Gücüne mücadelene hayranım. İnşallah ikizler gelsin tüm yaşadıkların senin gülerek andığın anıların olsun.. Sabırsızlıkla bende bekliyorum senin sonucunu..kan sonucun rüyamda 265 .cikti hayırlısı inşallah.
sagol güzel dileklerin icin cnm.
Insallah sanada ve diger annelerde bu güzel ani burda paylasacagiz.
Cokda korkuyorum ama rabbime biraktim artik ne derse olacak..elimden geleni yaptim..aglaya aglaya..
cok mücadele ettim.Dogru söyledin cnm cok mücadeleciyim,tuttugumu koparanim ..sagol isabet tespit..
Görsen sasardin vallahi..öyle sorunalr yasadimki ucak olsun dönüsüm olsun ,remsne silik cizgiyi gördügümde bu mucize dedim.
allah razi olsun sizlerin destekelriyle ,paylasimiyla burdayim,bende tüm annelere cook dualar ediyorum..cook icten istyiorum herkes anne olsun.ve herkes elimden geldigince cirpiniyorum ..farkindaysaniz ))
Rüyandmai gördün beni cnm?? cook sgaolll sagol cnm benim ..
bende annemi gördümmm ,agalyarak uyandim sevinmisim cook özlemisim annemi hemde derinden..)) kokusunu da..
buda iyi isaratetir,rüyalairm cikar .diger mikrolarda hep deprem gördümmm) ve yikildim hep ..bebekelrim ikaybettim .
bunda olacak diyorum insallah .silik cikti cook var diye algilayarak mutlu olyuorum ve insallah sonuca ulasacagim diyorum ..artik olsun degilmiii projem tutsunnn artik..))
bakalim carsamba 265 cikacakmi keske isterim güzel bir deger hemde..
yorum yapariz cnm.
insallah Atessen yarim kalan dansözlerimide bastan oynatirsin degilmi??
cok mutlu kialrsin beni
veee SIL BASTAN sarkisinida ..
sevgilerimle .görüsmek üzere cnm