Canim bende senin gibi firdevs hanimda basladim tedaviye.suan yasmin d.k hapini kullaniyorum adetimin 18 ci gunu yani temmuz 15 te lucrin depot igneyi yapmami soyledi irem hanim sonrada hangi ilaci kullanicam ne yapacagim bilmiyorum.tahminim 21-22 gibi adet görücem bebekcim acaba tahmini adetimin kaçinci gunu sperm vermeye cagirirlar yada sen kacinci gun gitmistin.simdilik 2 aydir folbiol kullaniyorum esimde bir ayxir ek takviye olarak E vitamini kullandiriyorum daha once tup bebem denemeleri de dr onermisti ama tabi benim yumurta gelisimim olmamisti.sen bu konuda tecrubelisin senin onerecegin baska seyler varmi?birde süreç ne sekilde ilerliyor?
Bebekcim olmuycak diye cok korkuyorum senin de dedigin gibi cok ezildik, cok yiprandik artik hayatimda güzel mutlu haberler duymak istiyorum.çok olumsuzluklar yasadim 6 senelik evliyim artik coook istiyorum bir bebegimin olmasini.allah sizlerden bin kere razi olsun bizim elimizden tutup bizlere yardimci oluyorsunuz.umarim bende senin gibi pozitif sonucu alirim.ilk önce rabbimin izniyle tabiki rabbim hayirli, saglikli evlatlar nasip etsin hepimize.

sevindim firdevs hanima gitmene. cok iyidir kendisi. irem hanim desem seker gibi tatli dilli ve tatli biri :)

sürecini tam olarak hatirliyamiyorum ama biz aralik sonuna dogru ucmustuk, gittikten 2 gün sonra sperm verildi ve sperm verildigi gün yumurtalar döllendi. tekrar 5 gün sonra bana transfer edilidi. yani blastokist asamasinda aldim yavrularimi. biz sonra 1 hafta kadar tatil yapip dönmüstük. yani normalde 7 gün de kibrisda isin bitiyor.
Allah yardimcin olsun canim. hep olumlu düsünmeye bak. transferden sonra 2 saat yatiriyolar zaten. tuvaletin geliyor, cünkü cok su icirtiyorlarya. mutlaka kendini kasma, sürgü iste, hemsire gelip yatakda tuvaletini yaptiriyor. insan biraz utaniyor ama mutlaka kendini kasma, ve yap derim. önemlisi rahat olman cünkü. ondan sonrasi ben 2 gün banyo yapmadim canim. sicak su iyi degil dediler. her sabah ve her aksam yürüyüse ciktik. kan dolasimi cok önemli. bol bol sivi su ictim yani. cay ictim. güzel proteinli yemekler yedim. ara sira hep yataga uzanip bol bol da dinleniyordum. elimi karnima koyup bebislerime konustum :) yani kendimi iyi hissetmek icin elimden geleni bende esimde yapti. gerisi zaten Allah a kalmis bisey........bizi haberdar et gelismelerden.....bol sanslar canim!!!

benim canlarim, kader arkadaslarim,
yine geldim ben bir dönem yoktum, türkiyeye ikizlerimizle ilk kez gittik..........yolculuk zor geldi ama degdi.......vatanlarini görsün dedim, havasini koklasin dedim, insanlarini görsünler dedim, güzel ezan lari dinlesinler dedim.......dualar ettik camilerde, sükürler ettim Allah a ve herkese dualar ettik cocuk sahibi olmak isteyenlere.

arkadaslarim yakinda ikizlerimiz 1 yasina giriyor. büyük eglencemizi hazirliyoruz.......koskoca bir sene.......

herkese tavsiyem deneyin vazgecmeyin ne olur.......

bebislerim cok aktif olmaya basladilar, emekliyorlar, daha yürüyemiyorlar, kahkaha gülüyorlar, birbirleriyle oynuyorlar, cok mutluyuz. bakimi daha cok zorlandi ama olsun, onalrin sevgisi insana güc kuvvet veriyor. yardimcim da yok bir sekilde hallediyoruz.

