Tesekkurler Anatoli! yillardir bu yolda oldugumuz icin her zaman bir umut...ve hep negatif gorunce baya bir travma oluyor...insallah kan'da pozitif cikar...gercekten cok zor boyle beklemek.

Sen nasilsin? idrar testi yaptinmi?

Sevgilerimle

Hah işte böyle görmek istiyorum seni.

Olumlu düşün kanda pozitif çıkacak inşallah

Ah canım bilmez miyim umut umut umut....

Her adet öncesi başlayan adette bile acaba geç yumurtlama olmuş mudur dedirten umut.

Neler yaşadık bu yolda :50:

Dün yaptım canım gene çift çizgi çıktı ama kan testini görmeden sevinmeyeceğim.

Çünkü idrar testleri yanıltıcı olabiliyor.

Kendine iyi bak öptüm :16:

Merhaba Peaces,

Herseyden once gecmis olsun!

Canim senden ozur diliyerek soyluyorum ama pihtilasmami var?siyah kan ve pihtilimi geliyor adetin? pihtilasma varsa haberin olsun control hapi iyi gelmiyor, kani dahada pihtilastiriyor...

Canim insallah hersey yolundadir, insanin vucutu oyle bir mucizeki....ama hersey beyinde bittiyor, biz nasil dusunursek o geri donuyor bize...dolayisiyla pozitif dusun ve insallah en kisa zamanda bebislerimize ulasacagiz.

Kendine iyi bak,

Canım aldın mı estradiol değerini???

İnşallah tedavin başlar.

Olumlu haberlerini bekliyoruz.

Bize haber vermeyi unutma :18: :18: :18:

Merhaba Anatolya20,

E2 testini yarın sabah yaptırıp,inşallah óğlen sonucu hastaneye bildirecem,

Derste olacağím için akşamda sizinle paylaşırım,

Allah'ím burdaki ve isteyen herkese nasip etsin gónlündekini,

Benden şimdilik bu kadar,

Kan tahlili sonucunuz ne zaman belli oluyor?

Herşey rast gitsin'

Kendinize çok iyi bakın,

Keyfimiz ve umudumuz daim olsun,

Sevgiler,selamlar:)

İyi akşamlar arkadaşlar,
Sevgili Anatolya20,Ben e2 sonucunu aldım,neyseki değer 50'den küçük çıktı,
Hastaneye bildirdim iyi dediler,Ancak tedaviye haftaya çarşamba olarak başlancak,
Nedenide rahim kalınlığını öncelikle artıralım dediler,
Bunun içinde 1 hafta estrofen kullacağım,birde elevit ve coraspin,
Haftaya çarşamba inşallah progestoren vs gibi diğer tedavi ilaçlarını 2 hafta kullanıp,nisan sonu gibi inşallah bana da kıbrıs yolu gözükecek,
İnşallah keyifler yerindedir,
Sevgilerimle,selamlar...

İyi akşamlar arkadaşlar,
Hastaneye bildirdim iyi dediler,Ancak tedaviye haftaya çarşamba olarak başlancak,
Haftaya çarşamba inşallah progestoren vs gibi diğer tedavi ilaçlarını 2 hafta kullanıp,nisan sonu gibi inşallah bana da kıbrıs yolu gözükecek,
Sevgilerimle,selamlar...

Çok sevindim canım. İnşallah rahim kalınlığın da artacak.

Progesteron testinde güzel çıkınca önünde bir engel kalmayacak inşallah.

Ver elini Kıbrıs ver elini bebişlerrrrr. :49::49:

Canım nerelerdesin??

Yarın büyük gün ve ben çok heyecanlıyım. :18::18::18:

Sen de heyecanlı mısın?

İnşallah yarın güzel haberler alacağız arkadaşım :emir_bebek:

Çok sevindim canım. İnşallah rahim kalınlığın da artacak.

