kızlar bu gün 6. günümdü ilaca başlayalı 11mm rahim kalınlığı sizce nasıl?sizin kaç olmuştu normalde ayın 8inde gidecektik şimdi pazartesi gelin diyebilirim dedi yarın dnr bakıp bilgilendirecekmiş?sizce ne yapmalıyım

Bu topikteki bana pozitif yaklaşan,motive eden,bu yolda tecrübelerini aktarıp,bana yardımcı olan,iyi kalpli tüm dostlarıma mutlu yıllar ve hayırlı kandiller dilerim.

kızlar bu gün 6. günümdü ilaca başlayalı 11mm rahim kalınlığı sizce nasıl?sizin kaç olmuştu normalde ayın 8inde gidecektik şimdi pazartesi gelin diyebilirim dedi yarın dnr bakıp bilgilendirecekmiş?sizce ne yapmalıyım
Benim 7 mm idi. O yüzden cok estrofem kullandim. 14 ün üstüne cikmamali bildigim kadariyla. Ama donörle nasil uyucak erken alirlarsa seni?

kızlar bu gün 6. günümdü ilaca başlayalı 11mm rahim kalınlığı sizce nasıl?sizin kaç olmuştu normalde ayın 8inde gidecektik şimdi pazartesi gelin diyebilirim dedi yarın dnr bakıp bilgilendirecekmiş?sizce ne yapmalıyım[/QUOTE
Oncelikle yeni yilin kutlu olsun canim.bence rahim kalinligin super bu kalinlikta kalmasi yeterli diye biliyorum daha fazla olursa dokuntu olabiliyormus(adet).umarim donurunde hazir olur bebisini almana az kaldi.2015 annelik yilimiz olcak.

Merhaba, 3 tup bebek denemem de 2 negstif 1 dis gebelik yasadiktan sonra dr.mun da onerisi ile esimle karar verdik donasyona.Hemen dr ve merkez arastirdik esimin dr kuzeni ve baska bir dr tanidigimiz sayesinde aklimizda 3 tane klinik olustu. Bunlar gynoclinic dr murat, ada tup bebek verda hn ve dünya tüp bebek berk bey, bu arada internettten de kendim surekli atastirma yapiyordum hit ve dogus tup bebek sevket bey ,dogusu direk eledim. Ve kalanlarin hepsine mail gonderdim sagolsun 2 gun icinde kalanlardan hem arama ile hem mail ile cevap geldi aramalarda ozellikle gyno clinic bsna cok tecrubesiz geldi onu da eledim hit ada ve dunya kaldi . adayi da hislerim dogrultudun da eledim ve is yerimizden izin alarak kibrisa gittik esimle hit ve dünya ilr yuz yuze görüşüp klinikleri gezmek ve hep konustugumuz kişileri gormek istedim.Once girne ye gittik dunya tup bebek merkezine merkezi ben begendim dr berk bey hemen muayene etti yanimda eski hasta dosyami götürdüm gitmeden int. Arastirmistim tum bulasici hastalik testlerini yaptirmistim kan grubu vs resim donanimli gittim berk bey kendisine lazim olanlari aldi. Donorleri hakkinda genel bilgiler verdi bu iste neye gore seçiyorlar genel de hangi milletten seciyorlar hangi testleri donorlerden istiyorlar vs. Brn kendilerine dusunecegimi soyleyerek klinikten ayrildik. Esimle Hit 'e gitmek uzere ordan ciktik kapidan cikar cikmaz esime ben hit e gitmicem burda yaptiracagim dedim hit ada vs kotu oldugundan degil sadece icimden oyle geldigi icin esimle biraz yuruduk. Girne de limana gittik orada oturduk durum degerlendirmesi yaptik ve dunyaya hemen tel ettim sizle baslicam dedim ve onlatin bana mesaj ile attığı ilaclari kibrista eczaneden alarak o aksam evime dondum. 21 gun o ilaci ictim biraktiktan 5 gun sonra adet oldum ve berk beyin beni ankara da yonlendirdigi dr 3 kere gittim rahmimin kalinlik kontrolleri icin bu arada hep estrofem kullandim kibris ile hep gorusme halindeydim ve vajinal jele basladim rahim. Kalinligim yeterince olusunca kibrisa cagirdilar is yerimden 1 aylik ucretsiz izine ayrildim ve kibrisa gittik esim sperm verdi bizde 6 gun kibrista gezdik stres attik merkez biri aradi embriyolariniz olustu 3. Gun yukleyelim dedi bende ben dr bey ilegorustum 3. Gun istemiyorum 5. Gun istiyorum dedim 22 aralikta 5.gun embriyolari yuklendi merkkezde 1,5saat yattim aksam evinize donebilirsiniz dediler biz esimle paket program almamistik kendimiz bir yer ayarladik ve transferden sonrada 7 gun kibrista kaldik ve ben asiri ateslenme asiri terleme asiri bel agrisi ve kasik agrilari cektim agri kesici icebilirsin dediler fakat ben icmedim ilk 3 gun sadece wc ye kalktim 7. Gun dayanamadim idrar testi yaptim cift cizgi cikti dayanamadik esimle kan testi yaptik pozitif cikti 8. Gun evime dondum.9.gun tekrar test yaptik degerim iyice yukseldi 2 ocakta yarin tekrar kan test yaptiracagim ve kismetse haftaya ultrasonum var araya yilbasi tatili girdi dr ancak haftaya verdi ultrasonu insallah rabbim benim gibi isteyen herkese versin bebeklerimizi kucagimiza almamizi nasip etsin , bir omur saglikla coluk cocuk yasayalim. Benim deneyimim buydu sizlerle birebir yasadigim tedavi surecini paylasmak istedim. iciniz deki sesi dinleyin merkezleri cooookkk arastirin mumkunse oncrden gidin kontrol edin.istismara cok acik bir durum yasiyoruz Allahim kolayliklar versin.
Hayirlisi olsun saglikla kucaginada alirsin insallah bebislerini darisida bizlerin basina insallah.