bebislerim ev yemeklerini de yemege basladilar. yani büyüyorlar teyzeleri :)

Allahim tedavide olanlara sizlere kolaylik versin

tress arkadasim, cok sevindim seni burda gördügüme. eski arkadaslardan alpilknur gördüm, atessn gördüm digerlerini maalesef daha görmeedim

GELIN ARKADASLAR SIZDE BURDA OLUN ARA SIRA OLSA DAHI

burda arkadaslara umut verelim,destek verelim onlarda hayallerine kavussunlar.......

saglicakla kalin sevgili dostlarim
ben de günlük olmasa da arada bir uğrayıp okuyorum eski arkadaşlardan pek kimse kalmayınca çok üzülüyorum:((ben de yavaş yavaş bayramdan sonra burda önce iyi bir doktorla başlamak istiyorum,aklımda hiç bir soru işareti kalmasın istiyorum bakalım nasip kısmet Rabbim ol derse olacak.eski ve yeni tüm arkadaşlardan destek bekliyorum gerçekten burası o kadar güzel bir yer ki gerçekten birbirimizin üzüntülerini ve sevinçlerini göz yaşlarıyla okuduk,hepimiz aynı yollardan geçtiğimiz için bizler birbirimiz ne çektiğini neler hissettiğini anlayabiliriz.Allah ım bebekçiğim ve tresciğim ve eskilerden tüm beni tanıyan arkadaşlarım evlatlarınızı size bağışlasın hayırlı sağlıklı evlatlar olsunlar analarına babalarına,burdan sizler birşeyler yazınca sizden haber alınca sevdiğim birisinden çok yakın bir arkadaşımdan haber almış gibi mutlu oluyorum.sık sık gelin bana yazın ben sık sık buralardayım.yeni arkadaşlarıma da hoş geldiniz diyorum.Allah hepimizin yardımcısı olsun şu hayırlı mübarek Ramazan ayında Rabbim kimseyi evlat hasretiyle yanıp tutuşturmasın hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin.

merhaba arkadaşlar ,

ben buraya yeni üye oldum.Yaşım 38. Eşimde azospermi var. 8 ay önce bahcecide tüp bebek denedik . Sonuç negatif oldu. Şimdi donasyon için kıbrısı düşünüyorum. Ama kafamda bir sürü soru var. Acaba hangi merkez en iyisi ? Kaçıncı gün embriyo transferi en doğrusu ? Bazıları donmuş embriyo transferinde başarı şansının daha yüksek olduğunu söylüyor ? Tüp bebek bana çok yapay geliyor daha önceki negatif sonuçtan sonra gerçekten tüp bebek ile hamile kalabilir miyim çok emin değilim . Tüm çabalarım boşunamı diye düşünüyorum . Benimle deneyimlerinizi paylaşırsanız mutlu olacağım. Bu konuyu kimse ile konuşamıyorum. Bu konuyu konuşabileceğim insanların olması güzel.

merhaba arkadaşlar ,

ben buraya yeni üye oldum.Yaşım 38. Eşimde azospermi var. 8 ay önce bahcecide tüp bebek denedik . Sonuç negatif oldu. Şimdi donasyon için kıbrısı düşünüyorum. Ama kafamda bir sürü soru var. Acaba hangi merkez en iyisi ? Kaçıncı gün embriyo transferi en doğrusu ? Bazıları donmuş embriyo transferinde başarı şansının daha yüksek olduğunu söylüyor ? Tüp bebek bana çok yapay geliyor daha önceki negatif sonuçtan sonra gerçekten tüp bebek ile hamile kalabilir miyim çok emin değilim . Tüm çabalarım boşunamı diye düşünüyorum . Benimle deneyimlerinizi paylaşırsanız mutlu olacağım. Bu konuyu kimse ile konuşamıyorum. Bu konuyu konuşabileceğim insanların olması güzel.