Progesteron testinde güzel çıkınca önünde bir engel kalmayacak inşallah.

Ver elini Kıbrıs ver elini bebişlerrrrr. :49::49:

Canım inşallah:)))
Hep iyi haberler duyalım hayırlısí ile.
Yarín heyecanla bekliyoruz güzel sonucunu.
Sevgiler.

İyi akşamlar arkadaşlar,
Sevgilerimle,selamlar...

Super bu Umudumwaar!:46: Haydi gozun aydin....gelecek haftada yaptiriin Progesteronu..ve Nisan sonu baslarsin tedavine...ve hersey istedigin gibi olacak canim!
Ben hep tedavilerimi ilk baharda yaptim, mart/nisan gibi cunku bu aylar doganin, topragin, uyandigi zaman....agaclar cicekte oluyor, her yer yemsesil ve guzel oluyor...bizde dogagi gibi filizlenip cicekler acacagiz inan bana!

Bizim test gunu bu gun, su an evde esimi bekliyorum bana araba kulanmayida yasaklada kendisi...bizde yurtdisinda oldugum icin testler baya bir sorun umarim sonuclar bu gun cikar.

Sevgilerimle:54:

Canım nerelerdesin??

Yarın büyük gün ve ben çok heyecanlıyım. :18::18::18:

Sen de heyecanlı mısın?

İnşallah yarın güzel haberler alacağız arkadaşım :emir_bebek:

Merhaba Anatoli!

Canim buralardayim ama bilgisayari pek acmiyorum.

Evet canim, gelegele geldik bu onemli gunu, su an ben evde esimi beklemedkteyim kendisi bana araba kulanmayi yasakladi, beni alip hastaneye goturecek test icin. Biz yurt disinda oldugum icin test ve ilav konusunda biraz sikinti cekiyoruz...insallah sonuclar bu gun cikar cunku buranin saglik sistemi berbat, tedaviden onceki e2 ve butun istenen testlerin sonucu 5 buyuk gunde gelmisti!

Bu konularda Turkiye cok ilerlemis....

Neyse butun dileklerim buzel sonuclar almamiz ve saglikli bir hamilelik, saglikli bebeklerimiz olsun amin!

Kendine iyi bak

Super bu Umudumwaar!:46: Haydi gozun aydin....gelecek haftada yaptiriin Progesteronu..ve Nisan sonu baslarsin tedavine...ve hersey istedigin gibi olacak canim!
Ben hep tedavilerimi ilk baharda yaptim, mart/nisan gibi cunku bu aylar doganin, topragin, uyandigi zaman....agaclar cicekte oluyor, her yer yemsesil ve guzel oluyor...bizde dogagi gibi filizlenip cicekler acacagiz inan bana!

Bizim test gunu bu gun, su an evde esimi bekliyorum bana araba kulanmayida yasaklada kendisi...bizde yurtdisinda oldugum icin testler baya bir sorun umarim sonuclar bu gun cikar.

Merhaba Mummytobe,
İnşallah güzel haberlerin gelecek :nazar: :)
Ben sürece başladım bakalım hakkımızda hayırlısı:)
Umudumuz hep var,
Kendine çok iyi bak,sevgiler.

Merhaba Mummytobe,
İnşallah güzel haberlerin gelecek :nazar: :)
Ben sürece başladım bakalım hakkımızda hayırlısı:)
Umudumuz hep var,
Kendine çok iyi bak,sevgiler.

Insallah canim:21::21::49::49: kani verdik geldik...3 gun icinde cikar dediler ama ben 3 gibi doktorumu arayacagim, belli olmaz, sonuclar erken gelebilir...ve insallah guzel degerlerimiz cikar.