Benim 7 mm idi. O yüzden cok estrofem kullandim. 14 ün üstüne cikmamali bildigim kadariyla. Ama donörle nasil uyucak erken alirlarsa seni?
Kivfa nasilsin?bekleme suren nasil geciyor?belirtiler varmi?insallah bu kez bebisin tutunur canim

Oncelikle yeni yilin kutlu olsun canim.bence rahim kalinligin super bu kalinlikta kalmasi yeterli diye biliyorum daha fazla olursa dokuntu olabiliyormus(adet).umarim donurunde hazir olur bebisini almana az kaldi.2015 annelik yilimiz olcak.
sağol canım seninde yeni yılın kutlu olsun.evet bu kalınlık iyi ama benim gitmeme 6 gün daha var ve 5.gün olursa bir 4-5 günde ordan onun için endişe ediyorum

Sevgili limonatamm son hamileligimde transferim 6mm ile olmustu. Sonradan düstü ama enfeksiyondan büyük ihtimalle. Estorefemi kac aliyorsun? Ben günde 3 aldim kibristan önce orda iki alttan toplamda 8 verdiler. Transferde gayet iyiydi.

Arkadaşlar ben de yumurta donasyon adayıyım, günlerdir burayı okuyorum, donasyon kararı aldığımızdan beri doğru yanlış demeden herşeyi okudum.Biz Gürcistana karar verdik, çünkü ben donorün fotosunu görmek istiyorum, şuan bana uygun donor arıyorlar, tahmin edeceğiniz duygular içindeyim, hem korkuyorum hem sabırsızım.Ben hiç görmeden iste bu donor sana uygun denilmesini istemedim ,bazıları görürsen gözünden gitmez diyor bilemiyorum.Eşim görmek istemiyor.Başka yerlerde varmış donoru görebildiğin ben burayı bir arkadaşım sayesinde seçtim.Bu arada yumurtalarım donduruldu diye herkese bir ton yalan attım, doktorum hazır olduğumu söyledi enson rahmimde bir çizik yaptı ve baskı yapan bişey varmı diye baktı tam ne yaptı bilmiyorum bile.Ben anne olmak istiyorum Allahım isteyen herkese versin .Gürcistan deneyimi olan ya da hakkında bir şey bilen varsa lütfen yardımcı olsun bana.

Sevgili limonatamm son hamileligimde transferim 6mm ile olmustu. Sonradan düstü ama enfeksiyondan büyük ihtimalle. Estorefemi kac aliyorsun? Ben günde 3 aldim kibristan önce orda iki alttan toplamda 8 verdiler. Transferde gayet iyiydi.
Sevgili kivfa ben henuz estrofem e başlamadım sadece ultrason konrolunde rahim duvarım ince olduğunu söyledi doktorum

Sevgili kivfa ben henuz estrofem e başlamadım sadece ultrason konrolunde rahim duvarım ince olduğunu söyledi doktorum
Kalınlaşır o canım ilaçlarla. Benimde biraz ince. Rahat ol. Ben yarın idrarda bakayım mı, bu sefer sonuna kadar beklemek istiyordum ama içim içimi kemiriyor. 28 de oldu transferim.

Kalınlaşır o canım ilaçlarla. Benimde biraz ince. Rahat ol. Ben yarın idrarda bakayım mı, bu sefer sonuna kadar beklemek istiyordum ama içim içimi kemiriyor. 28 de oldu transferim.
Inşallah. Canım tedavilerle herşey yolunda gider. Neler hissettiğini tahmin edebiliyorum. Ama biraz daha bekle.simdi bakarsın değerin daha yukselmemiştır moralin bozulur. En iyisi biraz bekle canım

canım idrarda zaten yüksek olmayınca çıkmıyor,şimdi değer biraz yüksek olsa bile çıkmayabilir sonra boşuna üzülürsün,biraz daha sabret kanda baktır direk bence

Adet sancısı gibi ağrım var kızlar. Sanki adetim gelecekmiş gibi hissediyorum. Hiç umudum yok hiç

Koyu kahverengi lekelenmem oldu kızlar. Adet mi acaba? Bugün 7. Günüm transferden sonra. Öff ya tutmadı herhalde.

Kivfa doktorunu aradınmı
aklına hemen kötü şeyler getirme
Kırmızı lekelenme olmadıkça korkma demişti dr

Yok canım kırmızı değil. Şimdi uzanıyorum. Firdevs Hanım'a yazdım, bana daha dönmedi

Back
X