bugün kontrolümüz vardı. çok şükür oğlum gayet iyi. her geçen gün kilosu boyu artıyor. daha bir seçilip gözlenir halde.
bugün secdeye varmış halde görünce çok duygulandım:)
iki gündür kasıklarıma kramp giriyor kasılıyordu korktum ama endişe edecek bir durum yokmuş. kaslara ve çevre dokulara bağlı olabileceğini söyledi doktorumuz. tiroid hormonları, kalsiyum, kan değerleri gibi bir çok şeyin tahlili yapıldı sonuçlar iyi. dörtlü testin sonucunu bekliyoruz inşallah oda temiz çıkacak.
kiloda almaya başladım karnımda epeyce belirgin .
20. haftadayız halen inanamıyorum hamileyim oğlum olacak bir mucize gibi içimde bebeğimi hissetmek. bekleyen tüm arkadaşlarıma Allah nasip etsin .
Arkadaş çevrem şimdiden hediyeler getirmeye başladı kocaman bir koli eşyamız oldu bile. şanslı velet olacak ya :)
ben oğlan olacağını öğrenince sadece don aldım. bizde adettir kız ve bebek çeyizine önce don alınır eşyası donansın diye:))

Canım merhaba
Oğlun olacağını okudum çoookkk sevindîm benim oğluma forum arkadası geliyor yaşasın :) biz gün gün büyüyoruz 3 ayımız bitti , güzelliklerinin yanında zorlukları da oldukça fazla ama şikayet etmek yok . Sende 5. Ayına gelmişsin Allah sağlıkla kucağına da almayı nasip etsin o kadar heyecanlı ve güzel bişey ki insan kendini çok özel hissediyor. Heleki şimdi oğlum agu demeyi öğrendi gözümün içine baka baka benle konuşuyor kendince , emzirirken o minnacık eliyle yakamı sımsıkı tutmuyor mu dünyalara bedel . Darısı sen ve diğer arkadaşların başına canım :)

Canim nasilsin bulantilarin devam ediyormu? bende hic bulanti falan yok acaba gecmi olacak sadece göğuslerim cok aciyor ve sisti rahat yatamiyorum uzerine yatamiyorum normalde yuzukoyun yatarim o yuzden cok sik uyaniyorum.bide arasira ates basmasi ve usume oluyor..ama yinede Allaha sukur iyi geciyor...

Canım ateş basması ve birden üşüme ilk aylarda bendede oluyordu.lalitacım mümkün olduğunca yüzükoyun yatma.benimde göğüslerim karnımdan büyük oldu valla.Allah büyük göğüslülere sabır versin

Geçen hafta bugün transfer olmuştu.bugün 8. Gün yani.kan testi yaptım 6,45 çıktı.doktor enaz 20 üzeri olmalıydı dedi.bu defada olmadı kızlar..çok kötüyüm..o kadar ilaç aldım vücuduma,o kadar para verdik,o kadar umutlandık...

canım, ben hep ya olmazsa ne yaparım diye hep düşünüyordum,
ama içimden hep hayırlısı ile olur diyordum,
evet senin için de hayırlısı demiştik, biliyorum ne söylesem şuan seni avutamam ama sabır diliyorum senin için,
biz hep yenik başladık bu yola, ne kadar kadere isyan etsek de pesetmeyerek yaşıyoruz sevincimizi, burada paylaşıyoruz, üzüntümüzü ve sevinçlerimizi, sen de yıkılma sabır et, inan seninde hamilelik haberini,doğum haberini paylaşacağın günleri de okuyacağız,pes etme, biraz toparlan sonra yola devam et,
Allahım sabrınıda şifanı da tez zamanda verir inşallah,

canim kalbini dinle ben 1 kez Sefket beye gittim bir daha icimden gelmedi ikinciye firdevs hnma gittim yine negatif oldu ama ücüncüye de nedense baska dr a gitmek istemedim yine firdevs hnma gittim ve allaha binlerce sukur hamileyim

Aslında benim de içimden gelmiyor gibi aynı yere gitmek ama çok da anlamadığım ve gerekli bulmadığım tedavime orada devam edince gitmem gerekiyor diye gideceğim bilmiyorum hayırlısı inşallah 2.deneme başarı ile sonuçlanır da daha fazla üzülüp yorulmam :(

