Banada cok guzel seyler yazmisti hatta bigece uykum kacmistida okuyunca moralim duzelmistiii..
Seni seviyoruz alpilknur..hikayeni bilmiyorum ama sanada dua ediyorum tatlim :))
Bana gelince iki gun sonraki hcg de iyi cikti cok sukur..simdi haftaya doktora gidecegim..
Haz 29 doktora gittinmi canim ne oldu habersiz birakma bizi :)))
Hepinizi opuyorum, tebrikleriniz icin tesekkur ederim. .

Kızlar adet söktürücü olarak bildiğiniz birşeyler var mı doğal olan? Ben hala dünden bugüne çok az 1ped kirlenecek kadar oldum. Durum vahim canım çok sıkılıyor bu durumaaaa...Ne yapsam? ???

Kızlar adet söktürücü olarak bildiğiniz birşeyler var mı doğal olan? Ben hala dünden bugüne çok az 1ped kirlenecek kadar oldum. Durum vahim canım çok sıkılıyor bu durumaaaa...Ne yapsam? ???

Canim ibrahim saracoglu na ait sogan kuru var internetten bulabilirsin istersen onu deneyebilirsin.bu kurun cok iyi oldugunu soyluyorlar.ayrica stres yapma sen bunu kafaya taktikca daha kotuye gider zorda olsa biraz rahat olmaya calis .sevgiler

Canım çok sağol inşallah başaracağız hep birlikte. Hep birlikte diyorum çünkü gerçekten hep birlikte biz bir totem topluluğu olduk burada hepimiz birimiz birimiz hepimiz için. Bugün lekelenme bir kaç damla kana dönüştü ama tam sökülmediğim için henüz ilaç protokolüm başlamadı. Heyecan dorukta yine :))))) )yüreklerimiz dayanamayıp iflas edecek diye korkuyorum :)) bu kadar adrenaline :)))

Benide unutmayin! Bende varim bu sene, 2013 deki iki düsükten sonra.-(( Allahim artik son olur bu cile..Hepimiz mutlu dönecegiz bu sene insallah Kibristan. Subatta düsükle ilgili testlerim yapilacak, bende de heyecan dorukta, acaba bir sey cikacak mi diye. Düsükten sonra ne kadar ara veriliyor, bilen var mi? Ben daha sormadim ama, 3-4 ay gibi düsünüyorum.

Sevgili Zenann evet bencede stres yapma..Az olması yetmezmiymişki bende tam olarak bilemiyorum ama...
Dualarımız seninle....
Bu arada bende bu gün benden ve eşimden istenen tahlilleri yaptırdım.
Fotoğrafları ayarladım...Bizden foto istediler sizlerdende istenmiştir.Cuma günü herşeyi mail ile göndereceğim

Benide unutmayin! Bende varim bu sene, 2013 deki iki düsükten sonra.-(( Allahim artik son olur bu cile..Hepimiz mutlu dönecegiz bu sene insallah Kibristan. Subatta düsükle ilgili testlerim yapilacak, bende de heyecan dorukta, acaba bir sey cikacak mi diye. Düsükten sonra ne kadar ara veriliyor, bilen var mi? Ben daha sormadim ama, 3-4 ay gibi düsünüyorum.

Sevgili KİVFA
Sen bizden sonra gideceksin o zaman Ocakta Zenann gidecek, Şubatta ben, sonra sen, sonra ALPİLKNUR...
İnşallah hepimizim olumlu olur...2014 inşallah olumlu olur....

Sevgili KİVFA
Sen bizden sonra gideceksin o zaman Ocakta Zenann gidecek, Şubatta ben, sonra sen, sonra ALPİLKNUR...
İnşallah hepimizim olumlu olur...2014 inşallah olumlu olur....

Zenan,Erfat,Kivfa,Alpilknur ve adını yazamadığım emek veren yola çıkacak sevgili arkadaşlar dualarım sizinle Allah yolunuzu açık etsın kucaklarınızı sağlıklı bebişlerle doldursun bir ömür boyu sürecek mutluluklar yaşamayı nasip etsin.Zenancım dediğin gibi biz kocaman bir aileyiz ve gücümüz birarada olmamızdan kaynaklanıyor .inşallaaaah hepimiz Allah'ın izniyle ve yardımıyla başarıcaz ve evlatlarımıza kavuşucaz.sevgilerimle

bu ara işimdeki yoğunluktan pek giremedim ama hep aklımdaydınız geriye doğru bakındım hep güzel haberler alınmış maşallah:)))darısı gidecek olanlara olsun.bende daha tık yok bu gidişle zor eşimle konuşmak bile istemiyorum sanki cam bir duvara dokunucm ve yerle bir olacak o kadar korkuyorum oda konuşmuyor böyle gidiyoruz.sanırım ben daha pineklerim gibi geliyor.bazen çok üzülüyorum özellikle evlilik fotoğraflarına baktığım zamanlar zamanın nasıl geçtiği yılların neler yaşattığını ve neleri aldığını farkediyorum.

hepiniz öpüyorum hep aklımdasınız ve duamda dua ile...

