bugün kontrolümüz vardı. çok şükür oğlum gayet iyi. her geçen gün kilosu boyu artıyor. daha bir seçilip gözlenir halde.
bugün secdeye varmış halde görünce çok duygulandım:)
iki gündür kasıklarıma kramp giriyor kasılıyordu korktum ama endişe edecek bir durum yokmuş. kaslara ve çevre dokulara bağlı olabileceğini söyledi doktorumuz. tiroid hormonları, kalsiyum, kan değerleri gibi bir çok şeyin tahlili yapıldı sonuçlar iyi. dörtlü testin sonucunu bekliyoruz inşallah oda temiz çıkacak.
kiloda almaya başladım karnımda epeyce belirgin .
20. haftadayız halen inanamıyorum hamileyim oğlum olacak bir mucize gibi içimde bebeğimi hissetmek. bekleyen tüm arkadaşlarıma Allah nasip etsin .
Arkadaş çevrem şimdiden hediyeler getirmeye başladı kocaman bir koli eşyamız oldu bile. şanslı velet olacak ya :)
ben oğlan olacağını öğrenince sadece don aldım. bizde adettir kız ve bebek çeyizine önce don alınır eşyası donansın diye:))
Canım merhaba
Oğlun olacağını okudum çoookkk sevindîm benim oğluma forum arkadası geliyor yaşasın :) biz gün gün büyüyoruz 3 ayımız bitti , güzelliklerinin yanında zorlukları da oldukça fazla ama şikayet etmek yok . Sende 5. Ayına gelmişsin Allah sağlıkla kucağına da almayı nasip etsin o kadar heyecanlı ve güzel bişey ki insan kendini çok özel hissediyor. Heleki şimdi oğlum agu demeyi öğrendi gözümün içine baka baka benle konuşuyor kendince , emzirirken o minnacık eliyle yakamı sımsıkı tutmuyor mu dünyalara bedel . Darısı sen ve diğer arkadaşların başına canım :)