merhaba arkadaşım bende burdan çok şey öğrendim.. birkaç ay öncesine kadar donasyon diye bir şeyden haberim yoktu.ama burda o kadar çok sey öğrendim ve moral kazandım ki anlatamam. başka kimseyle konuşamıyoruz çunkü. birtek burası var benim için. bende 36 yaşındayım.bende erken menepoz ve eşimde azospermi.2 kere tüp denedik. olmadı olmadı. önümüzdeki günlerde donasyona başlıyorum.. hatta benim yumurta donorum bulundu ve tedaviye başlamış :) hayırlısı diyorum..sende moralini hiç bozma kolay bir yol değil ama anne olma isteği gerçekten herşeyin önüne geçiyor.. Rabbim herkesin dualarını kabul etsin görüşmek üzere canım.. kendine dikkat et...

Kızlar benim canım cok sıkkı :( hersey bebekle düzelmiyor :( dun eşimle sacma sapan bişey için tartıştık ve sanki ne ben hamileyim nede hassasım çok çirkinleşti yani huylu huyundan vaz gecmiyor . Ama ben çok tedirgin oldum bebegim için sonra düşündüm kendi kendime aslında eşime göre ben bir tasıyıcıyım bu bebegin babası o !! Fakat durum öyle deil canlar insan işte annelik duygusu çok ama çok agır basıyor . Ve gece yattım uyumusum eşim gelmiş yanıma yatmış bi 10 dk sonra elini karnıma koymuş ve ben uyudugum halde eşimin elini anında iteklemişim ve eşim duygulanmış uykuda bile bebegimi koruma hissime . Bunu ben burdaki bazı akıl verem arkadaslar için yazdım yani bir tek yumurta ve 1 damla siperm ne annne eder nede baba . Önemli olan tasımak kanla beslemek , sımsıkı sarılıp bırakmamak . Hepimizin Rabbim yardımcısı olsun

Canım yazdıklarını okurken duygulandım. Hayat bu bazen olumsuzluklarda olabiliyor. Umarım aranız düzelir canım. Kesinlikle sadece taşıyıcı olduğumuza inanmıyorum canım. Taşıyıcı dediğin bebekle duygusal bir bağ kurmaz ki. Doğurur asıl sahiplerine verir ve o aldığı paraya bakar. Oysa biz bütün özlemlerimizi, bütün duygularımızı, sevgimizi, her şeyimizi katıyoruz. Hamile kalma, annelik duygumuzu bizzat yaşıyoruz ve karnımızdaki bebeğimizin en ufak davranışıyla mutlu yada mutsuz oluyoruz. Evet tıbben adı bu olsa da; ama yaşadıklarımızın bu olmadığını düşünüyorum.

ben de günlük olmasa da arada bir uğrayıp okuyorum eski arkadaşlardan pek kimse kalmayınca çok üzülüyorum:((ben de yavaş yavaş bayramdan sonra burda önce iyi bir doktorla başlamak istiyorum,aklımda hiç bir soru işareti kalmasın istiyorum bakalım nasip kısmet Rabbim ol derse olacak.eski ve yeni tüm arkadaşlardan destek bekliyorum gerçekten burası o kadar güzel bir yer ki gerçekten birbirimizin üzüntülerini ve sevinçlerini göz yaşlarıyla okuduk,hepimiz aynı yollardan geçtiğimiz için bizler birbirimiz ne çektiğini neler hissettiğini anlayabiliriz.Allah ım bebekçiğim ve tresciğim ve eskilerden tüm beni tanıyan arkadaşlarım evlatlarınızı size bağışlasın hayırlı sağlıklı evlatlar olsunlar analarına babalarına,burdan sizler birşeyler yazınca sizden haber alınca sevdiğim birisinden çok yakın bir arkadaşımdan haber almış gibi mutlu oluyorum.sık sık gelin bana yazın ben sık sık buralardayım.yeni arkadaşlarıma da hoş geldiniz diyorum.Allah hepimizin yardımcısı olsun şu hayırlı mübarek Ramazan ayında Rabbim kimseyi evlat hasretiyle yanıp tutuşturmasın hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin.

