bilmemesi kesinlikle daha iyi.
hatta bence hiç ama hiç kimse bilmemeli. aile büyükleri konu komşu yakın arkadaş bence kimse bilmemeli.
eğer küçük bir yerde yaşanıyorsa doktor bile bilmemeli.

yıllar geçince çocuğu üzecek olaylar yaşanabilir belki.
tabiki herkesin kendi hayatı kendi tercihleri ...

sanırım kızın da anlamaz..
sağlıkla büyüsünler hepsi inşallah...:nazar:

Anlamadi simdilik ,anlarsa cook israr ederse tabiki söylerim.
Simdi mikro saniyor,bana güveniyor ve inanacaktir anne babaya güven bagimiz cok siki sükür..
Ailemden akrabamdan kimseye söylemem zaten kismem yok ,yogun anne oldugum icin akillarina gelmez bile.
almanyada yalnizim zaten ailemden kimse yok ,esimin var uzaktalar özel konumuza asla konusunu bile acmam.
saglikli büyüyeceklerdir eminim..her sey ailede biter..))

larax pozitifini gördüm ama tebrik edememiştim.
çok mutlu oldum gerçekten. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.

Olsun bazen benimde gözümden kaciyor cnm .
cok tsk ederim ,insallah kesemizide görürümde rahatalarim ,yolun basindayiz bakalim neler olacak
sevgiler cnm

Hayir donasyon oldugunu paylasmadim ama benim lap topumu almissa ve forma sayfasi varsa gecen yil sormustu aciklama ypatim ben mikro yapyiorum kizim dedim.son mikromda 2008 de yumurta toplamam olsun diegr konualr oslun kizimda yasadi birebir..
Mikro ypatigimi bebekliginden beri bilyior,her gittigim doktora benimle geldi gördü .
Mikro oldugunu saniyor hic derinlemsine konusmadik evde.
Egerki sorarada kafasina takilirsa aciklarim ,ama takilmazsa söylemem.zeki bir evlat her seyi iyi anlaiyor zaten okulda cok seyi görüyor.Gynmasiumda 8.sinifta .Tip okuyunca bunlarida ilerde sorgulayacaktir cnm .bende söyleirm sakinca görmem.kismeyede hesap vermem .Güclüyüm ve hayatima kismenin karsimasina müsade etmem,gereken cevabida veririm,ezik -büzük biride degilim . cevremde kimse bilmez ailemizde kalir..
tekrar görüsmek üzere.

SEvgili Larax, bende bu konulara bir kac kez deginmistim...ama sonunda karar verdik esimle, hic kimseye bahsetmiycegiz...simdi biliyorum avrupada daha cok anneler babalar cocuklarina daha cocuk yastayken söylüyorlar durumu..bir nevi tamam dogru söylemek var, bir nevide bende diyorumki artik, bu cocuklar kesinlikle hic bir zaman yumurtasini veren bayani bulamiycaklari icin neden piskolojikmen bunalima sokayim...yani düsün sen ögreniyorsun bugün donasyon oldugunu insan elbette merakdan catlar nerdeyse, kimin genlerinden olustum diye......ve sen bunu ögrenemezsen annene ve babana kizmazmisin? yani bu konuda senin derin düsüncelerini bilmek isterim canim.....ben senin yerinde olsam bilhassa kardesine yani ablasina - senin kizina - hic demem.......cok tehlikeli durum bence..düsün senin kizinda yarin birgün evlenicek belki erkek arkadasina, kocasina diycek derken bir kisiye dersin bir kac kisi ögrenir. ben inanmiyorum ailede kalir diye.....cünkü senin evladinin da bir gün ailesi olucak...birde ileride iki kardes haliyle ufak tartismada ya derse senin bebegine, senin annen annem degil diye? biliyoruz cocuklar bazen cok acimasiz oluyor.....

bu konu zaten insanin bazen aklindan cikmiyor tamam dogru. insan bazen de olsa merak ediyor, acaba benim yumurtalarimdan olsaydi nasil olurlardi diye. ama ne olursa olsun, elbette benim yavrularim benim kanimdan canimdan büyüdler, ben dogurdum ben annesiyim.....

