Slm ben 11 haftalik ikiz bekliyorum.size sorum ikili test nekadar guvenilir.ben ense kalinliginin daha onemli oldugunu okudum.sizler tam olarak hangi gunler ense kalinligini olcturdunuz?Lutfen cevaplayin

selam canim
benimde ikizlerim var. bizde sadece ense kalinligi ölcüldü. sanirim hatirladigima göre 13. veya 14. hafta idi.
o yeterli bence. birde zaten detayli ultrason yapiyorlar.
donasyon mu seninkide? tebrik ederim bu ara. Allah tamamini erdirsin canim

Arkadaşlar bişi sorcam firdevs hanımın hastasıyım 1 hafta sonra transfer içşn gidicem fakat bugüne kdr hep danışmanı irem hanımla iletişim kurdum siz bizzat firdevs hanımla görüşüyomusunuz?

selam canim
ben firdevs hanimin hastasiydim. cogu zaman irem hanimla baglantidaydik dogru. ama biz karar vermeden önce esim ve ben firdevs hanimla konustuk tabii telefonda. yani sen hic mi konusmadin simdiye kadar? belirli asamadan sonra zaten assistani ilgileniyor
bol sanslar canim transferin icin

Şükür görüştürene sizleri çok özledim uzun süredir giremedim şifre kabul etmedi.27 nisan pazar günü sezeryanla bebeklerim dünyaya geldi.kızım 5 gün oğlum 7 gün yoğun bakım da kaldı oğlumda solunum sıkıntısı oldu oksijen aldı.3 günde serviste kaldık 13 gündür evimizdeyiz.kızım 2kg oğlum 2250gr dünyaya geldi şimdi kiloları daha iyi çarşamba kontrolümüz var bakalım kaç gr aldılar.oğlum tıpkı babası kızım çok şeker biblo gibi çok minyatür.onlara bakmaya doyamıyoruz.eşim çalıştığı halde bana çok yardımcı oluyor gece kalkıyor ikisi birden ağlarsa birini o alıyor besliyor altını alıyor.Arkadaşlar sanki bugüne kadar çok boş yaşamışım onlar benim hayatımın dönüm noktası.hala inanamıyorum eşime bunlar bizimmi diyorum.sanki rüyada gibiyim.uyanmaktan korkuyorum.hamile arkadaşlara sabır yolun başında olanlarada mücadele gücü diliyorum lütfen pes etmeyin inanın herşeye değer...

canim benim cok sevindim, ne güzel, duygulandirdin beni, kendi dogum zamanimi aklima geldi..bildigin gibi benim de ikizlerim var, bir kiz bir erkek.
o rüya degil canim, gercek, dedigin gibi insan ilk basta hepsini rüya gibi zannediyor. canim benim ya, Allah anali babali büyütmek nasip etsin! Allahim bütün evlat sahibi olmak isteyenlere de nasip etsin
canim benim ara sira ugra buralara imkan oldukca. biliyorum ikizlerle kolay degil ama yinede bir alo dersen seviniriz :)

selam canim
benimde ikizlerim var. bizde sadece ense kalinligi ölcüldü. sanirim hatirladigima göre 13. veya 14. hafta idi.
o yeterli bence. birde zaten detayli ultrason yapiyorlar.
donasyon mu seninkide? tebrik ederim bu ara. Allah tamamini erdirsin canim
Cevabin icin tesekur ederim cebabin icin.seni eskilerdensin biliyorum burayi 2seneden fazladir takip ediyorum.sorunlar ayni ve benzer olunca...benim bebeklerim de donasyon verda hn yaptik.senin ufakliklar 2yasina geldilermi?kendinmi bakiyorsun,calisiyormusun?
Doktor kontrolune 12haftalik oldugunda gidecegim.ikinci olcumude 10gun sonra yapar sanirim

