Merhaba Mummytobe,
Bende seni merak ediyordum,çünkü bir ara foruma girmiyordun,
Geçen yazdım ama görünmedi sanırım,
Herşeyinizin yolunda olmasına,bebişlerinin sağlıklı olmasına çok sevindim,
Evet redüksiyon yaptırdım,biraz fiziksel ve ruhsal olarak kolay geçmedi!!!
İlk hafta antibiyotiğinde etkisiyle rahat geçince,bende kendime çok yüklendim!!
Sonraki hafta viral enfeksiyon oldum,neyse 2-3 tane parol ve bol bol bitki çayı(Adaçayı hariç)içtim,istirahat ettim,
Şimdi biraz daha iyiyim,
Zor elde edilen bir süreç olduğu için insan zaman zaman kaygılanmıyor değil,
Ama dediğini gibi de hep pozitif düşünmeye çabalıyorum,
Neyse CUma günü redüksiyon için 2 haftayı dolduracağım,o vakit %3'lük risk, normal hamilelik riskine düşüyormuş,
İLk üç ay bulantım fazla olmadı,böyle olunca 4 kilo filan aldım! Aslında her zamanki gibi beslendim ama ödemden de kaynaklanıyor sanırım,şimdi çok daha kontrollü yemeğe çalışıyorum,
Senin hamileliğinin iyi gitmesine seviniyorum,keyfin ve sağlığın yerinde maşallah,
Anatolya da iyi sanırım,ona yazdım ama görmedi herhalde,
Sıcaklardan burda helak olduk,ama şükrediyorum bu güzel duyguyu yaşadağım için Allah'ma,
İnşallah her isteyen hayırlısıyla umutlarına kavuşacak,yeter ki vazgeçmesin,nedenleri ve çözümleri üstünde durunulsun,senin de dediğin gibi...
Ama hiç kolay değil,önce umutlanıp sonra da olumsuzluklarla başetmek,ben de burdaki arkadaşları da çok iyi anlıyorum...
Dİleğim hayırlısı ile mücadelelerinden başarıyla çıkmaları ...
Peki şimdilik bu kadar ,sevgiyle sağlıkla kalın...
Canım geçmiş olsun dikkat et kendine.
Mesajını görmedim inan ki görsem mutlaka yazardım canım benim.
Redüksiyon yaptırmışsın. Hayırlısı olsun.Rabbim geride kalanlara sağlık, sıhhat versin.
Sıcaklar beni de bunaltıyor elim,ayağım şişmişti bir ara ama şimdi iyiyim çok şükür. Sıcakta fazla gezme.
Allah'tan klima diye bir şey var yoksa her yerim pişik olacak

Vücuttaki şişlikler sıcaklardan da kaynaklı oluyormuş.
Kendine ve ikizlerimize iyi bak öpüyorum.