Gunaydin Kizlar,
Dun baya bir zor gun gecirdikten sonra ( sonuclar 3 gunde gelir denildi ama ben 4'de DR aradim gelmedi dediler...stress doruktaydi ve 5 gibi tel. caliyor...Dr kabinesi...size guzel bir haberimiz var dediler...)
evet Kizlar bende hamileyim......ne guzel bir duygu anlatamam....agladim, insallah rabbim saglikli, sihhatli olmamizi saglar ve saglikli bir hamilelik ve bebisler getiririz dunyaya.

Yuce Rabbim butun bu yolda olan ailelerin isteklerine kavustursun....tek sey pes etmemek, dogru kararlar vermek ve dogru Dr.larla karsilastirsin...amin!
Bu gun Dr gidecegim cunku burada hamilelik proseduru nasil hic bir bilgim yok....zaten kan tahlillerim icin bile rica ederek yaptirdim hepsini..tedaviyi yurtdisinda yaptirdigimiz icin yardim etmiyorlar....daha once hep Private yaptiriyorduk ve inanin koy buyuk para ....yinede bazi islemleri Ozel'de yaptiralacak gibi gozukuyor ,,,,burada fazla scan felan yapilmiyor.
Umudumwaar, inan canim olacagina, cunku olacak...ve insallah senin guzel haberlerinide okuyacagiz burada.
Anatoli , arkadasim senide cok cok tebrik ederim



kiz seninkiler ucuz gibi gozukuyor canim maasallah.
Dilerimki Yuce Rabbim bizlerimize guzel bir hamilelik, saglikli durumda ve guzel bir bebisler ve gelismeler nasip etsin...cok duygulaniyorum ve tuylerim diken diken oluyor!
Hayirli ve huzurlu cumalar,
Sevgilerimle