Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar Merhaba
Benim bugün çok kanamam oldu suan hastanede yatıyorum dua edin benim için
Kızlar Merhaba
sessiz takipteydim laptop bozuktu cepten okuyordum şimdi hallettik:))
nasılsınız kızlar:)) yeni hamişlerimiz tebrik diyorum.zenan,umudumvar,senyoksunya diğer aklıma gelmeyenler.
Ne güzel ne kadar pozitif yazmışsın yüreği güzel arkadaşım,ağzına sağlık..Çok çok doğru şeyler de yazmışsın,aranızdaki en yaşlı üye benim herhalde,ben pes etmeyip,devam edip bu güzelliğe adım attıysam hiç birinizin bırakmak için nedeni olmamalı,elimizden geleni yapalım gerisi Allaha kalmış,en azından ileride keşke dememeiş oluruz,hamilelik hakikaten hepimizin yaşaması gereken muhteşem bir deneyimmiş,Allahım hepinize tattırsın,sanırım anneliğin tadına doyum olmayacak,inşallah bu yola baş koyan hepimiz bu güzelliği yaşayacağız,ben hep inandım,siz de inanın güzel arkadaşlarım![]()
Canım yaaa
Zenanncım seni de çok tebrik ediyorum,Allah tamamına erdirsin,sağsalim çok güzel bir hamilelik geçirtip kucağına almanı nasip etsin,bende forma pek giremiyorum,şimdi geriye dönük okumaya başladım,neden sağa sola yatamıyorsun merak ettim,dr unla konuştunmu?
Saol canım inşallah bebislerim benimledir hic bir şey hiissetmeynce korkuyorum daha oncede negatif alinca
Canım yaaa
Zenanncım seni de çok tebrik ediyorum,Allah tamamına erdirsin,sağsalim çok güzel bir hamilelik geçirtip kucağına almanı nasip etsin,bende forma pek giremiyorum,şimdi geriye dönük okumaya başladım,neden sağa sola yatamıyorsun merak ettim,dr unla konuştunmu?
Çok teşekkür ederim iyi dileklerin için. Evet sadece sırt üstü yatabiliyorum anlayamadığım bir şekilde :)) herhalde ikiz birisi sağ tarafa birisi sol tarafa yerleşti :)))) henüz doktora gitmedim haftaya gitmeyi planlıyorum. Vajinal ultrasondan korkanlardanım dolayısıyla doktora soramadım...
Canım yaaa çok geçmiş olsun dualarımızdasınız... Annemle çocukken günlere giderdim kadın muhabbetinden hafızamda kalan ayyy 9 ay kanamam oldu diye anlatırlardı herhalde seninde hamileliğin kanamalı geçecek. Allahın izniyle azimli cimcimeler seni bırakmayacaklar. Rabbim yardımcınız olsun. ..
Canım çok geçmiş olsun,sakin ol,endişelenme,bazen 9 ay boyunca kanaması olan bile oluyormuş,çok çok kanamalı olan bir yığın hasta hikayesi duydum maşallah sağsalim çocuklarına kavuşuyorlar,Allahım yanında olsun,dualarımız seninle ve küçük mucizelerinle![]()
Valla canım vok korkuyorum duygusalim Ağlıyorum. Sen neden sagina soluna yatamiyon canm agrimi oluyor
Hu huuu arkadaşım nasılsın neler yapıyorsun ? Teste az kaldı dimi hangi gündü ver artık mutlu haberi coşalım sevinelim![]()
Canim cok sagol moral oldun bana.13 yildir ilac kullaniyorum.rahim filmi cektirdim.rahim 50mm×30mm yaziyordu 2 yil onceydi .
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ay canm test daha 27 si persembe ama pazar sekizinci gun yaptirip sonucu alayim kafayi yicem kesin digeri deki gibi hissediyorum olmadi gibi qma insallah yaniliyorumdur
Yaaaa sen neden hiç söylediklerimize kulak asmıyorsun acaba ? Kafayı yemeyi bırak bebişlere iyi bak çünkü hamilesin şeker :) eğer yaptıracaksan kan testi yaptır da kesin olsun sonucuna dansöz oynatacağız :)
Kızlar Merhaba
Teşekkür ederim Inşallah Rabbim korur bırakmazlar benisuan görünen düşük tehlikesi var iğne ilaç serum vs rabbimin izniyle hiç bir şey olmaz inşallah
Canım bugün nasılsın kanaman durmuştur diye düşünüyorum gece boyunca dua ettim sana ve bebişlerine. Hastanede misin hala çıktın mı?
Teşekkür ederim Inşallah Rabbim korur bırakmazlar benisuan görünen düşük tehlikesi var iğne ilaç serum vs rabbimin izniyle hiç bir şey olmaz inşallah
Canım bugün nasılsın kanaman durmuştur diye düşünüyorum gece boyunca dua ettim sana ve bebişlerine. Hastanede misin hala çıktın mı?
Allah hepinizden razi olsun
çıktım evet evdeyim çok hafif lekelenme var insallah bir daha yaşamam iki bebeğimiz inde kalp atışını gördük ilkini duydum bile çok şükür Rabbime inşallah mutlulugumuz tamamlanır doğduğu günlerde görürüz hayırlısıyla
Neden oluyormuş bu kanamalar yoksa yaramazlık mı yapıyorsun :)) Rabbim bir daha yaşatmasın inşallah
çıktım evet evdeyim çok hafif lekelenme var insallah bir daha yaşamam iki bebeğimiz inde kalp atışını gördük ilkini duydum bile çok şükür Rabbime inşallah mutlulugumuz tamamlanır doğduğu günlerde görürüz hayırlısıyla
Geçmiş olsun ve artık son olsun bu türlü aksilikler senden ve bebisler inden uzak olsun insallah.iyi olmaniza cok sevindim canim benim allahin izniyle hep seninle olacaklar.sevgilerimle![]()
Geçmiş olsun ve artık son olsun bu türlü aksilikler senden ve bebisler inden uzak olsun insallah.iyi olmaniza cok sevindim canim benim allahin izniyle hep seninle olacaklar.sevgilerimle![]()
Tekrar yazina rastladim sevindim,yeni tedavin hayirli olsun insallah bu sefer anne olacaksin..
duamiz sizinle.
sevgiler
Cok az girdigim icin tek tek yazamyiorum son yazialari okudum.
acil sifalar dilyiorum ,hastanede yatmis cikmissin cok gecmis olsun..Korkma derim emin ellerdesindir hastanede gerekli müdahale yapilmistir..
5 ay boyunca hergün kanama geciren biri olarak bol bol dinlen su ic ve ilk haftariysa cok kanamamn varsa doktorunla kontaga gec yada klinige gidersin..
Ikizlerine sevindim insallah allahim tammaina erdirecektir..
dualirmiz sizinle..
sevgiler.