Canım sağol bilgi verdiğin için bendende firdevs hanım baya bi testler istedi burda bi jinokoloğa gittim muayene oldum testlerimi yaptırdım tsh 1.57 diğer testlerde hepsi gayet normal Allah'a şükür herşey yolunda ben çok düşünüyorum kaç gündür dün kararımı verdim firdev hanımla başladım bu yolda son dk değiştirmek istemiyorum doktorumu üstelik iğneleri hepsini aldım hasta olmayı bekliyorum verda hanımlada görüştüm oda bana dediki oda başarılı bende başarılıyım benim sadece extradan tüp bebek uzmanlığı sertifikam var dedi ama siz hangi dr da rahat hissediceksiniz ona gidin dedi. Birde yumurta donasyonu çok meşakatli bir iş ondan başarı oranı yüksek olan bir dr spermde daha raht yapabilir gibi düşünüyorum zaten önemli olan hazırlama ve 2 side tüp bebek tedavisi oluyor bu yüzden yoluma firdevs hanımda devam ediyorum... Zaten nasipse dr bahane Allah'ım hayırlı sağlıklı evlat verir inş. Sizin gibi mutla haberi önümüzdeki ay inş bende veririm çok heycanlı bir süreçmiş bu stres yapmıyım diyorum ama heycandan ölücem yıllardır hayalini kurduğum şey belkide gerçek olucak düşündükçe mutluluktan napıcağımı şaşırıyorum bide ya olmazsa diye korkular sarıyor siz nasıl bu süreci geçirdiniz piskolojik olarak merk ediyorum:)
Hayirlisi olsun.sakin ol desemde ben hep tedirgindim yumurtalar zayif dedikleri icin.Ama Allah(cc) yuzume guldu 4tane embiryo transfer edildi.
Sana tavsiyem otel merkeze yakin olsun fazla yorulmazsin.transferden sonra ben 3saat yatim, otel yakindi otelde de ayakta durmadim hemen yatim.yola 1gun sonra cik