Aslında benim de içimden gelmiyor gibi aynı yere gitmek ama çok da anlamadığım ve gerekli bulmadığım tedavime orada devam edince gitmem gerekiyor diye gideceğim bilmiyorum hayırlısı inşallah 2.deneme başarı ile sonuçlanır da daha fazla üzülüp yorulmam :(

canim sana tafsiyem icinden gelmiyorsa gitme tamam yeni bir yere gitmek 1000 euro daha fazla ama icine sinmeli diyorum ben dr degistirdigim icin 2 kez 4500 verdim ama ilk gittigim dr da yasadiklarimdan sonra icimden gelmedi bu yola ciktiysak sagligimiz dahil nelerden vaz geciyoruz en azindan o Kadar ilac iciyorsam kucak dolusu para veriyorsam icime sinmeli diyorum rabbim yar ve yardimcin olsun sevgiyle kal canm

Uygulanan protokol eğerki aynı ise bence sadece yüreğinin sesini dinle ve doktorunun sana davranışları ve sana neler hissettirdiği de önemli.yapılan tedaviler ne kadar önemli ise bizlerin duygularıda en az okadar önemli.benim 4 ve 5. Tüp bebek tedavimi yapan doktorlar ne kadar başarılı olursa olsunlar onları bir daha görmeye dahi tahammülüm yok çünkü her hastaneye gidişimde ağlayarak eve dönmemi sağlıyorlardı. başarı elde etmemiz sadece verilen ilaçlarla değil aynı zamanda duygularımızın pozitif olmasıylada bir okadar ilgili.inşallah senı mutlu sona ulaştıracak en hayırlı kararı verirsin.bol şanslar yolun açık olsun

Merhaba arkadaşlar, internette gezinirken H.İ.T merkezde ÇEKİRDEK NAKLI denen bir tedavi yöntemi okudum bu konuda bilgisi olan varsa lütfen paylaşabilirmi.bu yöntemi yumurtasında sorun olan ancak yumurta donasyonunu istemeyen kişilere uyguluyorlarmış henüz çok yeni bir tedavi galiba.HİT' e giden arkadaşlar belki duymuş olabilir.

Merhaba arkadaşlar, internette gezinirken H.İ.T merkezde ÇEKİRDEK NAKLI denen bir tedavi yöntemi okudum bu konuda bilgisi olan varsa lütfen paylaşabilirmi.bu yöntemi yumurtasında sorun olan ancak yumurta donasyonunu istemeyen kişilere uyguluyorlarmış henüz çok yeni bir tedavi galiba.HİT' e giden arkadaşlar belki duymuş olabilir.

Amerikan Hastanesi Bülent Urman ın sitesinde var konu ile ilgili bir yazı. Sitenin adresini kopyalayacaktım sana ama telefondan beceremedin :(

merhaba,
sanırım TUTKU 34 arkadaşımız bunu araştırmıştı, ve bu yöntem ile hamile kalan olmadığını yazmıştı, istersen ağustos ayından itibaren bir bak yazılanlara,,,

Arkadaslar progestani agizdan alan var mi icinizde???

merhaba canım,
sanırım hepimize uygulanan protokol bu vajinadan kullanmamız, aslında crinonem jel diye bir ilaç kullanmamız gerekiyormuş, asıl amaç bizim vucüdümüz şuan progeston üretmiyor, o yüzden kullanmamızı istiyorlar, progeston yumuşak tablet daha ucuz olduğu için, ağızdan değilde vajinadan uygulattıyorlar, iki ilaç da aynı aslında ama jeli daha etkiliymiş,

merhaba kızlar,
kızlar malum bayramdan sonra ikili test yapacağız,
fakat benim doktorum önerdiği prof muş üniv. hastanesinde çalışıyormuş,
yarın birgün erken doğum olursa ihtiyacımız olabilir miş, kafama takıldı madem öyle ben neden özel ile uğraşıp dünya kadar para veriyoruz ki?
direkt prof. yanına o zaman giderim,neyse 2 li test ücreti 500 tl ikiz olduğu için özel muayanesinde yapılacak yaklaşık bir saat sürermiş falan filan,
başka bir hamile arkadaşım ile konuştum, o da bu testi başka bir yerde yaptırmış, başka bir test için 250 tl civarı bir rakam istemişler, eşi de yine önceden devlet hastanesi olan sonradan vakıf üniv.olan bir hastaneden ücret almış testi 50 tl yapmışlar,
kafama takıldı, birkaç arkadaşım da ya 30-50 tl gibi rakamlar verirken, ben çok mu zenginim ne 500 tl uçuk geldi,
tamam kabulum dünya kadar para harcadım, 500 tl mi çok mu geliyor diyeceksiniz de, ama işte cimriliğim tuttu, sizce ne yapayım?
daha önce yaptıran arkadaşlar sizler neler düşünüyorsunuz? lütfen fikirlerinizi bekliyorum.