Guzel baslamis olman....zaten gorursun cok cabuk gececek....bende cok sabirsizlanmistim, adetim her ay gunu gunu olan adet, marta 1 hafta gecikmeli oldu...bilinc alti iste....olduktan sonrada hemen tedaviye baslamistim cabucak gecti ve biz erken gitmistik Kibrisa, hem dinlenmis oluruz hemde gezeriz diye...araba kiraladik ve bol bol gezdik....ne yazikki iyi degerlendirilmemis... ama pozitif yani da turistler akin edipde oralari batirmamislar....hayat orada cok sakin, ben kalabalik yerlerden hic hoslanmam...bence orada guzel bir isin varsa orasi cennet:52:, Ispanya, Portekiz gibi bir ulke orasi.

Evet canim, UMUT her zaman olmali, Fransizlarin bir sozu var " umut oldukca hayat var demek"....zaten umut olmaz ise istedigine ulasamazsin.....ve zaten hepimizin de cocuklari olacak, her ugrasan kadin bebislerine ulasacak...ben bundan eminim .

Sende kendine iyi bak,

Insallah canim:21::21::49::49: kani verdik geldik...3 gun icinde cikar dediler ama ben 3 gibi doktorumu arayacagim, belli olmaz, sonuclar erken gelebilir...ve insallah guzel degerlerimiz cikar.

Guzel baslamis olman....zaten gorursun cok cabuk gececek....bende cok sabirsizlanmistim, adetim her ay gunu gunu olan adet, marta 1 hafta gecikmeli oldu...bilinc alti iste....olduktan sonrada hemen tedaviye baslamistim cabucak gecti ve biz erken gitmistik Kibrisa, hem dinlenmis oluruz hemde gezeriz diye...araba kiraladik ve bol bol gezdik....ne yazikki iyi degerlendirilmemis... ama pozitif yani da turistler akin edipde oralari batirmamislar....hayat orada cok sakin, ben kalabalik yerlerden hic hoslanmam...bence orada guzel bir isin varsa orasi cennet:52:, Ispanya, Portekiz gibi bir ulke orasi.

Evet canim, UMUT her zaman olmali, Fransizlarin bir sozu var " umut oldukca hayat var demek"....zaten umut olmaz ise istedigine ulasamazsin.....ve zaten hepimizin de cocuklari olacak, her ugrasan kadin bebislerine ulasacak...ben bundan eminim .

Sende kendine iyi bak,

İyi akşamlar Mummytobe,

Yazdıkların çok hoş,

Dediğin gibi isteyen herkese Allah'ım hayırlısı ile verecektir dileklerini,

Yeter ki istemekten ve sabretmekten vazgeçmeyelim,

Hayallerimizin bir zamanı var demek ki,

Ben daha tedavinin başındayım,

Hem şaşkın hem de çok heyecanlıyım,

Şaşkınım çünkü bir umut ışığı olması harika bir duygu,

Heyecanımda yılların verdiği bekleyişlerden kaynaklanıyor,

Güzel haberleri bekliyoruz :nazar:,

Evet Kıbrıs çok sakin ve gelişmemiş bir yer,

Hiç el atılmamış,değerlendirilmemiş,

Oysa ki ne güzel bir deniz ülkesi,

Seni çok öpüyorum,

Kendine iyi bak,

Sevgiler:emir_bebek:

Merhaba Anatoli!

Canim buralardayim ama bilgisayari pek acmiyorum.

Evet canim, gelegele geldik bu onemli gunu, su an ben evde esimi beklemedkteyim kendisi bana araba kulanmayi yasakladi, beni alip hastaneye goturecek test icin. Biz yurt disinda oldugum icin test ve ilav konusunda biraz sikinti cekiyoruz...insallah sonuclar bu gun cikar cunku buranin saglik sistemi berbat, tedaviden onceki e2 ve butun istenen testlerin sonucu 5 buyuk gunde gelmisti!

Bu konularda Turkiye cok ilerlemis....

Neyse butun dileklerim buzel sonuclar almamiz ve saglikli bir hamilelik, saglikli bebeklerimiz olsun amin!