Bebek arkadaşım merhaba; seni forumda gördüğüme sevindim. Sen her zaman ki ( benim gibi yapmayıp) gibi yazmaya devam ediyorsun. Ne güzel. Seni gerçekten taktir ediyorum. Maalesef ben çoğu zaman girmiyorum. Sonra da eskilerden kimseyi göremiyorum neredeler ? diyorum. Girmeyenler sanırım benim gibi tembellik ediyorlar.
Canım senin bebeklerin artık kocaman olmuşlardır. Onları zaman zaman çok tatlı anlatıyordun. Umarım ikisi de sağlıklıdır. Yine tatlı bebeklerini bize anlat ki bize güç versin. Tanrım yuvanızdan sağlığı ve huzuru eksik etmesin canım. Canım yavrularını içine çeke çeke benim için koklar mısın?...

Canım merhaba,
Kontrollerin iyi geçiyordur inşallah
Ben bebişlerin kalp atışını cumt duyacam inşallah
Anatolya günde 5 tane estrofem kullanıyordum
Şimdi dr 2 ye düşürdü
Kıbrıs ilk 3 ay kullanılmasını salık veriyor
Benim kafam karıştı
Canım sen bu ilacı kullanıyormusun,bilgin varmı
Kendine bebişine çok iyi bak,sevgiler,öptüm

Ayy hadi hayırlısı canım.İnşallah bebişler sqağlıklıdır.

Ben hala estrfemi kullanıyorum ama 12. hafta itibariyle dün 2 ye düşürdüm.

Bence kıbrısı ara çünkü kesinlikle 3 ay kullanılacak diyorlardı.

kendine iyi bak öptüm :16:

canim benim cok sevindim, ne güzel, duygulandirdin beni, kendi dogum zamanimi aklima geldi..bildigin gibi benim de ikizlerim var, bir kiz bir erkek.
o rüya degil canim, gercek, dedigin gibi insan ilk basta hepsini rüya gibi zannediyor. canim benim ya, Allah anali babali büyütmek nasip etsin! Allahim bütün evlat sahibi olmak isteyenlere de nasip etsin
canim benim ara sira ugra buralara imkan oldukca. biliyorum ikizlerle kolay degil ama yinede bir alo dersen seviniriz :)

Canim Bebekcim cok sagol arkadasim sen benim hep idolüm oldun.Kibrista hep sen gelmistin aklima sozlerin yaptiklarin inan hic aklima gelmezdi benimde ikizlerim olacagi bilmiyorum senden iyi elektrik almistim.sana bisey sorucam benim sütüm cok az geliyor ancak kiza yetiyor sagip veriyom icine protin koyuyoruz.kiz cok minik oldugundan emziremedim oglan emiyor ama onada sut yetmiyor sen naptin canim emzirebildinmi sutun yetiyormu?cevaplarsan sevinirim kiz biraz mizmiz oda kilo aliyor ama oglana gore daha az yiyor kiz 2350gr oglan 2950gr oldu fark dahada buyudu.bugün 27gunluk oldular. :2::1:

Slm ben 11 haftalik ikiz bekliyorum.size sorum ikili test nekadar guvenilir.ben ense kalinliginin daha onemli oldugunu okudum.sizler tam olarak hangi gunler ense kalinligini olcturdunuz?Lutfen cevaplayin

Bizde sadece ense kalinligina bakildi 12.haftada sanirim.ikili dortlu tarama testleri ikizlerde guvenilir olmadigi icin bakilmadi bizde istemedik 20.haftada detayli ultrosonda bakildi o daha kesin.

Cevabin icin tesekur ederim cebabin icin.seni eskilerdensin biliyorum burayi 2seneden fazladir takip ediyorum.sorunlar ayni ve benzer olunca...benim bebeklerim de donasyon verda hn yaptik.senin ufakliklar 2yasina geldilermi?kendinmi bakiyorsun,calisiyormusun?
Doktor kontrolune 12haftalik oldugunda gidecegim.ikinci olcumude 10gun sonra yapar sanirim

yok canim daha yasina girmediler bebislerimiz. 9.5 aylik oldular yavrularim. hadi hayirlisi senin icinde canim. Allah tamamini erdirsin insallah.

