Kizlar bende yumurta donasyonu yaptirmak istiyordum tek şansın buydu rahim boyutu 50 ×30 milimetre bunu firdevs hanıma gönderdim bana yüzde 30 şansın olduğunu söylediler sizce ne yapmalıyım benim gibi rahmi küçük olanlar var mıydı tüm umutlarım gitti sanki anne olamayacağım bilmek ne kadar acı. Yumurta donasyonu karar verdim bu seferde yumurta donasyonu ile bile anne olamayacağım

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Umut her zmn vardir cnm durumuna uzuldum rabbim hayirlisiyla derdine derman versin insAllah hepimiz annelik duygusunu yasayalim.

Zenan eslemsena nerdesiniz Nasılsıniz hersey yolundadir inşallah

Evet kimse yok buralarda bizden :(
Canım ben dun bitane kese gordum 10 kalp atimini gormemiz lazim dedi insallah her şey yolunda gider hala cok korkuyorum ben
Sen neler yapiyosun
Zenann sen nerelerdesn

Kızlar burdayım iyiyiz biz :))) evet biz de hem duyduk hem gördük kalp atışlarını bizimkiler de ikiz Rabbim yardımcımız olsun hayırlısıyla sağlıkla alalım kucağımıza inşallah :)

Kızlar burdayım iyiyiz biz :))) evet biz de hem duyduk hem gördük kalp atışlarını bizimkiler de ikiz Rabbim yardımcımız olsun hayırlısıyla sağlıkla alalım kucağımıza inşallah :)

Biz iyi değiliz canım benim dün baya kanamam oldu pihtida hastanede yattım proluton yapldi serum takildi sabh doktor kese duruyr ama kalp atışı iyi kötü denek icin erken dedi suanda hala kahverengi pihtili akinti tuvalete gidince geliyor :((

hamiş kıslarrrrr sizleri gördükçe heyecanım artıyor Rabbim hepinize sağlıklı sıhhatli evlatlar kolay doğumlar nasip etsin
bizlere de dua etmeyi unutmayınnn

Biz iyi değiliz canım benim dün baya kanamam oldu pihtida hastanede yattım proluton yapldi serum takildi sabh doktor kese duruyr ama kalp atışı iyi kötü denek icin erken dedi suanda hala kahverengi pihtili akinti tuvalete gidince geliyor :((

Canım ya :( inşallah yavrun sana sımsıkı tutunur.

Üzülme canım allahın izniyle hiç bir şey olmayacak bende yaşadım :( şimdi hep yatıyorum dikkat et dinlen stres yapma allah yardımcin oldun inşallah hiçbirşey olmayacak

Biz iyi deiliz canım benim dün baya kanamam oldu pihtida hastanede yattım proluton yapldi serum takildi sabh doktor kese duruyr ama kalp atışı iyi kötü denek icin erken dedi suanda hala kahverengi pihtili akinti tuvalete gidince geliyor :((

Sevgili Anatolya20 , Mumytobe;

Hamiş kızlar nasılsınız?

İnşallah herşey yolunda gidiyordur:)

Kendinize çook iyi bakın,sevgiler:)

Hamiş kızlar nasılsınız?

İyiyiz canım. Daha doktora gitmedim.

Alttan bakacak diye 6 haftalık olmasını bekliyorum

Perşembe gidecem inşallah :9::9:

Yarın senden güzel haberler bekliyorum canım.

Kendine iyi bak öpüyorum :16:

İyi olmana çok sevindim.
Hamileliğin rahat geçsin inşallah:)
Yarın haberdar ederim seni.
Kendine dikkat et,sevgilerimle,bende seni öptüm canım.

nasilsiniz kizlar ? benim son ayim biraz zor geciyor Seker yüksek tansiyon vs ama ne yapalim saglik olsun ..sevgili BREEZE dogum yaptimi acaba görüsen varmi ? sevgili bebekcim ikizlerin nasil `? Transfer arkadasim seni göremiyorum dogurdunmu merak ettim karnfilim nasil gidiyor hamilelik `?

