Hayirlisi olsun canim.guzel haberlerini bekliyoruz.nasilsin?kendini nasil hissediyorsun?kac embriyo transfer edildi
İnşallah canım
çok iyiyim,heyecanlıyım
5.gün 4 embriyo transfer edildi
Transfere gittigmde çok sıkışmamıştım sondayla su verdiler mesaneyi doldurdular.sonrasında da boşalttılar hiç kalkmadan bir saat yattım kalkınca gittim tuvalete
o kadar rahattıki
en korktugum tuvalet sorunuydu şükür problem olmadı

Hayirlisi olsun insallah transferinde guzel bi sekilde gecer bebislerini alip donersin.benim fikrim 3 embriyo koydur hamile kalma sansin yukselir.bana 2 embriyo transfer edilmisti olmadi malesef.tabi ucunun tutma ihtimalide var iyi dusun.en kisa zamanda bebislerine kavusman dilegiyle
2 tane koydular..iki tane de donduruldu..kalitesi yüksek diye iki tane koymayı tavsiye ettiler..bir tanesinin kalitesi düşük çıkmış, hep 3 tutar alınmak zorunda olur korkum vardı hiç itiraz etmedim, hayırlısı artık, sen bir daha deneyecek misin?

2 tane koydular..iki tane de donduruldu..kalitesi yüksek diye iki tane koymayı tavsiye ettiler..bir tanesinin kalitesi düşük çıkmış, hep 3 tutar alınmak zorunda olur korkum vardı hiç itiraz etmedim, hayırlısı artık, sen bir daha deneyecek misin?
Hayirlisi olsun annelerine sikisiki tusunlar.emeklerin bosa cikmaz insallah.ben iki defa donasyon yaptirdim ikiside negatif sonuclandi.Anne olma arzusu okadar cok ki anne olana kadar pes etmeyi dusunmuyorum.Allah banada bi gun ol diycek ona inaniyorum.sen kimde yaptirdin?

İnşallah canım
çok iyiyim,heyecanlıyım
5.gün 4 embriyo transfer edildi
Transfere gittigmde çok sıkışmamıştım sondayla su verdiler mesaneyi doldurdular.sonrasında da boşalttılar hiç kalkmadan bir saat yattım kalkınca gittim tuvalete
o kadar rahattıki
en korktugum tuvalet sorunuydu şükür problem olmadı
Hayirlisi olsun canim.bebislerine kavuscagina inaniyorum.bize o gizel haberi vereceksin

Transferim çok hızlı oldu ne olduğunu anlayamadım bile,hatta acaba bir şeyleri eksik mi yaptılar duygusuna kapıldım,
Hayirlisi olsun annelerine sikisiki tusunlar.emeklerin bosa cikmaz insallah.ben iki defa donasyon yaptirdim ikiside negatif sonuclandi.Anne olma arzusu okadar cok ki anne olana kadar pes etmeyi dusunmuyorum.Allah banada bi gun ol diycek ona inaniyorum.sen kimde yaptirdin?
Hatirliyorum..benim gurcistandi hatirladin mi..Basari orani dusuk deniyor buraya, genellikle tasiyici icin geliyorlar.Ben cok olumsuz bir sey gormedim.Cok ilgilendiler , tabi sonuc ne olur bilemem. Pes etmedigimiz surece bir umut var.

Herkese iyi pazarlar....Ben artik otel arastirmalarina basladim.Tedavi için ne zaman Kıbrıs a çağırıyorlar,yani adetin kaçıncı gunu, bir de transfer adetin 19_20. Günlerine mi denk geliyor? Çok soru sordum ama aranızda Oscar Otel de kalan oldu mu? Fikirlerinizi ihtiyacım var.

Herkese iyi pazarlar....Ben artik otel arastirmalarina basladim.Tedavi için ne zaman Kıbrıs a çağırıyorlar,yani adetin kaçıncı gunu, bir de transfer adetin 19_20. Günlerine mi denk geliyor? Çok soru sordum ama aranızda Oscar Otel de kalan oldu mu? Fikirlerinizi ihtiyacım var.
biz oscarda kaldık canım

tedavinin başlangıcındamı gidiceksin kıbrısa bulunduğun şehirde takibini yapan doktor yokmu
adetin 3. yada 4. günü başlanıyor

Canım nasıldı otel memnun kaldiniz mi,bir de tüp bebek merkezine nasıl gidip geldiniz?
çok beğendim tertemizdi,yemekleride güzeldi
hangi merkeze gidiyordun sen
dünya tüp bebek merkezine 5 dk mesafede iki sokak var sadece
otelin önünde taksiler var onlarla gidip geldik
10 tl tutuyor sadece

çok beğendim tertemizdi,yemekleride güzeldi
hangi merkeze gidiyordun sen
dünya tüp bebek merkezine 5 dk mesafede iki sokak var sadece
otelin önünde taksiler var onlarla gidip geldik
10 tl tutuyor sadece
Canım ben Doğuş a gidicem,Firdevs hanim. Benim yumurta donasyonu olacak, buradaki doktorun takip edecek.Adetin 3. Günü sperm donasyonunda mi gidiliyor?

Back
X