Canim bende vajinadan kullwniyorum ama iste cok zor oluyor..
merhaba canım,
sanırım hepimize uygulanan protokol bu vajinadan kullanmamız, aslında crinonem jel diye bir ilaç kullanmamız gerekiyormuş, asıl amaç bizim vucüdümüz şuan progeston üretmiyor, o yüzden kullanmamızı istiyorlar, progeston yumuşak tablet daha ucuz olduğu için, ağızdan değilde vajinadan uygulattıyorlar, iki ilaç da aynı aslında ama jeli daha etkiliymiş,

evet canım kullanması gerçekten zor,
jeli daha da zor ama bebişler için buna değer,
hem zaten 12 haftayı tamamladıktan sonra artık kullanmayacağız,
ben bugün estrofemi bir kere kullanıyorum ve yarın bırakıyorum,
jel ise son bir hafta sonrası mutlu son..

Canım ben crinone jel kullanıyorum çok memnunum tavsiye ederim günde 2kez kullanıyorsun (progestanı 3kez) bunun hem kullanımı hemde emilimi daha kolay bir kutuda 15 aplikatör var.fiyatı 60-70tl civarı progestan kapsüle göre daha pahalı ama biz sağlıkçı olduğumuz için eşim reçete ettiriyor.sen yurtdışında yaşıyorsun sanırım,orada prosüdürler nasıl bilemem.

Kızlar dün azbi kanamam oldu çok korktum Firdevs hanımı aradım proluton iğne yaptır yarın keseleri görmeye git dedi.iğneyi yaptıktan 1-2 saat içinde kanama tamamen kesildi Allaha şükür.bu sabah burdaki drumuza gittik keseler yerindeydi dr. daha çok erken ama kalp atışlarınıda duydum ikisininde atıyor dedi çok mutlu oldum...

Canım ben crinone jel kullanıyorum çok memnunum tavsiye ederim günde 2kez kullanıyorsun (progestanı 3kez) bunun hem kullanımı hemde emilimi daha kolay bir kutuda 15 aplikatör var.fiyatı 60-70tl civarı progestan kapsüle göre daha pahalı ama biz sağlıkçı olduğumuz için eşim reçete ettiriyor.sen yurtdışında yaşıyorsun sanırım,orada prosüdürler nasıl bilemem.

Kızlar dün azbi kanamam oldu çok korktum Firdevs hanımı aradım proluton iğne yaptır yarın keseleri görmeye git dedi.iğneyi yaptıktan 1-2 saat içinde kanama tamamen kesildi Allaha şükür.bu sabah burdaki drumuza gittik keseler yerindeydi dr. daha çok erken ama kalp atışlarınıda duydum ikisininde atıyor dedi çok mutlu oldum...

merhaba canım,
biliyorsun ben de de kanama oldu,kese kadar pıhtım vardı,
ilk doktorum önemli değil demiş ve o pıhtıyı görmemişti,
diğer doktorum kesinlikle kalkma uzan dinlen dedi,
ev de iş falan yapma, yemek ve tuvalet ihtiyacı dışında dinlen,
biraz keyif yap,çok geçmiş olsun,
bebişlerine ve kendine iyi bak....

Canim senin az kalmis.benim transfer 16 sinda olmustu. En az iki ay daha kullanicam.
Estrofem gunde 9 tane kullaniyorum.
evet canım kullanması gerçekten zor,
jeli daha da zor ama bebişler için buna değer,
hem zaten 12 haftayı tamamladıktan sonra artık kullanmayacağız,
ben bugün estrofemi bir kere kullanıyorum ve yarın bırakıyorum,
jel ise son bir hafta sonrası mutlu son..

Back
X