Bebek arkadaşım merhaba; seni forumda gördüğüme sevindim. Sen her zaman ki ( benim gibi yapmayıp) gibi yazmaya devam ediyorsun. Ne güzel. Seni gerçekten taktir ediyorum. Maalesef ben çoğu zaman girmiyorum. Sonra da eskilerden kimseyi göremiyorum neredeler ? diyorum. Girmeyenler sanırım benim gibi tembellik ediyorlar.
Canım senin bebeklerin artık kocaman olmuşlardır. Onları zaman zaman çok tatlı anlatıyordun. Umarım ikisi de sağlıklıdır. Yine tatlı bebeklerini bize anlat ki bize güç versin. Tanrım yuvanızdan sağlığı ve huzuru eksik etmesin canım. Canım yavrularını içine çeke çeke benim için koklar mısın?...

Helun canim benim..merhaba..evet ara sira geliyorum buraya. evet büyüdüler teyzesi - 9.5 aylik oldular.........hala cok tatlilar canim...elbette anlatirim, seve seve.......hep dua ediyorum sizlere, tüm evlat sahibi olmak isteyenlere........o kadar bir harika duygu insan bazen kelimeler bulamiyor..artik gülücükler felakat atiyolar, yavas yavas sanki dillenmeye basliyolar, bazen ikisi birden pesimdne agliyor, dünyalar benim oluyor onlarin o gözlerine yüzlerine baktikca, kokladikca, icim ucuyor.........cok sevincten agladigim günler oluyor.........insan inananmiyor yasadiklarina bazen.......Allahin lütfu diyorum, ne mucizeler varmis diyorum.......

hic bir zaman vazgecmeyin arkadaslar bu yoldan..gercekten ne kadar ilk basta negatif alsanizda, hep devam edin, lütfen...cünkü hic pisman olmuycaksiniz...ben hamile bayanlari gördükce, ultrason videolari baktikca, hüngür hüngür agliyordum, benim neden yok yavrum diye........sanki hic erisemiycem gibi geliyordu bana, ama ayni zamanda yüregimin derin bir yerinde biliyordum, umut ediyordum, bir gün bende anne olucam diye........cok zor yollardan gectim bende, kac kez negatif aldim, düsük yaptim derken, ama simdi Allahim en büyük en güzel hediyeyi bize emanet verdi........Allahim sizlere de nasip etsin, insallah........

elbette seve seve koklarim senin icin icime cekerim onlarin kokusunu ve dua ederiz canim..........

Canim Bebekcim cok sagol arkadasim sen benim hep idolüm oldun.Kibrista hep sen gelmistin aklima sozlerin yaptiklarin inan hic aklima gelmezdi benimde ikizlerim olacagi bilmiyorum senden iyi elektrik almistim.sana bisey sorucam benim sütüm cok az geliyor ancak kiza yetiyor sagip veriyom icine protin koyuyoruz.kiz cok minik oldugundan emziremedim oglan emiyor ama onada sut yetmiyor sen naptin canim emzirebildinmi sutun yetiyormu?cevaplarsan sevinirim kiz biraz mizmiz oda kilo aliyor ama oglana gore daha az yiyor kiz 2350gr oglan 2950gr oldu fark dahada buyudu.bugün 27gunluk oldular. :2::1:

Lalita canim cok sagol sende yazdigin icin........

