Teşekkürler canım yaaa inşallah öyle olur.
Çok sağolasın. ...
Test icin acele etme allahin izniyle olacak gununu bekle dualarim seninle ve diger arkadaslarla
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkürler canım yaaa inşallah öyle olur.
Çok sağolasın. ...
Canım bugün nasılsın ? Neler yaptın var mı bir değişiklik bir durum seni merak ediyorum dualarımdasın
Arkadasim bisey olmayacak insallah bende merak ettim seni dunden beri dusunuyorum evet benimde lekelenme oldu sonra iki ped kan geldi off o kotu gunleri dusunmek bile istemihorum cok zor dinlenmek en iyisi wc haric hicbirseye elimi surmedim ama korkma eskilerden aysevide oyle oldu ama simdi ikizleri var papatya40 gerci endiselenmemek elde degil ama lutfen bizi habersiz birakma
Ben 45 yasindayim 5 tup 1 asilamam oldu ancak 5 Denemede esimdeki varikosel tedavi edildi fakat dna hasari daha yeni tespit efildi ve suan tedavi oluyor bende aslinda yumurta donasyonu yapacaktim ama esimin tedavisi cikinca birkez daha tup deneyip olmazsa donasyon.bunlari sunun icin anlattim sende iyice arastir herseyden emin ol cunku hala yumurta ve sperm var diyorsun gercekten kendini haxir hissettiginde bu karari ver .bendede miyom vardi hep sorun olmaz dendi ama bu seferki doktor ilk is onlari aldi.yspilan hersey gercekten cok pahali onun icin iyice dusunup tercihini yapmalisin.insallah hakkinda en hayirli karari verirsin canim
Insallah Rabbim koruriğne yaptırdım biraz önce yatıyorum kalkmiyirum wc dışında ona bile kalkmak istemiyorum çok korkuyorum rabbim bu günleri hayırlısıyla geçirmemizi nasip etsin sağlıklı bebekleri mızı kucağımiza almayi nasip etsin
Bugün kanama daha fazlabiraz önce iğne yaptırdım proluton depot iğne inşallah bişey olmaz çok korkuyorum[/QUOTE
Canım kan testini bir daha ne zaman yapacaksın
Kızlar birde mesela ilk denemeyi yaptınız, sonuç negatif. İkinci deneme için herhangi bi indirim yapılıyormu?
Insallah Rabbim koruriğne yaptırdım biraz önce yatıyorum kalkmiyirum wc dışında ona bile kalkmak istemiyorum çok korkuyorum rabbim bu günleri hayırlısıyla geçirmemizi nasip etsin sağlıklı bebekleri mızı kucağımiza almayi nasip etsin
Rabbim koruyacak inşallah evet sen fazla hareket etme..Duaları seninle, hayırlı günler gelecek.
Erfat sabrına hayran kaldım ben dayanamadım senin gibi. Şimdi vücudumda başladı ufak ufak hissettirmeye.. Hayırlısıyla senyoksunya da atlatacak Allah ın izniyle sen de alacaksın güzel haberini inşallah. ...Rabbim koruyacak inşallah evet sen fazla hareket etme..Duaları seninle, hayırlı günler gelecek.
Hemoroid sorunlarını azaltmak için alınabilecek önlemler nelerdir?
Kabızlığın önlenmesi:.kabızlık dışkılama esnasında daha çok ıkınılması nedeniyle hemoroid belirtilerini kötüleştiren bir durumdur. Lifli gıdalarla beslenerek, bol su içerek, düzenli egzersizlerle ve gerekli durumlarda ilaç kullanılarak kabızlık mutlaka önlenmelidir. Kabızlık önlenmediği ve dışkılar yumuşatılmadığı sürece hiçbir hemoroid tedavisi başarılı olamaz.Pakelerin içeri itilmesi:.Pakeler (hemoroid "memeleri") bazen dışkılama sonrasında dışarı çıkar ve orada kalırlar. Bu durumlarda parmağınızı vazelinle kayganlaştırdıktan sonra bu pakeleri tekrar içeriye ittirmelisiniz. Dışarıda kalan pakeler içlerindeki damarların daha kolay tıkanmasına ve kuruma nedeniyle daha çok ağrı oluşmasına neden olur.Kegel egzersizleri:.bu egzersizler perine (perine vajina girişi ile makat arasında kalan bölgedir) kaslarını güçlendiren egzersizlerdir ve hemoroid tedavisinde ek bir önlem olarak uygulanabilir. Günde en az 50-100 adet Kegel egzersizi yaparak bölge kan akımının hızlanmasına yardımcı olabilirsiniz. Kegel egzersizi yapmak çok basittir: bir parmağınızı vajinanın girişinden içeriye hafifçe yerleştirdikten sonra kaslarınızla parmağınızı sıkıştırmayı deneyin. Bu sıkıştırma hareketi Kegel egzersizidir. Bu egzersiz esnasında perinede bulunan tüm kaslar bir bütün halinde çalışırlar.Eczanede satılan oturma banyoları da belirtilerin hafiflemesine yardımcı olur.
Bugün kanama daha fazlabiraz önce iğne yaptırdım proluton depot iğne inşallah bişey olmaz çok korkuyorum[/QUOTE
Canım kan testini bir daha ne zaman yapacaksın
Rabbim koruyacak inşallah evet sen fazla hareket etme..Duaları seninle, hayırlı günler gelecek.
Îlk deneme yumurta donasyonu 4.500 Euro ikinci deneme indirimli 4.000 Euro. Hayırlı olsun tedavin Rabbim yardımcınız olsun.
Merak eden arkadaşlarım hepinize çok teşekkür ederim eminim hepinizi n dualarindayim hepinizden allah razı olsun
Düne göre bugün daha iyiyim kanama daha az :) allahın izniyle bebekleri mi sağ salim kucağıma alacağım :) Rabbim hepimizi korusun
Sevgiler