Canim bende senin gibi firdevs hanimda basladim tedaviye.suan yasmin d.k hapini kullaniyorum adetimin 18 ci gunu yani temmuz 15 te lucrin depot igneyi yapmami soyledi irem hanim sonrada hangi ilaci kullanicam ne yapacagim bilmiyorum.tahminim 21-22 gibi adet görücem bebekcim acaba tahmini adetimin kaçinci gunu sperm vermeye cagirirlar yada sen kacinci gun gitmistin.simdilik 2 aydir folbiol kullaniyorum esimde bir ayxir ek takviye olarak E vitamini kullandiriyorum daha once tup bebem denemeleri de dr onermisti ama tabi benim yumurta gelisimim olmamisti.sen bu konuda tecrubelisin senin onerecegin baska seyler varmi?birde süreç ne sekilde ilerliyor?
Bebekcim olmuycak diye cok korkuyorum senin de dedigin gibi cok ezildik, cok yiprandik artik hayatimda güzel mutlu haberler duymak istiyorum.çok olumsuzluklar yasadim 6 senelik evliyim artik coook istiyorum bir bebegimin olmasini.allah sizlerden bin kere razi olsun bizim elimizden tutup bizlere yardimci oluyorsunuz.umarim bende senin gibi pozitif sonucu alirim.ilk önce rabbimin izniyle tabiki rabbim hayirli, saglikli evlatlar nasip etsin hepimize.
sevindim firdevs hanima gitmene. cok iyidir kendisi. irem hanim desem seker gibi tatli dilli ve tatli biri :)
sürecini tam olarak hatirliyamiyorum ama biz aralik sonuna dogru ucmustuk, gittikten 2 gün sonra sperm verildi ve sperm verildigi gün yumurtalar döllendi. tekrar 5 gün sonra bana transfer edilidi. yani blastokist asamasinda aldim yavrularimi. biz sonra 1 hafta kadar tatil yapip dönmüstük. yani normalde 7 gün de kibrisda isin bitiyor.
Allah yardimcin olsun canim. hep olumlu düsünmeye bak. transferden sonra 2 saat yatiriyolar zaten. tuvaletin geliyor, cünkü cok su icirtiyorlarya. mutlaka kendini kasma, sürgü iste, hemsire gelip yatakda tuvaletini yaptiriyor. insan biraz utaniyor ama mutlaka kendini kasma, ve yap derim. önemlisi rahat olman cünkü. ondan sonrasi ben 2 gün banyo yapmadim canim. sicak su iyi degil dediler. her sabah ve her aksam yürüyüse ciktik. kan dolasimi cok önemli. bol bol sivi su ictim yani. cay ictim. güzel proteinli yemekler yedim. ara sira hep yataga uzanip bol bol da dinleniyordum. elimi karnima koyup bebislerime konustum :) yani kendimi iyi hissetmek icin elimden geleni bende esimde yapti. gerisi zaten Allah a kalmis bisey........bizi haberdar et gelismelerden.....bol sanslar canim!!!