süt konusunda bendede ayniydi canim. benimkiler 4 hafta hastanede küvezde kaldilardi, o dönem hep sagip verdik biberonla, ama sütüm hep cok azdi, maalesef cogalmadida, eve geldikleri zamanda ara sira emzirdim, ama cok stres yasiyarak..yani insan pesini birakmak istemiyor, bugün cogalir dedim, yarin cogalir dedim, bol sivi ictim, yedim ictim ama cogalmadi nitekim. bebisler zaten tek sütümle doymuyordu, kücük olduklari icin gücleri yoktu cekmeye, hatta hep esimle tartistigim oluyordu, cünkü sütüm cok az diye sinirlerim cok yipranmisti, hep bir baski altinda hissediyordum kendimi, üzülüyordum tabi bebislere sütümü fazla veremiyorum diye..ama bir gün artik tamam yeter dedim, bu eziyet artik, hem bana, hem bebislere hem de esime. ilk zaman cok zor geldi ama mecburdum ben.....sonra rahatladim, ve en önemlisi bebislerde rahatladi, cünkü her emdiklerinde cok da agliyorlardi cünkü aclar ve süt gelmiyordu fazla :(

demek istedigim kendine baski yapma canim. ikizlerde tabiiki daha zor. elbette emziren var, ama bazi kadinlarda demek dogadan sütü fazla olmuyor. zorla olmuyor. ben hep dedim, en azindan bebsilerime biraz olsun anne sütü verdimya, bunlari da veremiyen var dedim......

bizim bebislerin arasindada kilo farki vardi, ve hala var, olsun yine de toparlaniyorlar.

Ayy hadi hayırlısı canım.İnşallah bebişler sqağlıklıdır.

Ben hala estrfemi kullanıyorum ama 12. hafta itibariyle dün 2 ye düşürdüm.

Bence kıbrısı ara çünkü kesinlikle 3 ay kullanılacak diyorlardı.

kendine iyi bak öptüm :16:

Canım iyi pazarlar,
Bem dün 6. Hafta itibarıyla bebeklerin kalp atışlarını duymak için kontrole gittim,
Birde ne görelim 3. Embriyoda tutunmuş ve kalbi atıyor
Moralim bozuldu,kıbrısla görüştüm, bakalım hayırlısı
Kendine ve bebişine iyi bak..

Canım iyi pazarlar,
Bem dün 6. Hafta itibarıyla bebeklerin kalp atışlarını duymak için kontrole gittim,

Canim gözün aydın çok sevindim allah tamamına erdirsin.haklisin 3 tane biraz insanı tedirgin ediyor ama yinede çok güzel. Maşallah. Allah saglikla bebislerini kucagina almayi nasip etsin.:nazar:

Canım iyi pazarlar,

canim, 3 tane bebis demek..hayirlisi canim..bozma morelini derim..Allah öyle uygun görmüs, vardir bir hayiri..nice 4üz, 5iz ler, nice 3üz dogurlanlar var. elbette kolay olmaz hamileligin cocuklarini bakimi ama bir yandanda aniden 3 tane evladiniz olur...kibrisi ariyip da ne demelerini bekliyorsun canim, 4 tane veya 3 tane embyro transferinde hepsinin tutma sansi cok yüksek. bunu hepimiz biliyoruz.
bence bozma morelini derim..Allaha güven..

Herkese merhaba,
uzun zamandır siteye üyeyim ama bu sayfayı sadece okuyordum. Sizler, hala forumu takip ediyor musun ama şansımı denemek istedim. Bende 4 senedir tüp bebekle anne olamaya çalışan yüzlerce kadınlardan biriyim. Burada yazılan hikayeler çok yakın şeyler yaşadım malesef. Sanırım tüp bebek olayına bulaşan herkesin macerası oluyor. Çok hassas konu olduğu içinde fazlaca suistimal edilebiliyoruz.
Ben tüp bebek ile ilgili çok fazla olumsuzluklar yaşadığım için donasyon'a sıcak bakmaya başladım. Ama etrafımda bu konuyla ilgili sağlıklı bilgi alabileceğim kimse yok. Kıbrısta hangi merkezi ve Dr' önerir siniz? Benim nasıl bir yol izlemem lazım?
Bir rehbere çok ihtiyacım var. Kıbrısta çok fazla bu konuyla ilgilenen merkez ve dr bulunuyor. Hangisini seçmeliyim? Manevi olarak ve maddi olarak en uygun hangisidir? Tecrübelerinizden yaralanmak çok isterim. Rehbere çok ihtiyacım var. Kıbrısla ilgili olumsuz yorumlar çok okuyorum para tuzagı gibi, hamile kalanlarınız var mı? Öncelikle Kıbrıs'a gidip bu denemeyi yapmaya değer mi? . O yüzden bir tarafımda korkuyor sürekli hayal kırıklıkları psikolojimizi bozuyor.Umarım bana cevap verirsiniz arkadaşlar.

