Transferin 5.günü e2 257 progesteron 5.7 sanırım tüm umutlarım bitti çok üzgünüm internette okuduklarıma göre gebelik yok(
Lütfen umutsuzluğa kapılma. Sonucu görmeden üzülme. Bak belki bebişlerin seninledir ve üzülmen onları olumsuz etkiler.
GÜnaydın Anatolya,
Üçüz olduğunu öğrendiğimde o panikle yazdığını görmemişim demek ki. ..
Alyansıma bakarak ödem olup olmadığını anlıyorum,bazen yüzük parmağımdan çıkıyor,bazen de eyvah yüzüğü kesmek zorunda kalacaklar sanırım diye düşünüyorum
Ben de tuzlu yememeğe dikkat ediyorum,yemeklerin tuzunu az koyuyorum
Benim ilk üç çok ilginçtir,mide bulantım olmadı veya zaman zaman az oldu,
O yüzden yemek yediğim için zayıflamam söz konusu olmadı,
Birde yürüyüş çok yapardım,çok hareketli idim,bunlarda olmayınca Anatolya metabolizma yavaşlıyor,
DOktorum bir şey demedi,zaten bir alem ve çok yoğun,sanırım böyle giderse değiştirmeyi düşünüyoruz,hani bende çok belirgin bir şişlik yokta,ama tartı da kilo artışı görünüyor
Aman neyse bebişlerimiz sağllıklı olsunlarda kilolar verilir o koşturmaca da
Hergün yürüyüş yapabiliyor musun düzenli olarak ?
Senin ve bebişinin iyi olmasına çok seviniyorum,
İnşallah alnımızın akıyla bu süreçten sağlıklı bir şekilde bebişlerimizi kucağımıza alarak çıkabiliriz
İsteyen herkese de allah nasip eder inşallah...
Bebişinin cinsiyeti belli mi canım?
Kendine ve bebişimize çok iyi bak olur mu?
Sevgi ve sağlıkla kalın![]()
Ben hemen hemen her gün yürüyorum canım.Sen de yürümeye çalış.
Yürümek hem senin için hem bebeğin için sağlıklı.
İnşallah Rabbim nasip eder de doğumdan sonra koştururken zayıflarız

Doktorunu bence de değiştir. İlgisiz bir doktora gitme insan sinir oluyor.
Ben değiştirdim doktorumu. Ve şimdiki doktorumdan çok memnunum.
Hatta 2 doktora gidiyorum

Cinsiyetimiz belli oldu.Nasipse oğlumuz olacak.
Rabbim isteyen herkese bu güzel duyguyu tattırsın inşallah
Canim merhaba oyle forumda dolasirken baktim benim de fsh 31 di .inan cok umutsuzluga kapildim 8 ay kurler filan derken birden kendi yumurtam buyudu ve tup bebek yaptirdim tek yumurtayla ve su aan rabbime sukur hileyim.ne olur fsh cok yuksek degil kendi yumurtanla dene .bu isin obur dunyasi da var evet evlat hasreti zor biliyorum ama fsh 72 ile dogal hamile kalanlar var.tibben durumun imkansiz degil bak ben 31 ile kendi yumurtamla oldu.ne olur dpnasyondan once kendi yumurtalariniza bakin
Bi bitmediniz gitti ya. Ne demek bu işin öbür dünyası var?? Bakıyorum bizleri çoktan günaha batırmış cehenneme de yollamışsın.

Allah adına kararı da vermişsin. Acaba neye dayanarak öbür dünyası da var diyorsun??
Eğer ki kendi yumurtanla hamile kalamasaydın uzun süre bekleseydin acaba aynı şeyleri düşünürmüydün??
Onlar yaptır dedi.Ama günde 9 progestan hap alıyordum.yinede değerlerim çok düşük çıktı.kıbrıstan hemşire aradı e2 iyi progeston düşük dedi fitili sabah akşam iğneye çevirdi.sizce şansım var mı???
Şansın tabi ki var canım.Eğer olasaydı hemşire büyük ihtimalle tutunamamış derdi fitili arttır demezdi. Olumlu düşün lütfen