minasare sagol canim aminn insallah ..bugun test günümdü degerim 1083 cikti rabbime sukurler olsun irem hnm p.tesi dra gidip keseleri görebilirsiniz dedi allahim ne heyecanli bir sürec simdi kac kese görecegiz onun meraki icindeyim irem hnm ücüz gibi görünüyor ama keseleri görmeden Garantie konusmuyorum dedi cok güzel bir duygu rabbim transfere giden gidecek olan transferden dönüp sonuc bekleyen herkese nasip etsin insallah..

Sana özelden mesaj çektim canim...

Canım çok sevindim.prensiniz ailenize sağlıklı gelsin huzur mutluluk getirsin.Erkekler ne kadar inkarr etselerde hepsinin içinde bir erkek çocuğu isteği yatıyor.

Bugün nihayet kontrolümüze gittik. şükür ki bebeğim iyi, gelişimide gayet yerinde. tahlil sonuçlarımda iyi çıktı.
ben cimcime kız beklerken oğlumuz olacağını öğrendik:)
eşim oğlan istiyordu çok sevindi. sağlıkla kavuşmak nasip olsun usta şirinimize..

daha önce bulantılardan yiyemediğimden 1.5 kilo vermiştim. son bir ayda yarım kilo alabildim. doktor bunu beğenmedi.
ayda 1-1.5 kilo almam gerektiğini yoksa bebeğin gelişiminin geri kalabileceğini söylüyor.
midem çok almasada daha iyi beslenmeye özen göstericem bakalım..

canım tebrik ederim olsun erkekte olur,ben kız bekliyodum ama.....hayırlı sağlıklı bir oğluşun olsun tatlımmmm.....çok sevindim
:55::55::55::55::55::55::55::55::55::55::55::55::55::55::55::55::55::55::55::55::55::55::55::55::55::55::55::55::55:

Sevgili arkadaşlarım en sonunda karar verdik şükür..

Hit e gideceğiz umarım hakkımızda hayırlısı olur..

Benim mesajıma cevap verdiğiniz için çok teşekkür ederim..inşallah size mutlu haberler veririm..

Bugün nihayet kontrolümüze gittik. şükür ki bebeğim iyi, gelişimide gayet yerinde. tahlil sonuçlarımda iyi çıktı.
eşim oğlan istiyordu çok sevindi. sağlıkla kavuşmak nasip olsun usta şirinimize..

daha önce bulantılardan yiyemediğimden 1.5 kilo vermiştim. son bir ayda yarım kilo alabildim. doktor bunu beğenmedi.
ayda 1-1.5 kilo almam gerektiğini yoksa bebeğin gelişiminin geri kalabileceğini söylüyor.

cnm çok sevindim tebrikler oğluşun huzur mutluluk sağlık getirsin kız erkek farketmez sağlıklı olsunda:D:D:Dyeme konusundada dikkat et cnm kendine

Benim mesajıma cevap verdiğiniz için çok teşekkür ederim..inşallah size mutlu haberler veririm..

cnm şimdiden hayırlı olsun inşallah güzel haberlerini beklioruz dularımız senile ve diğer arkadaşlarlada:D:D

ansu kaderdaşım acaba rahim ağzında polip falan mı var...polip kanama yapabilir çünkü....
kanama eğer rahimden değilse sorun olmaz...transfer olmasında sıkıntı olmaz diye düşünüyorum..
Allah hepimize bu yolda kolaylıklar versin...

Canım düşündüğün için çok teşekkür ederim.kistlerim patlamış o yüzden kanamam oluyormuş

Canlarım benim salı günü başlayan kanamamın kistlerimin patlaması sonucu transferim ertelenmişti ancak Firdevs Hn. dondurulmuşla devam edelim deyince dün sabah eşim örnek vermeye gitti ve aynı gün döndü.Ben daha iyiyim.Firdevs Hn.ve İrem Hn'ın desteğiyle tabi.Bugün İrem Hn aradı ve 14 adet embriyonun oluştuğunu söyledi.çok mutlu oldum buna da çok ihtiyacım vardı.şimdi gelecek ayki adetimi bekliyoruz artık.İnşallah 2014'ü görmeden hamile olduğum haberini alırım.

