- 23 Nisan 2015
- 218
- 181
- 18
- 43
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok sevindim rabbim hayırlısıyla kucağınıza almak nasip etsinGerçekten mi :))))))
Canim benimm inan çok sevindim gelsin bebislerimiz :))Çok teşekkür ederim hepinize. bugün transferin 16. günü. yarın yine doktora ilaç yazdırmak için gideceğim. gidince bir test daha yaptırırım :)
Olckinslh
13. gün 311 15. gün 908 3 kat artmış. doktor muhtemelen çoğul gebelik dedi. şimdi umaırm ikizden fazla değildir diye dua ediyorum. ben nasıl kıyarım özlemle beklediğim canlara.
6 normal 2 donasyon denemem sonucu hele şükür diyorum kendime. umarım kızlar siz de çok yakında aynı mutluluğu yaşayacaksınız. eminim güzel insanlar
Inşallah ikizdir cnm kaç embriyo vermişti berk bey? Bu 2.donasyinmu yoksa 3.donasyonmuydu?Çok teşekkür ederim hepinize. bugün transferin 16. günü. yarın yine doktora ilaç yazdırmak için gideceğim. gidince bir test daha yaptırırım :)
Olckinslh
13. gün 311 15. gün 908 3 kat artmış. doktor muhtemelen çoğul gebelik dedi. şimdi umaırm ikizden fazla değildir diye dua ediyorum. ben nasıl kıyarım özlemle beklediğim canlara.
6 normal 2 donasyon denemem sonucu hele şükür diyorum kendime. umarım kızlar siz de çok yakında aynı mutluluğu yaşayacaksınız. eminim güzel insanlar
Inşallah ikizdir cnm kaç embriyo vermişti berk bey? Bu 2.donasyinmu yoksa 3.donasyonmuydu?
darısı başınıza inşallah. eminim çok yakında sizden de güzel haberler alacağızCanim benimm inan çok sevindim gelsin bebislerimiz :))
Darısı basimiza
Merhaba arkadaşım öncelikle şansın bol olsun inşallah hepimiz bebeklerimize kavuşacağız.. Sen 4 negatifi de donasyonlami aldın yoksa normal tup bebek tedavisinde mi?merhaba kızlar bende kısmetse haziran başı donasyon için bahçeci kıbrısta tedaviye başlıyorum. nolur dualarınızı esirgemeyin 4 negatiften sonra umudumu o kadar yitirdimki. sizlerin paylaşımlarını birbirine desteğini görünce aranıza katılmak paylaşmak ve birazda olsa bu stresten kurtulmak istedim. hepimizin allah yardımcısı olsun.
merhaba kızlar bende kısmetse haziran başı donasyon için bahçeci kıbrısta tedaviye başlıyorum. nolur dualarınızı esirgemeyin 4 negatiften sonra umudumu o kadar yitirdimki. sizlerin paylaşımlarını birbirine desteğini görünce aranıza katılmak paylaşmak ve birazda olsa bu stresten kurtulmak istedim. hepimizin allah yardımcısı olsun.
Hayırlı olsun canım. Sizlerden hamilelik haberlerini Alınca nasıl seviniyoruz bilseniz. Bence 1 veya 2 bebişlerin var gibi canım. Sağlıklı olsunlarda. Çok teşekkür ederim hepinize. bugün transferin 16. günü. yarın yine doktora ilaç yazdırmak için gideceğim. gidince bir test daha yaptırırım :)
Olckinslh
inşallah öyledir canım. sizden de mutlu haberleri dört gözle bekliyor olacağımHayırlı olsun canım. Sizlerden hamilelik haberlerini Alınca nasıl seviniyoruz bilseniz. Bence 1 veya 2 bebişlerin var gibi canım. Sağlıklı olsunlarda.
hayırlı olsun canım, benimde 11. gün 475, 13. gün 1399 du, tek oldu, muhtemelen seninkide tek gibi, ikiz olsun tek olsun yeterki sağlıklı olsun...inşallah öyledir canım. sizden de mutlu haberleri dört gözle bekliyor olacağım
Hayirli olsun,gebeliginin sonuna kadar sorunsuz, saglikla gecirmeni ve yavrularini saglikla kucagina almani dilerim.Çok teşekkür ederim hepinize. bugün transferin 16. günü. yarın yine doktora ilaç yazdırmak için gideceğim. gidince bir test daha yaptırırım :)
Olckinslh
Çok teşekkür ederim.umarım bebekler,mizi sağlıkla kucağımıza alırız.Hayirli olsun,gebeliginin sonuna kadar sorunsuz, saglikla gecirmeni ve yavrularini saglikla kucagina almani dilerim.
ben son tüp bebek denememde yaptırmıştım canım. 2 sene oldu, tam detaylarını hatırlamıyorum ama yumurtam kalitesiz olduğundan sonucu etkilememişti malesefArkadaşlar selamlar,
Tekrarlayan tüp bebek başarısızlığında uygulanan 'gebelik aşısı'ndan haberi olan var mı. Yaptıran var mı.