Tebrikler canim Allah tamamina erdirsin insallaaaah 2 gun sonra ikizlerinin mujdesini verirsin.darisi yola cikmaya hazirlanan ve benim gibi beklemede olan herkesin basina olsun.Allahim hepimize boyle guzel haberleri paylasmayi nasip etsin.sevgilerimle:nazar:

merhaba bu forma ilk defa giriyorum,bu yumurta ve sperm donasyonu nerde yapılıyor?ne problem var ise yapılıyor?lütfen bilgi vverirmisiniz??

merhaba bu forma ilk defa giriyorum,bu yumurta ve sperm donasyonu nerde yapılıyor?ne problem var ise yapılıyor?lütfen bilgi vverirmisiniz??

Esmaumut şöyle geçmiş sayfaları okursan yol gösterici olacağını düşünüyorum. Zaten başlayınca kendini alamıyorsun kapılıp okuyosun heyecanla heyecanlı bir kitap gibi, film gibi biraz :)) Türkiye de bu ikisi de yasal değil dinen de caiz değil. En yakın yavru vatan Kıbrıs ta ......

Merhaba, kibris ve diger ulkelerden bazilarinda yapiliyor.nedenine gelince bence nedenden cok sonuca bakmak lazim cunku pek cok sebep kadin yada erkegi anne baba olmaktan alikoyuyor.o yuzden eger sizde cocuk sahibi olmaya caliciyorsaniz ve her yolu deneyip bunu basaramadiysaniz hangi sebeple olursa olsun evladiniza kavusamadiysaniz sizde bu yontemi deneyebilirsiniz.

Evet gerçekten ilginç. Bakalım bu ay neler olacak. Soğan kürünütekrar ilaca başladığım için yapmadım. İlaç la birlikte olmaz gibi düşündüm.

Insallah budefa hersey yolunda gider ve adetin baslar ama pozitif olmaya calis sanki sen biraz kendini fazlakasiyormussun gibi geliyor bana

Insallah budefa hersey yolunda gider ve adetin baslar ama pozitif olmaya calis sanki sen biraz kendini fazlakasiyormussun gibi geliyor bana
Aynen aynen ;) kasmayacağım takılmayacağım takmayacağım herşey olacağına varır diyorum ama icraata gelince iş olmuyor:(((( sürekli kuruyorum kuruyorum. İnşallah bu sefer mutlu musmutlu olacağız herşey çok güzel olacak :)

Selam arkadaşlar,
çarşamba günü heyecanla doktora gittik..ve doktor keseleri gördü ama kese içinde gelişmenin durmuş olduğunu söyledi.inanamadık başka bir doktora yönlendirdi o da aynı şeyleri söyledi.yıkılďık inanamadık kan tahlili yaptırdık değerim 1ooo den 132 düşmüş.doktorum zaman kaybetmeden kürtaja aldı.perşembe kürtaj oldum.Allahım sabırlar versin... anlam veremedik, doktorum cok büyük şansızlik dedi...alınan parçalar patolojiye gönderildi
iki kesecik varmış, eşime başından beri beni severlermi ben onları cok sevdim diyordum...beni semediler mi bilemiyorum...kanda pıhtılaşmam vardı ilk günden ığne kullanmayada baslamıştım ama.....
nasip deilmissssss
siz moralinizi bozmayın arkadaşlar kalbim sizinle.umarım sizin bebişleriniz sizi çok sever sizi bıramazlar...Allah yardımcınız olsunc

Canim zaten kac gundur senden bir haber alamadim anladim bir problem oldugunu...cok ama cok uzuldum..ama allahim her seyin hayirlisini versin...uzulme inanki basta boyle bir seyin olmasi cok daha iyi olmus..simdi kendini topla ve baska denemeler icin hazirlan...
Butun kalbimle sana sabir ve umut diliyorum..

hamile olan arkadaşlar progeston iğne kullandınızmı kullananlar varsa kaçıncı haftada bıraktınız :53:

Canım eşin ile ilgili sperm tahlili yapılmışmıydı. Sağlıklı sperm seçimi ımsı yöntemi ile mi yapıldı. Yumurtanın kaliteli olması kadar sperm kalitesi de önemli.

Son düzenleme:
evet dünya tüp bebekde olmuştu ordan vermediler iğneyi gitmeden önce tedavi gördüğüm doktorum kullanmamı sölemişti

Sevgili Delal,

Bu igneyi ne kadar kullandin? Ben yalnizca transferden hemen sonra üc gün aralikla dört tane kullanmistim. Maalesef yine düsügüm oldu. Acaba sürekli alsaydim daha mi iyi olurdu, bilmiyorum.

Sevgili Delal,

Bu igneyi ne kadar kullandin? Ben yalnizca transferden hemen sonra üc gün aralikla dört tane kullanmistim. Maalesef yine düsügüm oldu. Acaba sürekli alsaydim daha mi iyi olurdu, bilmiyorum.

kivfa ben transferden 3 gün önce kullanmaya başlamıştım ve 12 haftadır her gün iki ampul kullanıyorum normalde 3 ay kullanmam gerekiyomuş ama daha cok bilgim olsun istiyorum tecrübesi olanlardan

kivfa ben transferden 3 gün önce kullanmaya başlamıştım ve 12 haftadır her gün iki ampul kullanıyorum normalde 3 ay kullanmam gerekiyomuş ama daha cok bilgim olsun istiyorum tecrübesi olanlardan[/QUOTE
Canim benim kanamalarim oldugu icin 12.haftaya kadar kullandim 10.haftaya kadar kanamam oldu. seninde kanamalarin yoksa drunu arayip birakabilirsin..senin ignen progenix sanirim gunde 2 yazmissin ben proluton depot kullandim odaha etkili oldugu icin gunaşiri kullandim.

Kivfa sen cok cabuk birakmissin igneyi dusuk olmasi ona bagli muhtemelen..

Âmin canım inşallah hepimiz pozitif haberlerimizi paylaşırız burada Şubat ayı forumda müjdeler peşpeşe gelir:)

SENYOKSUNYA
Demek sende Şubat yolcususun ... Ne güzel inşallah Allah hepimizin yardımcısı olsun...
Bende Şubatta gideceğim dün itibari ile başladık...Dün tahlilleri ve fotoğrafları gönderdim...
İnşallah hepimize hayırlı ve olumlu olur....

Canım çok geçmiş olsun çok zor bir durum Rabbim sabır versin hep hayırlısını istiyoruz allahımızdan hayırlsıı buymuş demek Rabb'imiz yüzümüzü güldürsün sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin hepimizeinşallah toparlayıp tekrar denersin Rabbim yardımcın olsun

Sevgiyle kal ....

Back
X