Kendine iyi bak

Canım var mı bir haber??? :18::18::18::18:

İyi akşamlar Mummytobe,

Yazdıkların çok hoş,

Dediğin gibi isteyen herkese Allah'ım hayırlısı ile verecektir dileklerini,

Yeter ki istemekten ve sabretmekten vazgeçmeyelim,

Hayallerimizin bir zamanı var demek ki,

Ben daha tedavinin başındayım,

Hem şaşkın hem de çok heyecanlıyım,

Şaşkınım çünkü bir umut ışığı olması harika bir duygu,

Heyecanımda yılların verdiği bekleyişlerden kaynaklanıyor,

Güzel haberleri bekliyoruz :nazar:,

Evet Kıbrıs çok sakin ve gelişmemiş bir yer,

Hiç el atılmamış,değerlendirilmemiş,

Oysa ki ne güzel bir deniz ülkesi,

Seni çok öpüyorum,

Kendine iyi bak,

Sevgiler:emir_bebek:

Rabbim hiç birimizin umutlarını boşa çevirmesin.

Bu kadar uğraştıktan sonra inşallah sağlıklı, hayırlı bebekler nasip eder bizlere.

Bu arada ben kan sonucumu aldım vee hamileyim

beta hcg değerim 806 çık sanırım 4-5 haftalık.

Kızlar bütün dualarım sizlerle inşallah sziler de yaşayacaksınız bu duyguyu.

Buna inancım tam.

Rabbim inşallah güzel haberlerle güldürecek sizlerin de yüzünü.

Bu kadar uğraştıktan sonra inşallah sağlıklı, hayırlı bebekler nasip eder bizlere.

Buna inancım tam.

Aaay çok güzel bir haber canim ya:)))
Allah tamamına erdirsin,
Keyifle geçsin hamileleğin,
Sağlıkla bebiş-bebişlerinizi kucağınıza alın,
Vee darısıda bizlerin başına,
Kalbimizde umut,yüzümüzde gülücükler daim olsun.sevgiler:)

Aaay çok güzel bir haber canim ya:)))
Allah tamamına erdirsin,
Keyifle geçsin hamileleğin,
Sağlıkla bebiş-bebişlerinizi kucağınıza alın,
Vee darısıda bizlerin başına,
Kalbimizde umut,yüzümüzde gülücükler daim olsun.sevgiler:)

Amin canım Allah razı olsun.

Darısı tabi ki senin, tedaviye başlayanların başına canım.

Senden de güzel haberler alacağız inşallahhh :49::49::49:

Gunaydin Kizlar,:3:

Dun baya bir zor gun gecirdikten sonra ( sonuclar 3 gunde gelir denildi ama ben 4'de DR aradim gelmedi dediler...stress doruktaydi ve 5 gibi tel. caliyor...Dr kabinesi...size guzel bir haberimiz var dediler...)

evet Kizlar bende hamileyim......ne guzel bir duygu anlatamam....agladim, insallah rabbim saglikli, sihhatli olmamizi saglar ve saglikli bir hamilelik ve bebisler getiririz dunyaya.:nazar::emir_bebek:

Yuce Rabbim butun bu yolda olan ailelerin isteklerine kavustursun....tek sey pes etmemek, dogru kararlar vermek ve dogru Dr.larla karsilastirsin...amin!

Bu gun Dr gidecegim cunku burada hamilelik proseduru nasil hic bir bilgim yok....zaten kan tahlillerim icin bile rica ederek yaptirdim hepsini..tedaviyi yurtdisinda yaptirdigimiz icin yardim etmiyorlar....daha once hep Private yaptiriyorduk ve inanin koy buyuk para ....yinede bazi islemleri Ozel'de yaptiralacak gibi gozukuyor ,,,,burada fazla scan felan yapilmiyor.

Umudumwaar, inan canim olacagina, cunku olacak...ve insallah senin guzel haberlerinide okuyacagiz burada.