Kardelennur merhaba canım, canım bende eskilerdenim. Geçen sene olumsuzluklar yaşadım. Neyseki bu tedavim iyi gidiyor. İki aylık hamileyim. Canım senin ismin tanıdık geldi. notlarıma baktım (herkesle ilgili hatırlamak için notlar almışım) ama bulamadım.

Senin durumun nedir canım, bize bilgi ver. İyi bir dr la başlamak çok önemli. Sende biliyorsundur. Kıbrıs tedavi etmiyor, sadece transfer ediyor. O yüzden her şeyi araştırıp, kendi vücudunu çok iyi bilip, varsa riskleri bertaraf edip öyle gitmek gerekiyor.

Umarım canım senin içinde anne olacağın günler yakındır. Haberlerini bekliyoruz canım.

merhabalar : bende 11 haftalık hamileydim maalesef bir hafta once kalbi durdu çokkk uzuluyorum tarifi imkansiz ..

benim durumumda olan arkadaslar bilgilerini paylaşirsa sevinirim neller yapmışlar testler mesala .... tesekurler.. ( not yumurta donoru ) .:43:

Canım çok çok geçmiş olsun. Bu durumda ne söylenir ne yapılır bilemiyorum. Çok üzücü bir durum. Tanrım sana yardım etsin...

Nedenini bulabildiniz mı canım, bunun için zamanınız oldu mu. Kalbinin durduğunu nasıl anladın canım, kan sulandırıcı kullanıyor muydun?

Canım ne kadar üzücü şeyler yaşasak ta bir taraftan hayat devam ediyor canım. İnşallah kısa sürede bu acın hafifler, kendini toparlarsın, umarım sana bu konuda yardımcı olacak arkadaşlar çıkacaktır. İnşallah nedenini bulup, umarım yeni tedavi için planlar yaparsın canım.

Tekrar geçmiş olsun canım.

Canım yazdıklarını okurken duygulandım. Hayat bu bazen olumsuzluklarda olabiliyor. Umarım aranız düzelir canım. Kesinlikle sadece taşıyıcı olduğumuza inanmıyorum canım. Taşıyıcı dediğin bebekle duygusal bir bağ kurmaz ki. Doğurur asıl sahiplerine verir ve o aldığı paraya bakar. Oysa biz bütün özlemlerimizi, bütün duygularımızı, sevgimizi, her şeyimizi katıyoruz. Hamile kalma, annelik duygumuzu bizzat yaşıyoruz ve karnımızdaki bebeğimizin en ufak davranışıyla mutlu yada mutsuz oluyoruz. Evet tıbben adı bu olsa da; ama yaşadıklarımızın bu olmadığını düşünüyorum.

Canım benım sagol destegın için :) sabah uyandıgımda pembe kırmızıya yakın kesik kesik akıntı vardı tedirgin oldum . Dr aradım benim bebeklerim 3 taneydi 2 kese düşük olmustu gecen haftada kontrole gitmeden 1 gün öncede camura benzer koyu renkte olmustu ve aksama kesilmişti dr demişti vucut ara ara o keseleri atarken olur böyle problemler diye bugun yıne aradım korkma olur dedi ama ben endişe etmeden duramıyorum işte :(

Teste 2 günüm var. Garip bir ruh halindeyim ne fiziksel ne duygusal hiç belirtim yok.kanama olmadım ağrım sızım olmadı sadecetransfer sonrası progesteron çok düşükte.3 embriyodan kaçı benimle bilmiyorum.ilk tüp bebek denememe göre biçok sıkıntıyı yaşamadım
Kanamam olmadı kabızlık ve stres yok
Fazla yürümedim bol bol uzandım annemin evinde
Sağolsun eşim emrime amade
Herşey olumlu
Ama maalesef sonuç olumsuz diye bir his hiç içimden gitmiyor
Tecrübeli anne adayları sizce küçük bir şansım varmıdır:))
Yani kanama ve ağrı olmaması iyiye mi kötüye mi işaret ???
Allahım yüm isteyenlere sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip et.

