ay canlarim ya, inan anlayamiyorum sizn doktorunuz neden omeprazol tavsiye etmiyor. bosuna migde yanmasini cekiyorsunuz, gercekten. bende ölüyordum migde yanmasindan, bir aldim o hapi nasil rahatladim anlatamam..baska hic bir sey fayda etmedi. internet dede okuyabilirsiniz, fötus da zarar görülmemistir o ilacdan dolayi, 12. haftadan sonra alinirsa hic sorun yok. burda benim doktorum yillarin doktoru ve hic birsey olmaz dedi, cok yanma cekenler hep aliyor dedi. tanidigim baska bir doktora da sormustum oda alabilirsin dedi, ve internet de okudum ordada alinabildigini gerekirse yaziyordu. ama tabii siz bilirsiniiz. yani benim bebisler masallah saglikli hic bir zarar gelmedi onlara.
lalita - evet canim ikiz bebekde biraz sabir gerek, sabirli degilim diyorsun, ama inan bana ögreniyorsun canim..zamanla mecburen öyle oluyor....ilk 3 ay uykusuz cok kalicaksin, bazen 2 saate bir, bazen 1.5 saatte bir geceleri kalkiyordum, öglen ne zaman vakit bulursan hemen kafayi vurup yaticaksin, evine ilk zaman fazla misafir kabul etmiyceksin, kendin iyi dinlenmen lazimki bebislerine de iy bakasin. ama 4 aya girdiktren sonra geceleri cok sIk kalkmiyorlar, aksam yatip sabah kalkiyorlar cogu zaman..ama inan cok ama cok zevkli arkadasim

waltkrayburg canim, sen nasilsin arkadasim? demek seninde migden cok yaniyo

bebisin simdi kac gram oldu canim?