Ayyyyy çok sevindim.Allahım kucağımıza hayırlısıyla almayıda nasip etsinnn.2014 bereketli olsunnnn....
inşallah degerin saglıklı şekilde artar.bende çarşamba doktora gidicem...inşallah güzel haberlerle gelirim...öpūyorummm

Canimmm gittinmi doktora ne oldu gordunuzmu keseyi..
Cok merak ettim..hemen arkandayim cok pis takip ederim :))

Herkese merhaba.. Bu aralar is o kadar yogunki bazen forma bakmaya bile firsatim olmuyor. Iste internete telefondan girdigim icin okuyamadigim, atladigim sayfalar olabiliyor.
Tedaviye baslayan arkadaslar ciktiginiz bu yolda hepinize bol sans diliyorum. Tranferi olup sonuc bekleyenler umarim guzel sonuclar alirsiniz.
Hamile arkadaslar nasilsiniz, nasil gidiyor hamilelik????

mrb kızlar aslında sizi hep takipteyim ama okuyorum pek yazma fırsatım olmuyor bende negatif denemeden bir sorun olmazsa mart gibi transfere gtcem tekrar inşallah amaçok korkuyorum yine olmazsa gücüm kalmıyor diyee.. dua edin hamile arkadaşlar tebrikler sağlıklı kucağınıza alın inş

Kızlar benim bir sonra ki adete kaldı. Gelmedi gitti bu adet yarın tekrar ilaca başlayacağım hayırlısı diyelim artık yapacak bir şey yok geç olsun da güç olmasın POZİTİF olsun :)))

geç olsun güç olmasın canım bende inşallah önümuzdeki ay sonuna doğru tedaviye başlayıp mart gibi transfere gidicem inşallah bu kez bizimde olurr

Kızlar benim bir sonra ki adete kaldı. Gelmedi gitti bu adet yarın tekrar ilaca başlayacağım hayırlısı diyelim artık yapacak bir şey yok geç olsun da güç olmasın POZİTİF olsun :)))

Hayirlisi olsun canim demekki su an dogru zamsn degilmis .belki kendine zaman taniman daha iyi olacak bedenen ve ruhen biraz dahs rahatlarsin ozaman adetinde istedigin gibi olur .hersey gonlunce olsun

geç olsun güç olmasın canım bende inşallah önümuzdeki ay sonuna doğru tedaviye başlayıp mart gibi transfere gidicem inşallah bu kez bizimde olurr

Hayirlisi olsun canim demekki su an dogru zamsn degilmis .belki kendine zaman taniman daha iyi olacak bedenen ve ruhen biraz dahs rahatlarsin ozaman adetinde istedigin gibi olur .hersey gonlunce olsun

Beraber gideriz eslemsena:)))) Benim de 21 gün ilaç 7 gün bekle adet ol 14 . günü bekle etti sana 40 gün beraber olabilir bu durumda :))))
Aynen aynen bcemre hem paramızın bir kısmı da eksikti hem onu tamamlarız :) Firdevs hanım da aynı şeyi söyledi doğru zaman şimdi değilmiş dedi. İnanıyorum bu sefer başaracağız...

Beraber gideriz eslemsena:)))) Benim de 21 gün ilaç 7 gün bekle adet ol 14 . günü bekle etti sana 40 gün beraber olabilir bu durumda :))))
Aynen aynen bcemre hem paramızın bir kısmı da eksikti hem onu tamamlarız :) Firdevs hanım da aynı şeyi söyledi doğru zaman şimdi değilmiş dedi. İnanıyorum bu sefer başaracağız...

Zenann hayırlısı olsun..Benimle aynı zaman denk gelmeyeceksin o zaman sen.Ben ŞUBAT sizler MART o zaman...Bak ne güzel hem tam hazırlamadan yolada çıkmıyorlar...
Paran kısmı zaten acı bir durum bir ton para veriyorsun elde var sıfır...Olsunda geç olsun boşver :::))

Zenann hayırlısı olsun..Benimle aynı zaman denk gelmeyeceksin o zaman sen.Ben ŞUBAT sizler MART o zaman...Bak ne güzel hem tam hazırlamadan yolada çıkmıyorlar...
Paran kısmı zaten acı bir durum bir ton para veriyorsun elde var sıfır...Olsunda geç olsun boşver :::))

O zaman önce sen de sıra biz arkandan geleceğiz. Hakkımıza hayırlısı :) :) Hepimiz sağlıkla kavuşalım bebelerimize ;)

Canım bende cyclo kullaniyorum daha bu pakette 8 tane var o bitikten sonra yeni paket pes peşe gidebiliriz .

Back
X