Canım çok çok geçmiş olsun. Bu durumda ne söylenir ne yapılır bilemiyorum. Çok üzücü bir durum. Tanrım sana yardım etsin...

Nedenini bulabildiniz mı canım, bunun için zamanınız oldu mu. Kalbinin durduğunu nasıl anladın canım, kan sulandırıcı kullanıyor muydun?

Canım ne kadar üzücü şeyler yaşasak ta bir taraftan hayat devam ediyor canım. İnşallah kısa sürede bu acın hafifler, kendini toparlarsın, umarım sana bu konuda yardımcı olacak arkadaşlar çıkacaktır. İnşallah nedenini bulup, umarım yeni tedavi için planlar yaparsın canım.

Tekrar geçmiş olsun canım.

merhabalar çok tesekur ederim duyarliliğin için ve teselli için ...

ne yazikki sebebini oğrenmek mumkun diğil çok nedenlerden olabilie..

evet kan sulandirici kullandim .. kontrole gittiğimde kalbi durduğunu oğrekdim :43:

Teste 2 günüm var. Garip bir ruh halindeyim ne fiziksel ne duygusal hiç belirtim yok.kanama olmadım ağrım sızım olmadı sadecetransfer sonrası progesteron çok düşükte.3 embriyodan kaçı benimle bilmiyorum.ilk tüp bebek denememe göre biçok sıkıntıyı yaşamadım
Kanamam olmadı kabızlık ve stres yok
Fazla yürümedim bol bol uzandım annemin evinde
Sağolsun eşim emrime amade
Herşey olumlu
Ama maalesef sonuç olumsuz diye bir his hiç içimden gitmiyor
Tecrübeli anne adayları sizce küçük bir şansım varmıdır:))
Yani kanama ve ağrı olmaması iyiye mi kötüye mi işaret ???
Allahım yüm isteyenlere sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip et.

canım ezanlar okunuyor sana yazarken rabbim hayırlısı ile gönlündekini nasip etsin.. bak 1 hafta önce pozitifi almış biri olarak yazıyorum hiç belirtim yoktu aksine regl olcakmışım gibi bir sancım vardı ki bu daha önceki negatifimde de olduğundan çok umutsuzdum.. ama testte gördümki belirti aramak boşmuş :) şükürler olsun Rabbime.. o ol derse gerisi boş.. ama ben de tek bir değişiklik vardı ki bunu da asla pozitif olduüuna yormamıştım gün içinde sık sık ateşim yükseliyordu.. ama bunun belirti olduğunu bilmiyordum tabi.. dönlünü ferah tut. prog. içinde sıkma canını düşük değil değerin normal yumurtlayan bayanlar gibi çıkmazki bizmki..

Kızlar benim canım cok sıkkı :( hersey bebekle düzelmiyor :( dun eşimle sacma sapan bişey için tartıştık ve sanki ne ben hamileyim nede hassasım çok çirkinleşti yani huylu huyundan vaz gecmiyor . Ama ben çok tedirgin oldum bebegim için sonra düşündüm kendi kendime aslında eşime göre ben bir tasıyıcıyım bu bebegin babası o !! Fakat durum öyle deil canlar insan işte annelik duygusu çok ama çok agır basıyor . Ve gece yattım uyumusum eşim gelmiş yanıma yatmış bi 10 dk sonra elini karnıma koymuş ve ben uyudugum halde eşimin elini anında iteklemişim ve eşim duygulanmış uykuda bile bebegimi koruma hissime . Bunu ben burdaki bazı akıl verem arkadaslar için yazdım yani bir tek yumurta ve 1 damla siperm ne annne eder nede baba . Önemli olan tasımak kanla beslemek , sımsıkı sarılıp bırakmamak . Hepimizin Rabbim yardımcısı olsun