Bu hayatta hiç birşeyi benim basıma gelmez diye düşünmemek lazım.yarin iki kardes mal mülk kavgasına girebilir başka çıkar kavgaları olabilir bu durumda birbirlerine karsı bu durumu kullanabilirler eden iyisi saklamak gizli tutmak .

SEvgili Larax, bende bu konulara bir kac kez deginmistim...ama sonunda karar verdik esimle, hic kimseye bahsetmiycegiz...simdi biliyorum avrupada daha cok anneler babalar cocuklarina daha cocuk yastayken söylüyorlar durumu..bir nevi tamam dogru söylemek var, bir nevide bende diyorumki artik, bu cocuklar kesinlikle hic bir zaman yumurtasini veren bayani bulamiycaklari icin neden piskolojikmen bunalima sokayim...yani düsün sen ögreniyorsun bugün donasyon oldugunu insan elbette merakdan catlar nerdeyse, kimin genlerinden olustum diye......ve sen bunu ögrenemezsen annene ve babana kizmazmisin? yani bu konuda senin derin düsüncelerini bilmek isterim canim.....ben senin yerinde olsam bilhassa kardesine yani ablasina - senin kizina - hic demem.......cok tehlikeli durum bence..düsün senin kizinda yarin birgün evlenicek belki erkek arkadasina, kocasina diycek derken bir kisiye dersin bir kac kisi ögrenir. ben inanmiyorum ailede kalir diye.....cünkü senin evladinin da bir gün ailesi olucak...birde ileride iki kardes haliyle ufak tartismada ya derse senin bebegine, senin annen annem degil diye? biliyoruz cocuklar bazen cok acimasiz oluyor.....

bu konu zaten insanin bazen aklindan cikmiyor tamam dogru. insan bazen de olsa merak ediyor, acaba benim yumurtalarimdan olsaydi nasil olurlardi diye. ama ne olursa olsun, elbette benim yavrularim benim kanimdan canimdan büyüdler, ben dogurdum ben annesiyim.....

Sevgil iBebek ve Atessen
ben konuyu konusacagim aciklayacagim demedimki .<Ilerde cok israr ederse dedim > ki daha coocuk .. ileriye kadar cook zaman gecer..( söylenen bir durum yokki henüz )
Bizim evde alsa bu konu konusulmuyor ne kendi yumrutam nede digeri ... bu konuda sakin olabilirsin cnm
Zaten sakin bir ev hayatimiz var.. her saat bu konualar gecmez bizim evde ..

icin rahat olsun .. her seyin bilincindeyiz ...
bu konuda tekrar asla yorum yapmyiorum fikrimde budur ..
asla tartisma konusuunada getirmiyorum. kendi düsüncemi paylastim .
yolunuz acik olsun arkadaslar.
iyi günler diliyorum
hoscakalin

Doktoruma galiba hafatya gidecegim kismetse.Doktorum hem kiz arkadasim hemde cook iyi bir doktor dalinda memnunum aslinda.
ama her seye para alinca sinirlendim cook kan tahlilime bile para talep edicne sinir aoldum .almanya yasalarinda hamile odlugun an devlet korumasindasin. zaten özel sigirtaliyim anlamadim sinirlendim birden . degsieyim hemen dedim..)))
Burda her alet son model süper cikiyor ve dopleri bile var, almanya bu konuda cook gelismis sanki 5* otel gibi klinikler ondan sorunum yok sükür.
Eger sende böyle durum varsa tabiki iyi bir yere gdiebilirsin ,hakkinda zaten cnm.
Bende alttan istemem dedim ama sorun olmaz daha iyi görecegiz diyor hep ,üstten göremem demisti en son hamilleigimde alttan bakti bebekleri kanama ile kaybettim ,ama tabiki onu allah bilir..tek bildigim kanama basladi baktiktan sonra..
Evet Pruloton depot 500 mg veridler5 adet hepsini kullandim 3 adet te yedekelrim var kanamam olursa diye evde bulunduruyorum ..kanamadan hepsini kaybettigim iicn bu bneim can simidim cnm .ondan ona göre fazla aldim koydum..
Digerleride Progestan kapsül ve estrofem birde cook önemli kan sulandirci clexane ignem var gün asiri vuruluyorum yakalsik 3 ay kadar kullanacagim.
Evet bneimde yumurta donasyonu ..5.defadir gidiyordum .