Herkese merhaba,
uzun zamandır siteye üyeyim ama bu sayfayı sadece okuyordum. Sizler, hala forumu takip ediyor musun ama şansımı denemek istedim. Bende 4 senedir tüp bebekle anne olamaya çalışan yüzlerce kadınlardan biriyim. Burada yazılan hikayeler çok yakın şeyler yaşadım malesef. Sanırım tüp bebek olayına bulaşan herkesin macerası oluyor. Çok hassas konu olduğu içinde fazlaca suistimal edilebiliyoruz.
Ben tüp bebek ile ilgili çok fazla olumsuzluklar yaşadığım için donasyon'a sıcak bakmaya başladım. Ama etrafımda bu konuyla ilgili sağlıklı bilgi alabileceğim kimse yok. Kıbrısta hangi merkezi ve Dr' önerir siniz? Benim nasıl bir yol izlemem lazım?
Bir rehbere çok ihtiyacım var. Kıbrısta çok fazla bu konuyla ilgilenen merkez ve dr bulunuyor. Hangisini seçmeliyim? Manevi olarak ve maddi olarak en uygun hangisidir? Tecrübelerinizden yaralanmak çok isterim. Rehbere çok ihtiyacım var. Kıbrısla ilgili olumsuz yorumlar çok okuyorum para tuzagı gibi, hamile kalanlarınız var mı? Öncelikle Kıbrıs'a gidip bu denemeyi yapmaya değer mi? . O yüzden bir tarafımda korkuyor sürekli hayal kırıklıkları psikolojimizi bozuyor.Umarım bana cevap verirsiniz arkadaşlar.

selam canim, hosgeldin sende buraya. ben bi iki senedir sanirim bu forumdayim. bu forumu biraz detayli okursan tüm istedigin bilgiler inan burda var.......ama kisacasi sana sunu diyebilirim:

bende 6 kez basarisiz tüp bebek denedim, bir kere düsük yaptim, sonra bu foruma takildim, okudum arastirdim derken, karar verdik. karar vermek elbette kolay olmadi ama simdi gecmise bakip da sunu diyorum hep kendime, keske o kadar tüp bebek denemeseydim. hem maddi hemde manevi cok kötü durumlar yasamistik. neyse...ben ilk dez donasyonda ikizlerime hamile kaldim. su an kizim ve oglum 9.5 ayliklar ve her gün hala sükür ediyorum iyiki yavrularim var diye..........burda cogu ilk denemede hamile kaliyor. tabii 2. veya 3. veya daha fazla deneyenlerde oluyor. ama donasyonda basari orani müthis yüksek.

ben sahsen dogus tüp bebek merkezi dr. firdevs hanimi tavsiye edebilirim. sayfalarda okursun hakkinda, baska cok iyi doktorlar merkezler de mutlaka var.
ama birde su var, kibrisa gidince hastanenin durumuna sasirma, yani mesela istanbuldaki merkezlere nazaran ufak kücük eski yerler. bu seni sasirtabilir. bizi en azindan biraz sasirtmisti. hatta zamaninda gittigimizde nerdeyse vazgeciyorduk!!! iyiki vazgecmemisiz!! 1000. sayfalara dönersen benim yasadiklarimi kibrisda cok detayli arkadaslara anlatmistim, yazmistim.