Canim benim, iliskide sarsinti varsa, onun bebekle alakasi yoktur diye düsünüyorum. Cocuktan sonra ayrilan o kadar cift var ki. Hamileyken ben cok agresiflesiyorum, cekilmez oluyorum. Ilk hamilelikse eger erkekler beklemedikleri bir durumla karsi karsiya kaldiklari icin belki anlamakta zorluk cekiyorlardir. Sonucta cinsel hayatta bir durgunlukta oluyor ister estemez.
Ben kizima kavustum yillar sonra. Iyikide olmus. O benim herseyim. Onun annesi benim, ona kani, sütü veren benim. Benim kollarimda büyüdü. Hic bir sekilde baska duygular beslemedim. Bana cok düskün, babasini kendine benim kadar yakin görmüyor. Yani bu öyle yalnizca DNA ile olacak bir sey degil, annelik bambaska bir sey, ancak yasanir, hissedilir. Dogurdugumda ilk baktigim sey saglikli olup olmamasiydi. Allahim hepinize saglikli bir evlat nasip etsin. Onlari yetistirecek sekillendirecek olanlar bizleriz.

merhaba arkadaşlar ,

Merhaba Limon1975, hosgeldin aramiza. Bizlerde senin gibiydik, donasyona karar vermeden önce. Ben donasyonu hic aklimin ucundan bile gecirmezdim. 5 tane ICSI gecti basimdan. Hep negatif idi. Donasyonla kizima kavustum. Eger ICSi de umudun kalmadiysa ve cok yiprandiysaniz mutlaka denemenizi öneririm. Kizimdan sonra tekrar donasyon yaptik ama düsüklerim oldu maalesef, nedenini henüz bilmiyoruz. Annelik cok güzel bir duygu, o konuda icinde rahat olsun, onu herseyinle benimsiyorsun. Ona hayat veren sensin, gerisi hikaye.

Canim benim, iliskide sarsinti varsa, onun bebekle alakasi yoktur diye düsünüyorum. Cocuktan sonra ayrilan o kadar cift var ki. Hamileyken ben cok agresiflesiyorum, cekilmez oluyorum. Ilk hamilelikse eger erkekler beklemedikleri bir durumla karsi karsiya kaldiklari icin belki anlamakta zorluk cekiyorlardir. Sonucta cinsel hayatta bir durgunlukta oluyor ister estemez.
Ben kizima kavustum yillar sonra. Iyikide olmus. O benim herseyim. Onun annesi benim, ona kani, sütü veren benim. Benim kollarimda büyüdü. Hic bir sekilde baska duygular beslemedim. Bana cok düskün, babasini kendine benim kadar yakin görmüyor. Yani bu öyle yalnizca DNA ile olacak bir sey degil, annelik bambaska bir sey, ancak yasanir, hissedilir. Dogurdugumda ilk baktigim sey saglikli olup olmamasiydi. Allahim hepinize saglikli bir evlat nasip etsin. Onlari yetistirecek sekillendirecek olanlar bizleriz.

Haklısın cnm ama bizimki öylesine bi kavgaydı işte biz 23 yıllık evliyiz yanio çocuk yaşlardan beri :) bende dediğin gibi çok agresif ve takıntılı oldum evde oturmak ve sürekli tedirginlikle yasamak nasıl bebegim diye insanı bunalıma sokuyor :( rabbim hepimizin gönlüne göre versin saglık , huzur ve mutlulukla inşallah :)

merhaba , pretty38. Donasyon için araştırma yaptım herkez magosadaki ortadoğu ve balkanları öneriyor. Sen nerede yaptırıyorsun ?

