arkadaşlar merhabalar, forumu uzun süredir takip ediyorum ancak ilk defa yorumda bulunuyorum, kıbrısa gidecekler bunu çok ciddi olarak düşünsün, işlemlerle ilgili size bir kağıt parçası bile verilmiyor, embriyonun nakledilip nakledilmediği, nakledilen embriyonun kalitesinin ne olduğuna dair belgeler, ödeme yaptığınıza dair en ufak bir makbuz, hiçbir şey yok, yapılan iş tamamen merdiven altı ve onların insafına kalmışsınız, forumda girne dünya
tüp bebek doktor berk beyin nezaketinden, ekibindeki hemşire ve elemanların kibarlığından, merkezin hijyeninden filan bahsedilmiş ancak bunların hiçbiri sizi çocuk sahibi yapmıyor, ben dünya tüp bebekte negatif sonuç aldım şimdi negatif aldın diye eleştiriyorsun diye yorumda bulunanlar olabilir ancak hareketleri kesinlikle güven vermiyor, dondurulmuş yumurta kullandıklarından şüpheleniyorum, kişiye özel tedavi de yok, yani sizin önceki tüp bebek denemelerinizde aldığınız negatif sonuçlara göre tedavi belirlenmiyor, estrofemi ver, embriyoyu koy, ya tutarsa gibi bilimsel olmayan bir yöntem söz konusu, önceki denemelerde embriyo neden tutunmamış o araştırılmadığı için yine tutunmuyor, nakledilen embriyonun kalitesi belli değil, hatta belki de tutma ihtimali çok düşük olan embriyoyu naklediyorlar, merkezlerin tek derdi sizdeki 5000 euroyu almak, diğer merkezlerle ilgili de çok olumsuz yorumlar var,reklamlarında yüzde 80 başarı oranlarından bahsediliyor, buna kesinlikle inanmıyorum, forumda açılan bu başlıkta genellikle pozitif sonuç alanlar konuşuyor, onları kutluyor ve bebekleriyle birlikte mutlu bir yaşam diliyorum, ama negatif sonuç alanların sayısı bile belli değil, her gün uçaklarla yüzlerce insan gidiyor ve bunların çok küçük bir kısmı başarıya ulaşıyor, yüzde seksen deyip insanları ümitlendiriyorlar ancak oranları bence yüzde 40 bile değil, çok iyi araştırmadan gitmeyin çünkü sonuçta maddi ve manevi olarak çok yıpranıyorsunuz...