sen ansilsin? nerdesin ?
Hnagi sehirdesin ?
kacinci seninki?
Sen neler yaptin? ne zaman gideceksin doktora?
görüsmek üzere svegiler

Slm canim, evet haklisin degistireyim. Ilk önce bir doktor bulmam lazim, ondan sonra randevu ayarlarim. Ay ins. bu sefer tutunurlar, cok zor bir sey düsük. Psikolojim bozuldu resmen, kücük kizim bile gördü. Neyseki kücük daha anlamiyor. Simdilik gögüslerin sisliginden baska hic bir belirti yok. benim bulantim olur normalde, demekki HCG cok yükselmedi daha. Bende ikiz istiyorum, ama degerlerim tek gibi duruyor. Ben isvicredeyim. Bu benim donasyonda besinci. kendi denemelerimde var daha önceden. Sende hamilelik belirtileri neler?
öptm

Bu hayatta hiç birşeyi benim basıma gelmez diye düşünmemek lazım.yarin iki kardes mal mülk kavgasına girebilir başka çıkar kavgaları olabilir bu durumda birbirlerine karsı bu durumu kullanabilirler eden iyisi saklamak gizli tutmak .

benimde kizim var ama asla bilmez bilmeyecekte bugun kabullense yarin öbür gün miras söz konusu oldugunda dislar kardesini haaa öle birisi degil ama valla kimse benim cocugum yapmaz demesin bende demiyorum para hersey yaptiriyor en iyisi esimle benim disimda kimsenin bilmemesi yani

Sükür iyi gidiyor cnaim haftaya kalp atisini duymaya gdiecegim kistemse insallah ..süpriz yaparda iki kese olursa cook mutlu olacagimm..

Canım hayırlı olsun hamileliğin,inan çok çok sevindim,cepten takip ediyorum ama hala bulantı durumum çok iyi olmadığından oradan mesaj yazamıyorum,işlerde bu sıra yoğun,kusura bakma ne olur çok geç kutlama yapıyorum,Allahım inşallah ikiz gebelik olur hem de bir kız bir oğlan:) Sağsalim taşımanı nasip etsin güzel Allahım,sağlıkla sıhhatle 40 hafta sonra kucağına almayı nasip etsin:nazar: Sakın sakın artık endişelenme,herşey yolunda gidecek hep pozitif düşün güzel arkadaşım,Allahım çok güzel bir duygu bütün arkadaşlarımıza yaşatsın inşallah,sağlıkla kal güzel arkadaşım:)

her zaman olduğu gibi parayı alana kadar yüzüne gülüyorlar parayı aldıkları anda herşey pitiyor sen olnar için artık yoksun verda hanım birkere aramadı bile sonucu gül hanımla görüştük oda iki gün sonra tekrar yaptırın dedi telofonu kapattı sonrasında neyaptınız diye nearayan var ne soran sen olnarın gözünde yüro sun insan olarak gömüyolar seninde duyguların olduğunu düşün müyolar bile seni teselli edecek bir güzel söz dumak bile yeterli olabilirdi insan olmak önemli.