Anatoli , arkadasim senide cok cok tebrik ederim:46::46::nazar: kiz seninkiler ucuz gibi gozukuyor canim maasallah.

Dilerimki Yuce Rabbim bizlerimize guzel bir hamilelik, saglikli durumda ve guzel bir bebisler ve gelismeler nasip etsin...cok duygulaniyorum ve tuylerim diken diken oluyor!

Hayirli ve huzurlu cumalar,

Sevgilerimle:nazar:

Buna inancım tam.

Kizzzzz Anatoli.......:1::emir_bebek::nazar: seni ve esini tebrik ederim.......... Allahim saglikli hamilelik:49::49: ve saglikli ve hayir bebisler:emir_bebek::emir_bebek: nasip etsin canim...amin!

Maasallah senin degerin baya bir yuksek, benimkinin neredeyse 2 kati...

Canim buradan yazariz haberlerimizi....kendine ve bebislerine iyi bak!

Optum ve tekrar Congratulations!:nazar::emir_bebek::54:

Gunaydin Kizlar,:3:

Dun baya bir zor gun gecirdikten sonra ( sonuclar 3 gunde gelir denildi ama ben 4'de DR aradim gelmedi dediler...stress doruktaydi ve 5 gibi tel. caliyor...Dr kabinesi...size guzel bir haberimiz var dediler...)

evet Kizlar bende hamileyim......ne guzel bir duygu anlatamam....agladim, insallah rabbim saglikli, sihhatli olmamizi saglar ve saglikli bir hamilelik ve bebisler getiririz dunyaya.:nazar::emir_bebek:

Yuce Rabbim butun bu yolda olan ailelerin isteklerine kavustursun....tek sey pes etmemek, dogru kararlar vermek ve dogru Dr.larla karsilastirsin...amin!

Bu gun Dr gidecegim cunku burada hamilelik proseduru nasil hic bir bilgim yok....zaten kan tahlillerim icin bile rica ederek yaptirdim hepsini..tedaviyi yurtdisinda yaptirdigimiz icin yardim etmiyorlar....daha once hep Private yaptiriyorduk ve inanin koy buyuk para ....yinede bazi islemleri Ozel'de yaptiralacak gibi gozukuyor ,,,,burada fazla scan felan yapilmiyor.

Umudumwaar, inan canim olacagina, cunku olacak...ve insallah senin guzel haberlerinide okuyacagiz burada.

Anatoli , arkadasim senide cok cok tebrik ederim:46::46::nazar: kiz seninkiler ucuz gibi gozukuyor canim maasallah.

Dilerimki Yuce Rabbim bizlerimize guzel bir hamilelik, saglikli durumda ve guzel bir bebisler ve gelismeler nasip etsin...cok duygulaniyorum ve tuylerim diken diken oluyor!

Hayirli ve huzurlu cumalar,

Sevgilerimle:nazar:

Ayyy çook güzel bir haber ,çook sevindim:)))

Allah'ím nazarlardan korusun,tamamına sağlıkla sevinçle erdirsin inşallah,

Maşallah tebrik ederim,

Sevgili Mummytobe kendine bebişlerine çok iyi bak,

Amin darısí biz isteyenlerin başına,

Hayírlı cumalar canım benim,sevgilerimle:)

Ayyy çook güzel bir haber ,çook sevindim:)))

Allah'ím nazarlardan korusun,tamamına sağlıkla sevinçle erdirsin inşallah,

Maşallah tebrik ederim,

Sevgili Mummytobe kendine bebişlerine çok iyi bak,

Amin darısí biz isteyenlerin başına,

Hayírlı cumalar canım benim,sevgilerimle:)

Hayirli olsun insAllah sahlikla kucagina alirsin guzel bir hamilelik gecirisin ..Hamilelerin duasi hemen kabul olurmis bizlere dua edermisin bizde hamis kalalim :)

Back
X