sana bol sanslar canim

selam canim, hosgeldin sende buraya. ben bi iki senedir sanirim bu forumdayim. bu forumu biraz detayli okursan tüm istedigin bilgiler inan burda var.......ama kisacasi sana sunu diyebilirim:

bende 6 kez basarisiz tüp bebek denedim, bir kere düsük yaptim, sonra bu foruma takildim, okudum arastirdim derken, karar verdik. karar vermek elbette kolay olmadi ama simdi gecmise bakip da sunu diyorum hep kendime, keske o kadar tüp bebek denemeseydim. hem maddi hemde manevi cok kötü durumlar yasamistik. neyse...ben ilk dez donasyonda ikizlerime hamile kaldim. su an kizim ve oglum 9.5 ayliklar ve her gün hala sükür ediyorum iyiki yavrularim var diye..........burda cogu ilk denemede hamile kaliyor. tabii 2. veya 3. veya daha fazla deneyenlerde oluyor. ama donasyonda basari orani müthis yüksek.

ben sahsen dogus tüp bebek merkezi dr. firdevs hanimi tavsiye edebilirim. sayfalarda okursun hakkinda, baska cok iyi doktorlar merkezler de mutlaka var.
ama birde su var, kibrisa gidince hastanenin durumuna sasirma, yani mesela istanbuldaki merkezlere nazaran ufak kücük eski yerler. bu seni sasirtabilir. bizi en azindan biraz sasirtmisti. hatta zamaninda gittigimizde nerdeyse vazgeciyorduk!!! iyiki vazgecmemisiz!! 1000. sayfalara dönersen benim yasadiklarimi kibrisda cok detayli arkadaslara anlatmistim, yazmistim.

sana bol sanslar canim

canım ben de sana birşey soracağım bende haziran sonunda gideceğim kısmetse... yanison 1 ayım .. regl olunca neler kullanacağım acaba ilac olarak... ben zaten erken menopoz hastasıyım.. ilaçla regl oluyorum. bir de neler yapmalıyım nasıl beslendin kırısta neler yaptın transferden sonra yattın mııı ? yazmışsındır ama bir kez daha bizimle paylaşırmısınız... ben de firdevs hanımın hastasıyım..
şimdiden çok teşekküürlerrrrrrrr

canim gözün aydin alla ananli babali büyütsün bebislerini benden 1 hafta önce dogum yapmissin bende mayisin 3 nde yaptim canim benimde erken oldugu icin bende ilk basta sütümü sagarak biberonla verdim halada hem sagip veriyorumhem emziriyorum artan sütümüde buzluga koyuyorum doktorum 6 ay bebisime yedirebilecegimi söyledi hava almayan posetlerde sakliyorum canim sütün olsun istiyorsan mercimek corbasi yüzde yüz sütü artiran bir corbadir bilgine ben kizima hic bir Zaman Mama vermedim masallah oglumada vermiycem gibi gözüküyor Kilo konusunu fazla kafana takma masallah o Kadar Cabuk Kilo aliyorlarki bende cok üzülmüstüm kucuk Kilo alirmi falan diye ama bosuna üzülmüsüm yeterki saglikli olsunlar Cabuk toparlaniyorlar benim oglumda 1 hafta oldu eve geleli evimize nese geldi iyiki gitmisim iyiki yapmisim yasadigim tüm zorluklari unutuverdim valla rabbim hepimizin evlatlarini bagislasin insallah ...

Herkese merhaba,

Donasyona karar vermek zor...ama bebeklerimi ultrasonda gormek cook guzel, kontrol gunlerimi iple cekiyorum :)) .Sizin rahatsizliginiz ne ? Sperm donasyonumu yoksa yumurta mi?Eger sperm ise benim size tavsiyem Verda hn hastane cok temiz ve yeni bir klinik Verda hn benle beraber olanlar hepsi sperm donasyonuydu ve birtane de kanka yaptim kendime ikimizin de ikizleri olacak.
Ama yumurta donasyonuysa sanirim Fitdevs hn daha basarili.Bu iki doktorun da fiyatlari uygun.Sana tafsiyem ulasim ve konaklamayi kendin yaparsan daha uygun olur.Tabi yaz sezonu sonrasi.zaten cok sicak bana marta aksamlari ince bir hirka yetiyordu

