Arkadaşlar, Cumartesi günü dr.a gittim ve keseyi gördük. Çok sağlıklı bir şekilde tutunmuş. Dr. hiç sorun olmadığını söyledi. O an Allaha şükretmekten başka ağzımdan laf çıkmadı ve gözümden de yaşlar. Fasulye gibi karşımda duruyordu. Eşimde yanımdaydı ağladığını hiç görmediğim adam baktım iki göz iki çeşme ağlıyordu. Görene kadar inanmamıştı hamileliğime. Görünce artık inanıyor. Haftaya çarşamba tekrar gideceğiz sanırım o zamanda kalp atışını duyacağız. İnşallah herşey yolunda gider. Bende belirti olarak ne kusma ne baş dönmesi hiçbirşey yok. Sadece çok fazla uykum oluyor günün her saatinde uyumaya hazırım bir de boğazımda bir yanma oluyor. Sürekli gazoz ya da soda içiyorum o rahatlatıyor. Annem de bana hamileyken aynısını yaşamış. Genetik sanırım :) Allah isteyen herkese bu mutlulukları tattırsın inşallah....

Işık'çım tebrik ediyorum. Yaşadığın duyguları tahmin edebiliyorum. Çok çok güzel duygular olsa gerek. Allahım sana dokuz ay boyunca sağlık versin, bebeğin sağlıklı bir şekilde sımsıkı tutunmaya devam ettin. Bulantılarının olmaması da güzel bir olay. Canım hep böyle mutlu haberler ver. Tekrar tebrik ediyorum.

salı günü transferim gerçekleşti kızlar..dün akşamda evimize döndük..ben kapri,babetlerle gittiğim için dönüşte istanbulun soğuk havası ve yağmuruyla çarpıldım...bugün sesim kısılmış olarak uyandım...

Canım tebrik ediyorum, inşallah senin için hayırlı olur. Pozitif haberlerini bekliyoruz. Kendine iyi bak üşütme.

Günaydın canım,öncelikle senin nezdinde sesimi duyan ve yardım elini uzatan tüm emek veren arkadaşlarıma sonsuz teşekkürler ediyorum.bende istanbulda yasıyorum rahîm filminden tutda tüplere kadar DNA testi dahil hepsini yaptırdım ve tamamının temiz olduğunu söylediler,daha öncede yazdığım gibi benim maalesef diyorum çünkü oncesinde eşim rahatsızmış o yüzden yaptığımız denemeler hep başarısız olmuş kadere bakki ben eşimin rahatsızlığını tespit edip zorla doktora götürdüm ve necitede ameliyat olup %40 düzeldi ama bu seferde benim için artık geç kalınmış oldu.ve malasef ki doktorlarımız erkek faktörü üzerinde gözgöre göre h
İç dürmüyorlar ve direk kadına yükleniyorlar gelinen neticedede sanki bunlar hiç yaşanmamış gibi direk yüzüme artık senin yumurtalardan çocuk olmaz diyebildiler işte benim sorunum burda başladı ve yumurta donasyonunu kabullenmekte bu nedenle çok zorlandım.ama artık sayenizde geçmişe değil geleceğe bakmaya karar verdim.benim buradaki son işlemi yapan doktorum biz burda herseyi ayarlarız ve siz sadece Kıbrıs'a birkaç günlüğüne gidip transferi olup gelirsiniz dedi.üstelik çalışıyorum ve ailem dahil kimsenin haberi yok sanıyorum tek sıkıntım bu gelip gitmelerde olacak.söylediğin HIT adını evet çok okudum ve birkaç kişi daha var fakat okadar acı deneyimler yaşıyoruzki artık hangisi dürüst ve iyi hangisi sadece parayı düşünüyor ınsan ayırt etmekte zorlanıyor.Allah hepimizin yolunu açık etsin,inşallah en kısa zamanda senin güzel haberlerini alırım.sen gerçekten kararlısın ve çok iyi mücadele ediyorsun inannıyorumki sonunda başaracaksın ve bizlere umut ışığı olacaksın .

çekilen rahim filmimde sol tüpümde şişlik görüldü.tedavime 2 ay sonra başlayabileceğim maalesef..önce bu sorunun çözülmesi gerekiyor.gebelik şansım düşermiş..ayrıca bu şekilde dış gebelik riskim varmış.moralim bozuldu.pazartesi laparoskopi yapacaklar.sol tüpüm alınacak.narkoz alacağım..offf offfff..en kötüsü de bana bu şekilde istanbulda 3 kez tüp bebek denendi.emek,maddi ve manevi çabalarımız,zamanımız boşuna gitti...rahim filmi çektirmeden asla ve asla tüp bebek denemeyin..benim gibi eminim çok kişi vardır.çok çok önemli.
rahim filmi çekilmeden yapılan tüp bebekten şüphe ederim. elbette gebe kalan olabilir ama işi şansa bırakmamak lazım..

sevgiyle kalın....inşallah dualarımız kabul olur da biz de bir evlat sahibi oluruz...