üzüldüm... ben firdevs hanımın asistanı ile konuştuğumda çok sıcak davrandılar gerçekten parayı alana kadarmı ilgileri? sonuçta bunun sonrası da var ayıp etmişler saygısızlık yani bence verda hanımla konuş neden aramadığını takip edilmediğinin hesabını sor o kadar para bayıyo insan oraya bi zahmet hastasınıda takip ediversin sinirlendim şimdi.:20::20::20:

Arkadaslar

efsune sanirim üyelikden cikti -bir haberiniz varmi? ismine tuslayinca öyle bir haber var.

acaba neden bir bilginiz varmi. bu forumu acan efsune, birde kapanmasin burasi - insallah öyle bisey olmazda...

her zaman olduğu gibi parayı alana kadar yüzüne gülüyorlar parayı aldıkları anda herşey pitiyor sen olnar için artık yoksun verda hanım birkere aramadı bile sonucu gül hanımla görüştük oda iki gün sonra tekrar yaptırın dedi telofonu kapattı sonrasında neyaptınız diye nearayan var ne soran sen olnarın gözünde yüro sun insan olarak gömüyolar seninde duyguların olduğunu düşün müyolar bile seni teselli edecek bir güzel söz dumak bile yeterli olabilirdi insan olmak önemli.

selam canim
inan cok üzüldüm, ama hep öyle degiller diye düsünüyorum. tamam verda hanim hakknda bisey diyemem. firdevs hanim ve assistani gercekten öyle degil, ben yani öyle yasamadim.....

arkadasin dedigi gibi bence onlara acik fikrini söylemen gerek, hem sen rahatlarsin, hemde karis taraf icin bilmeleri iyidir bence

Sevgil iBebek ve Atessen
ben konuyu konusacagim aciklayacagim demedimki .<Ilerde cok israr ederse dedim > ki daha coocuk .. ileriye kadar cook zaman gecer..( söylenen bir durum yokki henüz )
Bizim evde alsa bu konu konusulmuyor ne kendi yumrutam nede digeri ... bu konuda sakin olabilirsin cnm
Zaten sakin bir ev hayatimiz var.. her saat bu konualar gecmez bizim evde ..

icin rahat olsun .. her seyin bilincindeyiz ...
bu konuda tekrar asla yorum yapmyiorum fikrimde budur ..
asla tartisma konusuunada getirmiyorum. kendi düsüncemi paylastim .
yolunuz acik olsun arkadaslar.
iyi günler diliyorum
hoscakalin

sanirim beni yanlis anladin Larax..elbette herseyin bilincindesindir...ben sadece acik fikrimi söyledim...asla tartism konusunda getirmiyorum yazmissin..elbette herkesin kendi bilecegi sey, neyi tartisip tartirsmak istemedigi..bende aynen düsüncemi paylastim...senin de yolun acik olsun..

canim, nasilsin? nasil gidiyor hamilelik -bebisler ne durumda, kac gram oldular, hissediyormusun oynadiklarini :))

ben iyiyim canim, bebislerimle ugarsiyorum...bu ara biraz mizmizlar, cok agliyorlar, büyümü asamasi ondan diyorlar..her bebegin 8 büyüme asamasi varmis, o dönemlerde biraz huysuz olurlarmis....birde kucaga cok alistilar :) ikisi bir istedigi zaman iste bir anne olarak insan sasiriyor :)
ay canim, ne gibi hazirliklar yaptin simdiye kadar?

Arkadaslar

efsune sanirim üyelikden cikti -bir haberiniz varmi? ismine tuslayinca öyle bir haber var.

acaba nedenüyelik bir bilginiz varmi. bu forumu acan efsune, birde kapanmasin burassanmınsallah öyle bisey olmazda...

Canım buranın kapanmasını bendecanım se istemem.burası benim günlük ziyaret ettiğim bir yer ve hayatımda kocaman bir yer dolduruyor.efsunenin üyelik durumunu bilmiyorum ama bu durumdan dolayı formun kapatılacağını sanmıyorum.tabi kapatılsa birdaha iletişime nasıl geçeriz onuda bilmiyorum.canım senin aracılığınla burdan efsuneye seslenelim ara sıra buraya uğrarsa seviniriz.

Back
X