikti rabbime sukurler olsun irem hnm p.tesi dra gidip keseleri görebilirsiniz dedi allahim ne heyecanli bir sürec simdi kac kese görecegiz onun meraki icindeyim irem hnm ücüz gibi görünüyor ama keseleri görmeden Garantie konusmuyorum dedi cok güzel bir duygu rabbim transfere giden gidecek olan transferden dönüp sonuc bekleyen herkese nasip etsin insallah..
Bugün nihayet kontrolümüze gittik. şükür ki bebeğim iyi, gelişimide gayet yerinde. tahlil sonuçlarımda iyi çıktı.
ben cimcime kız beklerken oğlumuz olacağını öğrendik:)
eşim oğlan istiyordu çok sevindi. sağlıkla kavuşmak nasip olsun usta şirinimize..
daha önce bulantılardan yiyemediğimden 1.5 kilo vermiştim. son bir ayda yarım kilo alabildim. doktor bunu beğenmedi.
ayda 1-1.5 kilo almam gerektiğini yoksa bebeğin gelişiminin geri kalabileceğini söylüyor.
midem çok almasada daha iyi beslenmeye özen göstericem bakalım..
Bugün nihayet kontrolümüze gittik. şükür ki bebeğim iyi, gelişimide gayet yerinde. tahlil sonuçlarımda iyi çıktı.
eşim oğlan istiyordu çok sevindi. sağlıkla kavuşmak nasip olsun usta şirinimize..
daha önce bulantılardan yiyemediğimden 1.5 kilo vermiştim. son bir ayda yarım kilo alabildim. doktor bunu beğenmedi.
ayda 1-1.5 kilo almam gerektiğini yoksa bebeğin gelişiminin geri kalabileceğini söylüyor.
Sevgili arkadaşlarım en sonunda karar verdik şükür..
Hit e gideceğiz umarım hakkımızda hayırlısı olur..
Benim mesajıma cevap verdiğiniz için çok teşekkür ederim..inşallah size mutlu haberler veririm..
ansu kaderdaşım acaba rahim ağzında polip falan mı var...polip kanama yapabilir çünkü....
kanama eğer rahimden değilse sorun olmaz...transfer olmasında sıkıntı olmaz diye düşünüyorum..
Allah hepimize bu yolda kolaylıklar versin...
canlarım benim salı günü başlayan kanamamın kistlerimin patlaması sonucu transferim ertelenmişti ancak firdevs hn. Dondurulmuşla devam edelim deyince dün sabah eşim örnek vermeye gitti ve aynı gün döndü.ben daha iyiyim.firdevs hn.ve irem hn'ın desteğiyle tabi.bugün irem hn aradı ve 14 adet embriyonun oluştuğunu söyledi.çok mutlu oldum buna da çok ihtiyacım vardı.şimdi gelecek ayki adetimi bekliyoruz artık.inşallah 2014'ü görmeden hamile olduğum haberini alırım.
Gülfemak çıktığın yolun sonu çok aydınlık.bu son 2 kişi yaptığınız tatil olabilir o yüzden tadını çıkar :)
minesare canım tebrik ederim.hayırlısyla,sağlığıyla gelsin ikizlerin,
mormenekşe çok teşekkür ederim.üzüntüme ortak olduğun için,
bilginisa tahta demek ki bir kral geçecek :) geleceğin prensi,
Sana özelden mesaj çektim canim...
Canlarım benim salı günü başlayan kanamamın kistlerimin patlaması sonucu transferim ertelenmişti ancak Firdevs Hn. dondurulmuşla devam edelim deyince dün sabah eşim örnek vermeye gitti ve aynı gün döndü.Ben daha iyiyim.Firdevs Hn.ve İrem Hn'ın desteğiyle tabi.Bugün İrem Hn aradı ve 14 adet embriyonun oluştuğunu söyledi.çok mutlu oldum buna da çok ihtiyacım vardı.şimdi gelecek ayki adetimi bekliyoruz artık.İnşallah 2014'ü görmeden hamile olduğum haberini alırım.
Gülfemak çıktığın yolun sonu çok aydınlık.Bu son 2 kişi yaptığınız tatil olabilir o yüzden tadını çıkar :)
Minesare canım tebrik ederim.hayırlısyla,sağlığıyla gelsin ikizlerin,
Mormenekşe çok teşekkür ederim.Üzüntüme ortak olduğun için,
Bilginisa tahta demek ki bir kral geçecek :) geleceğin prensi,
kızlar bugün eşim örnek verdi.işimiz erken bitti.merkez o kadar kalabalık ki anlatamam..firdevs hanımı birkaç dakika görebildik...şevket beyin hastası da oldukça fazla...türkiyenin her yerinden insanlar...umut kapısı...
hemen otele geçmeyelim dedik..girnede geziyoruz...güneşleniyoruz...tatil modundayım..
internet kafe görünce hemen girelim istedim..sizlerle gelişmeleri,heyecanımı,umudumu paylaşmak için...inşallah herşey yolunda gider...dua edin kızlar...
Benim mesajıma cevap verdiğiniz için çok teşekkür ederim..inşallah size mutlu haberler veririm..
minasare sagol canim aminn insallah ..bugun test günümdü degerim 1083 cikti rabbime sukurler olsun irem hnm p.tesi dra gidip keseleri görebilirsiniz dedi allahim ne heyecanli bir sürec simdi kac kese görecegiz onun meraki icindeyim irem hnm ücüz gibi görünüyor ama keseleri görmeden Garantie konusmuyorum dedi cok güzel bir duygu rabbim transfere giden gidecek olan transferden dönüp sonuc bekleyen herkese nasip etsin insallah..
canım bir şanssızlık yasamıssın ama bundan sonrası hayırlı olur inşallah...inşallah bu foruma
bizde 'hamileyimmmmmm' diye yazarız...ve umut dağıtırız tıpkı hamile olan arkadaşlarımızın şu an bize yaptığı
gibi....
Canım çok sevindim.prensiniz ailenize sağlıklı gelsin huzur mutluluk getirsin.Erkekler ne kadar inkarr etselerde hepsinin içinde bir erkek çocuğu isteği yatıyor.