Canım öncelikle geçmiş olsun. Maalesf drlar çok araştırmadan, incelemeden hemen tüp tedavisine başlıyorlar. Canım yakın bir zamanda dış gebelik geçirmiş biri olarak sana önerim; hazır ameliyata girmişken sağ tüpünü de bağlatman. Nasıl olsa tüplerle bir işimiz olmuyor. Benim buradaki dr.um keşke dış gebelikten kaynaklı geçirdiğin laporaskopi de ( sol tüpüm alındı)sağ tüpünü de bağlaştırsaydın. Yeniden dış gebelik geçirme sansını sıfıra andırırdın dedi.
Canım umarım her şey senin için hayırlı olur, sonunda bebeğine kavuşursun.

Teşekkür ederim iyi dileklerin için :) Sen de başlamalısın maddi imkanın varsa hiç vakit kaybetme derim..Takip ettiğim kadarıyla Firdevs hanım a gidenlerin hepsi pozitif neredeyse. Savaş beyde iyi bir doktor tabii. Aslında yapılan işlemler aynı yapacağın yüreğine kulak vermek ve seçimini yapmak. Rabbim bu yolda sana güç versin herşey gönlüne göre olsun :)

Sağl canım benim Allah senin ve hepimizin yardımcısı olsun.yakınzamanda yaşı benden büyük bir arkadaşım doğal yoldan ikizlerini dünyaya getirdi ve çok zor oldu o nedenle çoğul gebeliğin benim içinde zor olacağını düşünüyorum ama bakalım doktorlar buna nediyecek ve tabiki git gellerde olacak Allahım inşallah bu yolda emek veren herkes hayallerine kavuşur

Arkadaşlar tablo güncellemesi yapsak..Doktor ismi yaş deneme sayısı sonuç vs....Ben başlıyorum. Tabloyu da yapmayı denerim. Telefon ile yapabilirsem :)) yaş: 40 doktor: savaş bey transfer edilen: 3 embriyo sonuç: negatif 2. Deneme için hazırlanıyor. ..

Canım arkadaşım; desteğin için çok çok teşekkür ediyorum. Canım sende kötü şeyler yaşamışsın, hele ki kalp atımını duyduktan sonra . Umarım hepsi artık geçmişte kalmıştır. Bundan sonra inşallah hep mutlu haberler alırız. Canım aşağı yukarı bu forumdaki hemen herkes o kadar çok acılar yaşıyoruz ki. Bir o kadar da, dirençliyiz, yılmıyoruz, anne olmak için, bebek için yeniden yeniden bütün acılara rağmen yeniden toparlanıp kaldığımız yerden devam ediyoruz.

Bende kendimi toparladım, daha iyiyim, daha sağlıklı düşünüyorum ve yeniden denemeye karar verdim. Kıbrıs’a gitmeden önce; sağ tüpümü de başlattıracağım, sol tüpüm zaten ameliyatta alınmıştı. Burada ki dr. önerisi böyle. Benim aklıma da yattı. Yeniden dış gebelik olma olasılığını sıfırlamak için. Kasımın sonunda laporoskopi olmayı düşünüyorum. İyileştikten sonrada belki mayıs gibi yeniden denemeyi düşünüyorum. Nasıl olsa donmuşlarım var. İnşallah bu sefer bende mutlu olacağım.
Canım umarım senin de beslenme sorunun biter, bebeklerini daha iyi beslersin. Hep mutlu kal arkadaşım...

Arkadaşlar tablo güncellemesi yapsak..Doktor ismi yaş deneme sayısı sonuç vs....Ben başlıyorum. Tabloyu da yapmayı denerim. Telefon ile yapabilirsem :)) yaş: 40 doktor: savaş bey transfer edilen: 3 embriyo sonuç: negatif 2. Deneme için hazırlanıyor. ..

30 yaşındayım Şevket bey doktorum Eylül'de tarasfer yapıldı 4emb.sonuç malesefki negatif kısmetse Kasım'da tekrar gideceğiz
Rabbim bu yoldaki herkese sağlıklı sıhatli hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah ...