Kizlar moralim cook bozuk.dun dr adetin 2.gunü endemetrium incecizgi seklinde.ilaclarla ne kadar kalinlasacak ki diyorum.zaten rahim kucük bebegi tasiyacak mi tasiyamayacak mi derken...birde buna kafayi taktim.yumurta donasyonu ile de umutlarim tukeniyor.coook mutsuzum ne yapacagimi bilmiyorum.rabbim beni anne olmak icin yaratmamis diyorum.yumurta yok rahim oyle.her gun bir stresle karin agrisiyla uyaniyorum.hic bir sey beni mutlu etmiyor. kimseyede anlatamiyorum.sizi sıktıysam özur dilerim.tek carem kibristi onunda olmama dusuncesi beni yikiyor.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Sevgili portakal
Lütfen moralini bozma.benim de çok inceydi . Tedavi sırasında sabah öğlen akşam üç estrofem içtim birer tane de vajinadan . Transfer günü kalınlık 9 u buldu üstelik sen adet mi görüyorsun .soğan kürü yap internetten bulursun çok kolay içimi. Kayısı ve incir kurusu ye. Zayıfla. Soğutulmuş keçiboynuzu prkmezi eşinle her sabah bir büyük kaşık.b12 hapu her gün bi tane.
ben de de yumurta yok. Kıbrıstaki dr lar yumurta olmasın diye lucrin iğne yapıyorlar ki:)) 23-24 yaşında tazecik yumiler varken üzülmek niye:))
sen bi irem i ara:)) firdevse değerlwrni söyle.
Histereskopi yaptır.ist daysan brüksel tüp bebeğe yücel karaman a mutlaka git.tsh t3 t4 pıhtılama testlerni istey yazsın dr.ondan sonra dertlen.. Herkes hamile kalıyor inşallah. çok azınlıktayız herşeyi denedin mi de mutsuzsun sanmıyorum
45 tüp bebek yapan bir arkadaşımız50 yaşında şimdi hamile bu forumdan, bir diğeri 7 kere donasyon dahil 45 yaşunda doğurdu ikiz, bir diğeri 44 yaşında 5 kere donasyon yaptırdı ben 43 yaşındayım 4. Donasyona gidicem.
Ümidini korumalısın inşallah dua her gün şükrederek bizimde muradımızı verir rabbim . Herşeyin hayırlısını isteyelim yeterki . Hadi şimdi toparlan. Elini yüzünü yıka.geçmişi unut bu ilk deneme de hep kendi kendine. ben öyle yapıyorum hepimiz arkandayıbana her zaman özelden dahi yazabilirsin bu forum bunun için var. Sevgiyle kal

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Alpiknur
Cok tesekkur ederim.yazdiklarin inan moral oldu bana.ben hic adet

Kizlar moralim cook bozuk.dun dr adetin 2.gunü endemetrium incecizgi seklinde.ilaclarla ne kadar kalinlasacak ki diyorum.zaten rahim kucük bebegi tasiyacak mi tasiyamayacak mi derken...birde buna kafayi taktim.yumurta donasyonu ile de umutlarim tukeniyor.coook mutsuzum ne yapacagimi bilmiyorum.rabbim beni anne olmak icin yaratmamis diyorum.yumurta yok rahim oyle.her gun bir stresle karin agrisiyla uyaniyorum.hic bir sey beni mutlu etmiyor. kimseyede anlatamiyorum.sizi sıktıysam özur dilerim.tek carem kibristi onunda olmama dusuncesi beni yikiyor.

Moralini hemen bozma canim, tedavine devam et bence. Kibrisla görüs hemen, ne öneriyorlar. Bu forumda neler gördüm canim biz, hemen hemen herkes hamile kaldi. Daha önce kürtaj olmusmuydun?

Back
X