merhaba .. bu konuyu kimseyle konuşamıyoruz...dertlesecek kimse yok ..fikir danışacak kimse yok. internette bile sorularıma cevap bulamıyorum. ayni durumda olan biriyle veya yaşayan biriyle konuşmaya o kadar çok ihtiyacım varki.. eşiminde ... 2 defa tüp bebek denedim ve donasyonu doktorum önerdi.. bende erken menapoz eşimde azosperm. eşim 3 kere tese oldu . sperm çıkıyor ama. bende enson 4 yumurta çıktı. biri döllendi. o da tutunamdı.. 3. tekrar denemek istiyoruz. eşimin dondurulmuş spermleri var. bilmiyorum ne yapacağımı kafam çok karışık.........:(((((((:43::43:

Hamiş kızlar nasılsınız?

Merhaba Umudumwar,

Bende iyim sagol, bulantilar basladi ama bol bol dinleniyorum.

Umarim sende iyisin...yanilmiyorsam senin bu gun kontrolun vardi, insallah bize guzel habertler vereceksin canim.:))

Sevgiler
xx

Merhaba Anatoli,

Nasilsin canim, 2inci kan tahlilini yaptirdinmi? buradaki doktorum uygun gormedi bende yaptirmadim .

Bende daha doktora gitmedim, ben gelecek hafta gitmeyi dusunuyorum HIT 14 demisti bana, ama ozele gitmek gerekiyor aradim ama en yakin randevu 22 Nisan....

Nasil gidiyor hamilelik? benim bulantilarim basladi...bu gun baya bir yorgunum.

Guzel haberlerini okuma dilegi ile, optum

nasilsiniz kizlar ? benim son ayim biraz zor geciyor Seker yüksek tansiyon vs ama ne yapalim saglik olsun ..sevgili BREEZE dogum yaptimi acaba görüsen varmi ? sevgili bebekcim ikizlerin nasil `? Transfer arkadasim seni göremiyorum dogurdunmu merak ettim karnfilim nasil gidiyor hamilelik `?

Selam Waltrayburg,

Iyiz canim,

Tebrikler sen yolun sonuna gelmissin canim....ben yolun basindayim ama bendede tansiyon var su an hap kullaniyorum.

Sabret az kalmis , bebislerini kucagina almak.7

Kendine iyi bak

Sevgiler

merhaba .. bu konuyu kimseyle konuşamıyoruz...dertlesecek kimse yok ..fikir danışacak kimse yok. internette bile sorularıma cevap bulamıyorum. ayni durumda olan biriyle veya yaşayan biriyle konuşmaya o kadar çok ihtiyacım varki.. eşiminde ... 2 defa tüp bebek denedim ve donasyonu doktorum önerdi.. bende erken menapoz eşimde azosperm. eşim 3 kere tese oldu . sperm çıkıyor ama. bende enson 4 yumurta çıktı. biri döllendi. o da tutunamdı.. 3. tekrar denemek istiyoruz. eşimin dondurulmuş spermleri var. bilmiyorum ne yapacağımı kafam çok karışık.........:(((((((:43::43:

Hosgeldin aramiza Pretty,

Seni cok iyi anliyorum canim, ama dogru yerdesin.:)

Sorunun cevaplarin sende canim, baskalarinda arama cunku su an onemli olan senin ne hissetigin ve ne istedigin.

Ben 3 defa IVF yaptim ve ne kadar sikintili ( maddi ve manevi) bir surec oldugunu cok iyi biliyorum, helede bir negative alirsan insan yikiliyor ve kendini zor toparliyor.

Ben sana tavsiyem canim kendini daha fazla yorma ve IVF 'e vereceginiz parayi donasyona kulan ve gebe kalman daha yuksek canim, birde insan o kadar yipranipda stress yasamiyor.

Simdi iyice dusun cunku buna kabulenmekte cok zor oluyor, ben baya bir dusundum esim cabucak kabulenip hemen donasyon yapalim demisti en son negative aldigimizda ama ben hop hop yavasla biraz benim halen yumurtalarim var, vs....ama yumurta donasyonu yaptik ve sonuc ++++

Insallah hersey istedigin gibi gider ve dogru kararlari alirsin canim.

Birseyi unutma canim bu senin ve esinin hayati kimselere ne hesap need bilgilendirmek zorunda degilsin

Kendine iyi bak

Sevgiler

Back
X