çekilen rahim filmimde sol tüpümde şişlik görüldü.tedavime 2 ay sonra başlayabileceğim maalesef..önce bu sorunun çözülmesi gerekiyor.gebelik şansım düşermiş..ayrıca bu şekilde dış gebelik riskim varmış.moralim bozuldu.pazartesi laparoskopi yapacaklar.sol tüpüm alınacak.narkoz alacağım..offf offfff..en kötüsü de bana bu şekilde istanbulda 3 kez tüp bebek denendi.emek,maddi ve manevi çabalarımız,zamanımız boşuna gitti...rahim filmi çektirmeden asla ve asla tüp bebek denemeyin..benim gibi eminim çok kişi vardır.çok çok önemli.
rahim filmi çekilmeden yapılan tüp bebekten şüphe ederim. elbette gebe kalan olabilir ama işi şansa bırakmamak lazım..

sevgiyle kalın....inşallah dualarımız kabul olur da biz de bir evlat sahibi oluruz...

Merhaba canım,seninde böylesi bir ihmal kurbanı olmana üzüldüm ama yinede canını fazla sıkma bence zararın neresinden dönersen kardır diye düşünmeye çalış ve biranöncetedavini olup başladığın yolda devam etmeye bak.böyle diyorum çünkü bende seninkine benzer şeyler yaşadım benim eşimin testleri dahi elimizde olduğu ve ancak %4 sağlıklı spermin olacağı bir pozisyonda doktorlar bunları görmezden geldi ve bize tam 4 adet başarısız tüp bebek yaptırdılar neler yaşadığımı söylemiyorum çünkü biliyorumki bu acıları sende fazlasıyla yasadın.en önemlisinde biz boş yere emek verirken benim yaşım geçti o zamanlar ben sağlıklı iken şimdi yumurta donasyonunu yapmak zorundayız.bunun tek sorumlusu iyi olanları tenzih ediyorum ama çoğu bizleri birer hasta değilde para bankası müşteri gibi gören zihniyete sahip kişilerden kaynaklanıyor.bu forumdaki arkadaşlar sayesinde bende daha yeni karar verebildim.canımı her Ne kadar acıtsada geçmişi düşünmeyi bıraktım ve bizlere bu acıları sadece para hırsı için yaşatanları Allah'a havale ettım.ameliyata ne kadar rahat girersen iyileşme sürecinde okadar hızlı olur.cok geçmiş olsun inşallah çabucak sağlığına kavuşursun

merhaba kızlar,
bugün kontrolümüz vardı, biri 10 hafta 6 günlük müş, diğeri 10 hafta 3 günlükmüş, büyük olan 4 cm küçük olan 3.5 cm 4 cm olan maşallah kıpır kıpır oynuyordu, diğeri tembel çok hareketli değil di,
malum bayram haftası 13 haftaya girmiş oluyoruz, 2 li test yapmamız lazım, doktorumuz başka bir üniversite hastanesi doktorunun özel muayanesine yönlendirdi, randevu tabiki ben alamadım, ayın 28 ine veriyorlar mış biz o hafta 14 oluyoruz. doktorum 23 ine aldı, ikiz olduğu için muayane ücreti 400 tl,yani para harcamanın sonu yokkkkk,,

Merhabalar,Allah evlâtlarınızı sağlıkla kucağınıza almayı nasıp etsin .ikizlerde böyle oluyor bir tanesi biraz tembellik yapıyor ama İnan o tembel ve minik olan sonra diğerini solluyor benimde ikiz yeğenlerim var onlarda aynen böyleydi ama şimdi maşallah ikiside çok sağlıklı darısı senin başına.inşallah bizlerde en kısa zamanda bunları sizlerle paylaşırız

eslemsenacim tesekkür ederim canim, ins tez zamanda allah sanada nasip eder. Benimde ikinci denememdi firdevs hanimda, ilkinde son yaptigimiz tüp denemesi testleri ile gitmistim ve benim bu arada troidim tavan yapmis ve sonuc negatif ! Bu defa ben ne tessti varsa hepsini yeniden yaptirdim yalniz dedigim gibi troit cikti ve minicik bir tabletle kontrol altina alindi.

Histereskopi 1 sene önce yapilmisti canim mikro yaptigim zamanlar o yüzden burdaki doktorum gerek görmedi.

Ücret ikincide 1000 euro indirimli yani 3500 euro ödedik ama ayrica biz pgt istemistik oda 1000 euro tabi o istege bagli biz kendimiz istedigimiz icin yapildi.

Ayrica bana hic lucrin vermedi Firdevs hm, ilkindede bu seferde ayni, kibrisa gittigim gün bana kompact bir igne yaptilar, yanlis hatirlamiyorsam ovitrelle galiba. Benim adetlerim düzgün ama rezervim azdi.