Gülfemak çıktığın yolun sonu çok aydınlık.Bu son 2 kişi yaptığınız tatil olabilir o yüzden tadını çıkar :)
Minesare canım tebrik ederim.hayırlısyla,sağlığıyla gelsin ikizlerin,
Mormenekşe çok teşekkür ederim.Üzüntüme ortak olduğun için,
Bilginisa tahta demek ki bir kral geçecek :) geleceğin prensi,

canlarım benim salı günü başlayan kanamamın kistlerimin patlaması sonucu transferim ertelenmişti ancak firdevs hn. Dondurulmuşla devam edelim deyince dün sabah eşim örnek vermeye gitti ve aynı gün döndü.ben daha iyiyim.firdevs hn.ve irem hn'ın desteğiyle tabi.bugün irem hn aradı ve 14 adet embriyonun oluştuğunu söyledi.çok mutlu oldum buna da çok ihtiyacım vardı.şimdi gelecek ayki adetimi bekliyoruz artık.inşallah 2014'ü görmeden hamile olduğum haberini alırım.

Gülfemak çıktığın yolun sonu çok aydınlık.bu son 2 kişi yaptığınız tatil olabilir o yüzden tadını çıkar :)
minesare canım tebrik ederim.hayırlısyla,sağlığıyla gelsin ikizlerin,
mormenekşe çok teşekkür ederim.üzüntüme ortak olduğun için,
bilginisa tahta demek ki bir kral geçecek :) geleceğin prensi,

canım bir şanssızlık yasamıssın ama bundan sonrası hayırlı olur inşallah...inşallah bu foruma

bizde 'hamileyimmmmmm' diye yazarız...ve umut dağıtırız tıpkı hamile olan arkadaşlarımızın şu an bize yaptığı

gibi....

ay ay demek bir prens geliyor saglikli kucagina rabbim almayi nasip etsin ins cnm cok tebrik ediyorum

Canlarım benim salı günü başlayan kanamamın kistlerimin patlaması sonucu transferim ertelenmişti ancak Firdevs Hn. dondurulmuşla devam edelim deyince dün sabah eşim örnek vermeye gitti ve aynı gün döndü.Ben daha iyiyim.Firdevs Hn.ve İrem Hn'ın desteğiyle tabi.Bugün İrem Hn aradı ve 14 adet embriyonun oluştuğunu söyledi.çok mutlu oldum buna da çok ihtiyacım vardı.şimdi gelecek ayki adetimi bekliyoruz artık.İnşallah 2014'ü görmeden hamile olduğum haberini alırım.

Gülfemak çıktığın yolun sonu çok aydınlık.Bu son 2 kişi yaptığınız tatil olabilir o yüzden tadını çıkar :)
Minesare canım tebrik ederim.hayırlısyla,sağlığıyla gelsin ikizlerin,
Mormenekşe çok teşekkür ederim.Üzüntüme ortak olduğun için,
Bilginisa tahta demek ki bir kral geçecek :) geleceğin prensi,

canim her iste bir hayir aramak lazim insallah önümüzdeki ay bebislerini alip geleceksin onlar annelerini bekliyor orda hepimiz yanindayiz dualarimiz seninle

kızlar bugün eşim örnek verdi.işimiz erken bitti.merkez o kadar kalabalık ki anlatamam..firdevs hanımı birkaç dakika görebildik...şevket beyin hastası da oldukça fazla...türkiyenin her yerinden insanlar...umut kapısı...
hemen otele geçmeyelim dedik..girnede geziyoruz...güneşleniyoruz...tatil modundayım..
internet kafe görünce hemen girelim istedim..sizlerle gelişmeleri,heyecanımı,umudumu paylaşmak için...inşallah herşey yolunda gider...dua edin kızlar...