Merhaba Kivfa teşekkürler,
Bende HİT te yaptırdım transferimi,
Çok emin gittim HİT e,
Çünkü güvenilir ve alanında iyi bir dr olduğunu çok yerde okudum,
Çok şükür hamile kaldım,Allahím isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsin,
İnşallah sizinde herşey yolunda gider
Ve olumlu sonuç olur,
Ben doktoruma en başından beri inandım
Ve hep olumlu pozitif düşünüp,gerekli ömlemleri almaya çalıştı,
İnşallah emeklerimiz boşa çıkmaz ve
Bebiş yada bebişlerimizi kucağımıza alırız
Güzel haberlerinizi bekliyoruz
Sevgiler:-)

Canim benim, senin adına çok sevindim. Benim 5 tane dondurulmuş embryolarım var. HIT yaşamdam ayrıldığı için gidip embtiyolarımızı kendimiz alacağız. Sana kaç tane transfer olmuştu?

Son düzenleme:
Canim benim, senin adına çok sevindim. Benim 5 tane dondurulmuş embryolarım var. HIT yaşamdam ayrıldığı için gidip embtiyolarımızı kendimiz alacağız. Sana kaç tane transfer olmuştu?
Merhaba canı,,bana 3 tane embriyo transfer edilmişti!!
Bakalım hakkımda hayırlısı süreç ne göösterecek
Dileğimi veren Allahım bana hayırlısını verecektir
Seninde hakkında hayırlısı olsun

canım ben de sana birşey soracağım bende haziran sonunda gideceğim kısmetse... yanison 1 ayım .. regl olunca neler kullanacağım acaba ilac olarak... ben zaten erken menopoz hastasıyım.. ilaçla regl oluyorum. bir de neler yapmalıyım nasıl beslendin kırısta neler yaptın transferden sonra yattın mııı ? yazmışsındır ama bir kez daha bizimle paylaşırmısınız... ben de firdevs hanımın hastasıyım..
şimdiden çok teşekküürlerrrrrrrr

selam canim. elbette sorabilirsin.....hadi hayirlisi demek gidiyosun haziran sonunda. cok güzel. regl olunca ne ilaci aldigimi acikcasi unuttum, erken menopoz oldugun icin herkesde farklidir.
transfern den sonra:
iki saat odada kaldim, yattim evet, tuvaletin cok geliyor, sIkIsiyorsun, sakin cekinme sürgü yü iste, kendini rahatlat yani tuvaletini yatakda yap o sürgüye. cünkü kendini kastigini sIktigin zaman bu embyro icin iyi degil dediler.
iki gün banyo yapma, sicak su iyi degil. sonrada banyo yaparsan cok sicak suyla yikanma demislerdi bana, öyle de yaptim.
her gün yürüyüse cik temiz havada, bu cok önemli. kan dolasimi icin rahimde. ama yorma kendini fazla. biz kahvaltidan sonra mesela yürürdük, ve tekrar aksama dogru yürüyüse cikardik. ondan haric kendimi hic yormadim. hep positif düsün, bebislerin tutunmasi icin bol dua et, konus onlara :)
yemek konusuna gelince: cig et - yani mesela cig köfte falan - sakin yeme. pastorize süt den icersen ic, yani taze süt falan degil. her gün bol proteinli yemek ye. yani kaynatilmis yumurta, peynir, bal, güzel kahavaltini yap. aksamlari sebzeli bol yemek ye - ve cok önemli: bol bol sivi al canim. bol bol su ic.
benim yaptigim bunlardi canim. birde tabii egilip kalkarken dikkatli ol, fazla aniden haraketler yapma, 8 kilodan fazla agir yük tasima.
Allah kolaylik versin canim. ve bol sanslar. daha sorularin olursa yzaabilirsin, ara sira bakiyorum buraya.

Back
X