Sende firdevs hanimdasin galiba, bence sende bu defa mutlaka hamile kalirsin hic dert etme, Eylül kafilesinde Firdevs hanima giden kimse bos dönmedi maasallah...Sende dönmezsin merak etme! Yalnizca gitmeden önce kan degerleine bir baktir firdevs hm isteyecektir büyük ihtimalle. Sende benim gibi mutlulugu ikincide yakalarsin
Merhaba bende tedaviye başlamak için merkez araştırıyorum sen hangi merkez ve doktorlar yola çıktın tefden paylaşırmısın.sevgiler

arkadaslar, bugün 13. gün ve biz bu sabah tekrar doktora gitmistik kan testini tekrarlamak icin, doktorum ultrasona aldi ve bize keseleri gösterdi. Iki tane minik kesecik gördük simdilik cok güzel durduklarini söyledi ve haftaya tekrar cagirdi. Ins haftaya kadar bu sekilde devam eder...

tresscim, pgt yi neden istegimizi sormussun canim, ilk gidisimde hic öyle bir düsüncemiz yoktu ve yaptirmamistik zaten oda negatif olmustu. Ikincide ise neden bilmem ama icimden gelen bir sey beni buna zorladi sanki !
Belkide embrionun saglikli oldugundan emin olmak istedim. Ben pgt diye israr edince, esimde tutturdu madem pgt yaptiriyoruz bende erkek cocuk isterim diye !!! Aslinda ben kiz cocuklarini cok severim ve kizim olsun cok isterdim ama erkek tercih etmek zorunda kaldim.
Neyse saglikli olsunda en önemlisi o su anda benim icin erkek kiz farketmez... Allah hepimize saglikli, akilli, hayirli evlatlar nasip eder insaallah...

Canim ben Firdevs hanima gittim, birincisi negatif maalesef ama troitden dolayi, ikinciye tekrar gittim ve simdi sonuc pozitif bugün ikizlerimizin olacagini ögrendik cok sevindik ins bu sevincimiz hep böyle devam eder...

Simdi dua ediyorum Allah isteyen tüm arkadaslarimada nasip etsin ins. Arkadasim ben sana Firdevs hanimi tavsiye ederim, ben cok memnunum kendisinden ama sen genede arastir nereye icin yatiyorsa oraya git derim. Forumu gecmise dönük oku istersen bir fikir elde edersin...

Sana bol sans diliyorum canim Allah gönlüne göre versin, en kisa zamanda bebislerine kavusursun ins...

kendimi dinliyorum sürekli kasık ağrısı falan hiç yok..
göğüslerimde çok şişdi ama bugün anlarda sönmüş gibi...
inşallah herşey güzel olur...

GÜLFEMAK, hayirli olsun canim sira sende artik müjdeli haberini bekliyoruz. Hic telaslanma, belirti filan arama fazla, kisiden kisiye degisiyor. Rahat ol 12 . gün pozitifi alicaksin :)))

30 yaşındayım Şevket bey doktorum Eylül'de tarasfer yapıldı 4emb.sonuç malesefki negatif kısmetse Kasım'da tekrar gideceğiz
Rabbim bu yoldaki herkese sağlıklı sıhatli hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah ...

arkadaslar tablo yapiyorsaniz eger benide eklerseniz sevinirim, Brezze arkadasimiz yapiyordu ama onun hamileligi agir gectigi icin pek ilgilenemiyor simdilik, Brezecim sanada saglikli hamilelikler diliyorum canim ins hersey yolundadir...

Benim yas 42
doktorum Firdevs hm
Ikinci denemem pozitif

Sizlerede bol sanslar diliyorum allah gönlünüze göre versin arkadaslarim...

Tebrikler Allah sağlıkla bebişlerinizi kucağına almayı nasıp etsin .bende forumda biraz araştırdım ve üç merkeze mail attım cevaplarını bekliycem .birazda burdaki merkezlerle konuşup öyle karar vericim.mutlulugunuz daim olur inşallah...

Waltkrayburg ve moony nerelerdesiniz nasılsınız merak ediyorum sizi. Umarım iyisinizdir bir haber verin kendinizden lütfen....

Waltkrayburg ve moony nerelerdesiniz nasılsınız merak ediyorum sizi. Umarım iyisinizdir bir haber verin kendinizden lütfen....

Merhaba

Ben burdayım canım keseyi gördük ancak karından baktı. daha kalp atışları için gitmedim. Önümüzdeki hafta inşaalah kalp atışlarını duyarız daha 6 hafta bitmemiş cünki. Ayrıca burun tıkanıklığım tavan yaptı. Soğuk buhar makinesi, tuzlu sular çok kötü oluyorum.

Back
X