ya ne kadar güzel yazmışınız çok duygulandım okurken![]()
Aynen aynen ben de çok duygulandım. İyi ki varsın Alpilkniur........
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ya ne kadar güzel yazmışınız çok duygulandım okurken![]()
Kızlar adet söktürücü olarak bildiğiniz birşeyler var mı doğal olan? Ben hala dünden bugüne çok az 1ped kirlenecek kadar oldum. Durum vahim canım çok sıkılıyor bu durumaaaa...Ne yapsam? ???
Canım çok sağol inşallah başaracağız hep birlikte. Hep birlikte diyorum çünkü gerçekten hep birlikte biz bir totem topluluğu olduk burada hepimiz birimiz birimiz hepimiz için. Bugün lekelenme bir kaç damla kana dönüştü ama tam sökülmediğim için henüz ilaç protokolüm başlamadı. Heyecan dorukta yine :))))) )yüreklerimiz dayanamayıp iflas edecek diye korkuyorum :)) bu kadar adrenaline :)))
Kızlar adet söktürücü olarak bildiğiniz birşeyler var mı doğal olan? Ben hala dünden bugüne çok az 1ped kirlenecek kadar oldum. Durum vahim canım çok sıkılıyor bu durumaaaa...Ne yapsam? ???
Benide unutmayin! Bende varim bu sene, 2013 deki iki düsükten sonra.-(( Allahim artik son olur bu cile..Hepimiz mutlu dönecegiz bu sene insallah Kibristan. Subatta düsükle ilgili testlerim yapilacak, bende de heyecan dorukta, acaba bir sey cikacak mi diye. Düsükten sonra ne kadar ara veriliyor, bilen var mi? Ben daha sormadim ama, 3-4 ay gibi düsünüyorum.
Sevgili KİVFA
Sen bizden sonra gideceksin o zaman Ocakta Zenann gidecek, Şubatta ben, sonra sen, sonra ALPİLKNUR...
İnşallah hepimizim olumlu olur...2014 inşallah olumlu olur....
Ayyyyy çok sevindim.Allahım kucağımıza hayırlısıyla almayıda nasip etsinnn.2014 bereketli olsunnnn....
inşallah degerin saglıklı şekilde artar.bende çarşamba doktora gidicem...inşallah güzel haberlerle gelirim...öpūyorummm
Kızlar benim bir sonra ki adete kaldı. Gelmedi gitti bu adet yarın tekrar ilaca başlayacağım hayırlısı diyelim artık yapacak bir şey yok geç olsun da güç olmasın POZİTİF olsun :)))
Kızlar benim bir sonra ki adete kaldı. Gelmedi gitti bu adet yarın tekrar ilaca başlayacağım hayırlısı diyelim artık yapacak bir şey yok geç olsun da güç olmasın POZİTİF olsun :)))
geç olsun güç olmasın canım bende inşallah önümuzdeki ay sonuna doğru tedaviye başlayıp mart gibi transfere gidicem inşallah bu kez bizimde olurr
Hayirlisi olsun canim demekki su an dogru zamsn degilmis .belki kendine zaman taniman daha iyi olacak bedenen ve ruhen biraz dahs rahatlarsin ozaman adetinde istedigin gibi olur .hersey gonlunce olsun
Beraber gideriz eslemsena:)))) Benim de 21 gün ilaç 7 gün bekle adet ol 14 . günü bekle etti sana 40 gün beraber olabilir bu durumda :))))
Aynen aynen bcemre hem paramızın bir kısmı da eksikti hem onu tamamlarız :) Firdevs hanım da aynı şeyi söyledi doğru zaman şimdi değilmiş dedi. İnanıyorum bu sefer başaracağız...
Zenann hayırlısı olsun..Benimle aynı zaman denk gelmeyeceksin o zaman sen.Ben ŞUBAT sizler MART o zaman...Bak ne güzel hem tam hazırlamadan yolada çıkmıyorlar...
Paran kısmı zaten acı bir durum bir ton para veriyorsun elde var sıfır...Olsunda geç olsun boşver :::))
Beraber gideriz eslemsena:)))) Benim de 21 gün ilaç 7 gün bekle adet ol 14 . günü bekle etti sana 40 gün beraber olabilir bu durumda :))))
Aynen aynen bcemre hem paramızın bir kısmı da eksikti hem onu tamamlarız :) Firdevs hanım da aynı şeyi söyledi doğru zaman şimdi değilmiş dedi. İnanıyorum bu sefer başaracağız...