canim hayirlisi ile bebislerini alip geleceksin insallah dualarimiz seninle ve bu yolda ugras veren herkesle rabbim hepimizin kucaklarini bebeklerle doldursun insallah bol sans canm

hakkinda hayirlisi olsun canim rabbim yar ve yardimcin olsun bol sanslar diliyorum insallah sonucun güzel olacak

minasare sagol canim aminn insallah ..bugun test günümdü degerim 1083 cikti rabbime sukurler olsun irem hnm p.tesi dra gidip keseleri görebilirsiniz dedi allahim ne heyecanli bir sürec simdi kac kese görecegiz onun meraki icindeyim irem hnm ücüz gibi görünüyor ama keseleri görmeden Garantie konusmuyorum dedi cok güzel bir duygu rabbim transfere giden gidecek olan transferden dönüp sonuc bekleyen herkese nasip etsin insallah..

ay ay masallah.........bu 1083 döllendikten kacinci günü cikti, yani senin döllenme tarihi ne zamandi? merak ediyorum bchg listeye bakicam da :))

rabbim insallah gönlünde ne varsa onu versin canim. basta saglikli bir hamilelik........ne güzel masallah!!!

canım bir şanssızlık yasamıssın ama bundan sonrası hayırlı olur inşallah...inşallah bu foruma

bizde 'hamileyimmmmmm' diye yazarız...ve umut dağıtırız tıpkı hamile olan arkadaşlarımızın şu an bize yaptığı

gibi....

elbette olucak canim, sizde burda cigliklar aticaksiniz o güzel haberi bizlerle paylasmak icin...Allahim herkese nasip etsin insallah..

biliyorum cok zor dönemden geciyorsunuz ama inanin bir gün mükafatini sizde alicaksiniz...dedigin gibi sonrada sizler gelenlere umut dagitacaksiniz - ne güzel de yazmissin bak öyle:emir_bebek::nazar:

Canım çok sevindim.prensiniz ailenize sağlıklı gelsin huzur mutluluk getirsin.Erkekler ne kadar inkarr etselerde hepsinin içinde bir erkek çocuğu isteği yatıyor.

Canim nasil gidiyor hamileligin - biraz bahsetsene? ne güzel sende hep buralarda oluyorsun, yazilarini okudukca seviniyorum vallahi :)
hazirliklarin ne durumda, senin yemen-icmen nasil gidiyor, kac kilo aldin simdiye kadar.

ben bildigin gibi ikizlerle ugrasiyorum. sabah 4 kalktim bak hala ayakdayim, yatmak yok, birazdan cünkü mama saatleri gelicek :) su aralar 3 saatte bir acikiyorlar yavrular, altlarini önce temizle, sonra mamalarini yap derken vaktimiz iste öyle geciyor. bazen pes pese yediriyorum, bazen de ayni anda iciryorum sütlerini. benim sütüm desen artik tüm gitti maalesef. bebekler eve geleli cok cok azalmisti, tekrar da cogalmadi, cünkü uykusuzluktan, yemeden icmeden ben kesilince süt de gitti.napalim kismet iste, yine bi 6 hafta sütümü aldilar, buna sükür diyorum

Karar vermek sonuca yaklaşmaktır. Ben de HİT'de yaptırdım. Çok memnunum. Gerçi yapılan işlem heryerde aynı. Amacımız da belli zaten. O yüzden hayırlı olsun canım.

Merhaba Arkadaşlar,
Size birşey danışacağım. Yarın ilk muayenem var ve keseleri inşallah göreceğiz. Ben İstanbulda yaşıyorum. Güvendiğim ve tavsiye edilen bir doktordan randevu aldım. Ancak size birşey soracağım. Muayene olduğunuz doktora tüp bebek mi dediniz yoksa durumunuzu açık açık anlattınız mı? Bu beni çok geriyor. Söylesem mi söylemesem mi? Bu konuda yardımcı olursanız çok sevinirim.

Back
X