Cevabin icin tesekur ederim cebabin icin.seni eskilerdensin biliyorum burayi 2seneden fazladir takip ediyorum.sorunlar ayni ve benzer olunca...benim bebeklerim de donasyon verda hn yaptik.senin ufakliklar 2yasina geldilermi?kendinmi bakiyorsun,calisiyormusun?
Doktor kontrolune 12haftalik oldugunda gidecegim.ikinci olcumude 10gun sonra yapar sanirim
yok canim daha yasina girmediler bebislerimiz. 9.5 aylik oldular yavrularim. hadi hayirlisi senin icinde canim. Allah tamamini erdirsin insallah.
Bebek arkadaşım merhaba; seni forumda gördüğüme sevindim. Sen her zaman ki ( benim gibi yapmayıp) gibi yazmaya devam ediyorsun. Ne güzel. Seni gerçekten taktir ediyorum. Maalesef ben çoğu zaman girmiyorum. Sonra da eskilerden kimseyi göremiyorum neredeler ? diyorum. Girmeyenler sanırım benim gibi tembellik ediyorlar.
Canım senin bebeklerin artık kocaman olmuşlardır. Onları zaman zaman çok tatlı anlatıyordun. Umarım ikisi de sağlıklıdır. Yine tatlı bebeklerini bize anlat ki bize güç versin. Tanrım yuvanızdan sağlığı ve huzuru eksik etmesin canım. Canım yavrularını içine çeke çeke benim için koklar mısın?...
Helun canim benim..merhaba..evet ara sira geliyorum buraya. evet büyüdüler teyzesi - 9.5 aylik oldular.........hala cok tatlilar canim...elbette anlatirim, seve seve.......hep dua ediyorum sizlere, tüm evlat sahibi olmak isteyenlere........o kadar bir harika duygu insan bazen kelimeler bulamiyor..artik gülücükler felakat atiyolar, yavas yavas sanki dillenmeye basliyolar, bazen ikisi birden pesimdne agliyor, dünyalar benim oluyor onlarin o gözlerine yüzlerine baktikca, kokladikca, icim ucuyor.........cok sevincten agladigim günler oluyor.........insan inananmiyor yasadiklarina bazen.......Allahin lütfu diyorum, ne mucizeler varmis diyorum.......
hic bir zaman vazgecmeyin arkadaslar bu yoldan..gercekten ne kadar ilk basta negatif alsanizda, hep devam edin, lütfen...cünkü hic pisman olmuycaksiniz...ben hamile bayanlari gördükce, ultrason videolari baktikca, hüngür hüngür agliyordum, benim neden yok yavrum diye........sanki hic erisemiycem gibi geliyordu bana, ama ayni zamanda yüregimin derin bir yerinde biliyordum, umut ediyordum, bir gün bende anne olucam diye........cok zor yollardan gectim bende, kac kez negatif aldim, düsük yaptim derken, ama simdi Allahim en büyük en güzel hediyeyi bize emanet verdi........Allahim sizlere de nasip etsin, insallah........
elbette seve seve koklarim senin icin icime cekerim onlarin kokusunu ve dua ederiz canim..........
Canim Bebekcim cok sagol arkadasim sen benim hep idolüm oldun.Kibrista hep sen gelmistin aklima sozlerin yaptiklarin inan hic aklima gelmezdi benimde ikizlerim olacagi bilmiyorum senden iyi elektrik almistim.sana bisey sorucam benim sütüm cok az geliyor ancak kiza yetiyor sagip veriyom icine protin koyuyoruz.kiz cok minik oldugundan emziremedim oglan emiyor ama onada sut yetmiyor sen naptin canim emzirebildinmi sutun yetiyormu?cevaplarsan sevinirim kiz biraz mizmiz oda kilo aliyor ama oglana gore daha az yiyor kiz 2350gr oglan 2950gr oldu fark dahada buyudu.bugün 27gunluk oldular. :2:
Lalita canim cok sagol sende yazdigin icin........
süt konusunda bendede ayniydi canim. benimkiler 4 hafta hastanede küvezde kaldilardi, o dönem hep sagip verdik biberonla, ama sütüm hep cok azdi, maalesef cogalmadida, eve geldikleri zamanda ara sira emzirdim, ama cok stres yasiyarak..yani insan pesini birakmak istemiyor, bugün cogalir dedim, yarin cogalir dedim, bol sivi ictim, yedim ictim ama cogalmadi nitekim. bebisler zaten tek sütümle doymuyordu, kücük olduklari icin gücleri yoktu cekmeye, hatta hep esimle tartistigim oluyordu, cünkü sütüm cok az diye sinirlerim cok yipranmisti, hep bir baski altinda hissediyordum kendimi, üzülüyordum tabi bebislere sütümü fazla veremiyorum diye..ama bir gün artik tamam yeter dedim, bu eziyet artik, hem bana, hem bebislere hem de esime. ilk zaman cok zor geldi ama mecburdum ben.....sonra rahatladim, ve en önemlisi bebislerde rahatladi, cünkü her emdiklerinde cok da agliyorlardi cünkü aclar ve süt gelmiyordu fazla
demek istedigim kendine baski yapma canim. ikizlerde tabiiki daha zor. elbette emziren var, ama bazi kadinlarda demek dogadan sütü fazla olmuyor. zorla olmuyor. ben hep dedim, en azindan bebsilerime biraz olsun anne sütü verdimya, bunlari da veremiyen var dedim......
bizim bebislerin arasindada kilo farki vardi, ve hala var, olsun yine de toparlaniyorlar.