- 28 Eylül 2013
- 506
- 192
- 133
Kivfa merhaba canım. Ben dün Kıbrıs'a sabah gittim. Transferim yapıldı. Gündüz hastanede dinlendim. Akşam uçağıyla da dönüş yaptık. Dnmuş embr. çözdürülüp Üç embriyo transfer edildi. Transferden sonra masada 20 dk kadar yattım, sonrada odaya alındım ve akşam altıya kadar yatmaya devam ettim. Yattığım yerde çok dua ettim. Umarım inşallah bu sefer son olur diye. Maddi manevi hepimiz için çok zorlu bir süreç. Tanrım inşallah hepimizin yüzünü güldürür.
Yaşam hastanesinde benimle baştan beri özlem hn. ilgileniyordu. Sürekli tlf. konuşuyorduk. Onunla da tanışmış olduk. Çok sıcak tatlı bir kadın. İlaç ayarlaması yaptı. Estrofemi 5 e çıkardı. Her gün bir tane kalçadan progesteron iğne ve öğlen ve akşam olmak üzere birer tane de cirinone jel vajenden kullanacağim. Ayrıca kan sulandırıcı göbekten clexane iğne, her gün kullanılacak. Estroderm fort yapıştırıcı ise aynen devam yani iki günde bir, ikişer adet kullanılacak. Aspirin ve elevite (vitamin) devam ediliyor. Monodoks (antibiyotik), prednol( bağışıklık baskılayıcı) ve tebokan( bir nevi kan sulandırıcı)bunların kullanımına da son verildi. İlaçlarımın çoğunu sabah saatlerinde kullanıyorum daha etkili olsun diye.
Canım transferden önce dr dan rica ettim kalınlık için normalde söylemek istemiyorlar. Karından bakıldı. 7.5 gibi dedi. Ama vajenden bakılırsa daha iyi bir sonuç olacağını; normalde de 9mm olmasını tercih ediyoruz dedi. kalınlığın az olduğunu bilmeme rağmen yine de canım sıkıldı. Artık 17 mayısa kadar bekleyeceğiz yapacak bir şey yok. Pozitif çıkması için dua ediyorum. Benim için ve tüm bizim durumumuzdaki tüm anne adayları için.
Senin günlerin nasıl geçiyor, ha canım sana nasıl bir ilaç protokolü yaptılar birde sen kaça yaptırdın? Ben 1000euro verdim.[/LEF Canım umarım hepimiz için hayırlı olur.
Canim transferin hayırlı olsun inşallah sana sıkıca tutunurlar ve Kivfa ile birlikte sırayla Sizlerde mujdeli haberlerinizi paylasirsiniz